Şimdi Ara

HP IPAQ hw6915 CIHAZ INCELEMESI ve KULLANICILARI BASLIGI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
42.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hay allah kimse mi daha önce kaybetmedi bu meredi

Orjinalden alıntı: scubat

arkadaslar ben bu aletin kalemini düşürmüşüm?

internetteki hp-shoplarda kalem satılıyor ama hangi set 6915e uygun biliyormusunuz?

İstanbul/Kadıköy/Yazıcıoğlu iş hanında girişin hemen solundaki dükkanın vitrininde HP kalemleri(stylus) görmüştüm. Birde Yazıcıoğlunun bitişiğindeki han(dar bir koridoru var) da sağ tarafta 5. dükkan civarlarında HP IPAQ parçaları satan bir yer görmüştüm.

quote:

Orjinalden alıntı: kasif

quote:

arkadaslar ben bu aletin kalemini düşürmüşüm?

internetteki hp-shoplarda kalem satılıyor ama hangi set 6915e uygun biliyormusunuz?

İstanbul/Kadıköy/Yazıcıoğlu iş hanında girişin hemen solundaki dükkanın vitrininde HP kalemleri(stylus) görmüştüm. Birde Yazıcıoğlunun bitişiğindeki han(dar bir koridoru var) da sağ tarafta 5. dükkan civarlarında HP IPAQ parçaları satan bir yer görmüştüm.

wifi yi açıyorum agları arıyo sürekli.. ayarlardan aglara giriyorum bulunan agları grebiliyorum ama üstüne tıklayıp baglanamıyorum.. ne kadar zor bir wifi yapısı var telefonun..

ayrıca wifiyi açtıgımızı gören cihaz ne demeye baglanırken gprs le baglansınmı dioki ne gerek var?

wifi ayarlarına hakim arkadaslardan yardm bekliyorum.. e61 den ne kadar memnundum anlatamam bu çok basımı agrıtmaya basladı..

Orjinalden alıntı: erdeMmM206

arkadaslar wifi problemini bi türlü çözemiyorum..

wifi yi açıyorum agları arıyo sürekli.. ayarlardan aglara giriyorum bulunan agları grebiliyorum ama üstüne tıklayıp baglanamıyorum.. ne kadar zor bir wifi yapısı var telefonun..

ayrıca wifiyi açtıgımızı gören cihaz ne demeye baglanırken gprs le baglansınmı dioki ne gerek var?

wifi ayarlarına hakim arkadaslardan yardm bekliyorum.. e61 den ne kadar memnundum anlatamam bu çok basımı agrıtmaya basladı..

wifi için work seçeneği mi seçili?

internet seçeneği olmalı.

düzgün kullanan birileri tam baglantı ayarlarını bana verebilirmi:(

-Cradle aracılığıyla PC'ye activesync üzerinden bağlanabilir durumda.
    ---Sadece PC'ye activesync kuruldu

-Connections bölümünde GPRS adında tek bir kayıt var.
    ---Create new connection
    ---name=Turkcell
    ---select a modem=Cellular line (GPRS)
    ---Access point name=internet
    ---Username/password/domain=boş kalacak
    ---Advance içinde "Use server-assigned IP" olacak, diğer tümü boş kalacak
    ---VPN içi boş olacak
    ---Proxy settings="This network connects to the Internet" seçili olacak, diğer tümü boş kalacak

Bunların haricinde bir ayar yok ve Wifi çalışıyor.

Wifi açıkken gprs bağlanmasının sebebi 2 tane olabilir;
    1-wifi work kalmıştır
    2-wifi login olamamıştır (connected yazan her yere login olamayabiliyor, bilhassa açık alanda yakaladığın TTwifi gibi hotspotlar)

Son olarak birde şuna bak;
    -Wifi içinde "Advanced" bölümünde "auto turn off Wlan if not connected" seçeneğini boş olacak
    -Roaming Trigger mode = Poor Signal seçtim ben.

