Şimdi Ara

HP IPAQ hw6915 CIHAZ INCELEMESI ve KULLANICILARI BASLIGI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
42.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz üzere dizüstü bilgisayarlarda cep telefonunu kullanarak bluetooth bağlantı ile GPRS üzerinden internete bağlanabiliyoruz. Aynı şekilde 6915'i dizüstüme bir cep telefonu gibi tanıtıp GPRS (EDGE ile) ile internete girmek istiyorum. Ancak bilgisayar 6915'i modem gibi görmediğinden beceremedim. Bunun nasıl yapılacağını bilen varsa bilgi verirse memnun olurum.
  • Bu soruna gelmeden önce izlemem gereken adımlar neler? Aslında bu konuda yardım bekliyorum.
    Ben PC'de Bluetooth Setup Wizard ile 6915-PC arasında Bluetooth DialUp Networking kurdum. Arama yapıyor ancak bağlanır bağlanmaz 734 nolu hatayı veriyor ve kesiyor. Bunu bölgesel ayarları değiştirerek de önleyemedim.
  • Arkadaşlar acaba aranızda 6915 için update ROM bulan var mı bulduysanız nerelerden buldunuz? cevaplarsanız sevinirim..
  • Arkadaşlar.. Acaba 6915 için en son Rom u nerden bulabilirim? Bide GPS kullananlar acaba hangi programları kullanıyor? ben daha yeni kullanıcısıyım bi bilgilendirirseniz sevinirim.. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN...

• Merhaba
    Ürünü kullanalı 5 ay oldu ama GPS bir türlü çalıştıramadım.NAVIO ve TOMTOM programlar yuklu ama mesele NAVIO ile bağlanmaya çalıştığı zaman uyduyu göremiyor

yardımcı olurmusunuz

quote:

Orjinalden alıntı: madisom

Yazılımsal bir sorun yok. bende igo kullanıyorum ve Quick GPS connection i güncellediğin sürece çok daha hızlı uydu bulur . bunun genelde ömrü 2,5 gündür bu bittikce bunu güncellemen gerek eğer olmuyorsa (ki bende bu güne kadar server kaynaklı 1 kere falan oldu) seninbağlantından kaynaklanıyor olabilir yada server kaynaklıdır daha sonra denersin

quote:

Orjinalden alıntı: emreyalchin

Forumdaki hekese selamlar arkadaşlar. Benim ilk mesajım ancak yazmış olduğunuz yazıların bana nekadar faydası olduğunu anlatamam. Şimdiden çok teşekkürler. Benim ufak bir sorunum malesef çözümüne yardımcı olrusanız çok sevineceğim. Bende Hp 6915 var ancak yine burdan indirdiğim IGO 2006 Turkey kurulum dosyasından kurduğum (16 mb a yakın bir büyüklükte dosya boyutu) versiyonunun bağlantı ayarlarını yaptıktan sonra normal olarak çalışıyor. Ancak sorunum burdan sonra başlıyor. Yaklaşık 1 hafta gibi bir süre sonra bağlatı yapmıyor. 3 kez denedim ancak malesef çözemedim acaba yazılımsal bir sorunmu var bilemiyorum. Aynı anda makinemin içinde kurulu gelen "Quick GPS Connection" programı mevcut güncel uydu yerlerini indiren program 2-3 günlük tekrar indirme istiyor. Başta bahsettiğim sorunla paralel olarak güncel uydu verilerini downlaod etmiyor. Haliyle IGO' yu 1 haftadan fazla kullanamadım. İlginiz için şimdiden teşekkürler arkadaşalar. Esenlikler.

• VPN özelliği var mıdır?
  • hp 6915 çok takılma var sistemi eski haline nasıl gidiririz. ve format nasıl takabilirim. bu telefonun kullanma kılavuzu ingilizce olduğu için anlaşmıyor. yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrnazar -- 9 Mart 2007; 19:20:56 >
  • up
  • Cihazın içinden Türkçe kullanım kılavuzu çıkıyor..

Format atmak için; Yeşil, kırmızı ve açma-kapama (üst sağdaki) tuşlarına (3 adet tuş) aynı anda basarken, cihazın kalemiyle reset tuşuna bas. Cihaz açılırken "bip" sesi verirse başardın demektir. Bazen bu zor kombinasyonu başaramayıp sadece resetlediğinde oluyor. Cihaz açılınca tekrar deniyorsun..
  • Arkadaşlar 6915 in avea gprs ayarlari nasil ?
  • cihazın gps i kapalıyken sadece telefon ve diğer özellikler kullanılırken pil ömrü nedir? 6815 ile karşılaştırınca pil ömrü nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oskay furtuna

Arkadaşlar 6915 in avea gprs ayarlari nasil ?

Benim hiç gprs ayarı yapmam gerekmedi.. Olmazsa Ayarlar/Bağlantılar (Settings/Connections) altındaki phone data manageri çalıştırın. mms, gprs ayarlarını otomatik olarak yapması lazım.
  • arkadaşlar merhabalar..

durum biraz acil ..

bende hp 6915 var

gayet güzel çalışıyordu ki
    altında HP LOGOSU

altında vG. 39

yazan bir sabit ekran çıkıyor

hard reset yaptığımda ise clearing now sonrada cleared diyor..

acil yardım lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenaneksi -- 21 Mayıs 2007; 10:53:41 >
  • Merhaba Arkdaslar,

Bende bir 6915 kullanicisiyim. Bendeki cihazda kizil otesi sorunu var. Kizil otesi bir turlu calismiyor. Daha once 6515 cihazim vardi fakat onda cok guzel bir sekilde calisiyordu. Belki ayaralarinda bir sorun vardır. Yardim ederseniz sevinirim.
  • Merhaba geehan

Ben şirket maillerimi görebilmek için şirketteki bilgi işlem bölümüne danıştım. Fakat şirketteki sistemde pocket pc ler için bir alt yapısı olmadığını söylediler. Sadece BlackBerry için bir altyapı olduğunu söylediler. Ama diz üstü bilgisayarlarımızda şirketteki server bağlantısı için VPN bağlantısı kullanıyoruz.

Uzun lafın kısası VPN'i kullanma amacın nedir. Ve cihazı almadıysan bence server'ındaki altyapıyı incele ve sonra karar ver derim.

quote:

Orjinalden alıntı: geehan

VPN özelliği