• Son aklıma gelen;
    geçen gün benimkide bağlanmamaya başlamıştı, her türlü ayarı değiştirdim düzelmedi.

Reset attım ve açıldığında wifi düzelmişti.

dedigin ayarlar bende de aynı ama heralde benim derdim farklı..

benim istedigim sey bu agları bulunca bana göstersin su su aglar var ben birisini tıklim baglanim bu oluyomu sizde?

seçtiğin bir tanesinin üzerine basılı tut, çıkan menüde connect de.

acaba ben mi beceremiyorum

bikere daha deniyip haber veriirimm saol):
  • Arkadaşlar slm öncelikle. Bende yeni aldım 6915 wf sorunundan bahsediyim azcık. Bualette şöyle bi sorun var. Eğer modeminizin şifre ayarları wpa2 psk ise şifreyi doğruda yassanız bağlanmıyor. Modem İllaki wpa/psk olucak. bağlanamam sebebiniz o olabilir. ama ben çokdaha büyük bir sorunum var. Ben telefonumu 2-3 günlüğüne arkadaşıma verdim oda netten windows mobile 6.0 ı bulup yüklemeye çalışmış. Telefon kendini kapatmış açmış ve şuan bulunduğu menüde durup duruyo. hiçbir işlem yapmıyor yukarıda serial yazıyor ( pc ye bağlarsam usb yazıyo) ortada hp nin amblemi en alttada vG. 39 yazıyo ve hiç bişiy işe yaramıyor. neyapmam lazım lütfen bana yardımcı olun cihazı hiçbir şekilde kullanamıyorum. semihsuda@hotmail.com a mail atabilirsiniz çok acil yardımlarınızı bekliyorum....

yardımcı olur musunuz?

forumda her yere yazdım henüz cevap alamadım, önemli bi aksesuar bu, bir kere bunsuz gps kullanmak imkansız gibi..
  • Hp IPAQ hw6915 Mobile Messenger ve treo 750 oyun ve programlari birbirlerine uyuyor ikiside windows mobile 05 ikiside dokunmatik ekran ve ikiside 240*240 ekrana sahipler ve piyasada azimsanmayacak kadar treo 750 oyunlari ve programlari var

http://www.handango.com/SoftwareCatalog.jsp?siteId=1&osId=1002&jid=D9BFX6F73A1F18XAECE183DA93122EDA&language=english&N=4294915407&platformId=2
    oyun ve programlarina bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir123456 -- 18 Temmuz 2007; 16:52:05 >

• Arkadaşlar,
    Forum'u detaylı incelememe rağmen sorunuma çare bulacak bir bilgiye rastlamadım. Bu konuda yardımcı olacak biri varsa çok memnun olurum;

Benim maillerim bir exchange server üzerinden çalışıyor. 6915 'ten send and receive yapınca inbox'a mail düşmüyor. 6915'ten mail atınca attığımda attığım mail sent items'da gözükmüyor, ama gönderdiğim kişiye attığım mail ulaşıyor.

Sanırım bazı ayarlarını yapmam gerekiyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler

internetten araştırdım ama bulamadım.

romu bulabileceğim ve detaylı yükleme anlatan bir kaynak verebilirmisiniz bana

quote:

arkadaşlar bu ürüne uygun araç içi tutucuyu nerden bulabilirim?

yardımcı olur musunuz?

forumda her yere yazdım henüz cevap alamadım, önemli bi aksesuar bu, bir kere bunsuz gps kullanmak imkansız gibi..
    ===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

[link=http://www.nseries.com/index.html#l=products,n95_8gb]NSeries - N95
  • quote:

Orjinalden alıntı: evrenel

arkadaşlar bende bugun ikinci el 6915 aldım çok beğendim ama rom update yapmak istiyorum. (bende cd si yok.

internetten araştırdım ama bulamadım.

romu bulabileceğim ve detaylı yükleme anlatan bir kaynak verebilirmisiniz bana

yokmu arkadaşlar yardım edicek biri, nerden rom bulucam ben bu cihaza
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.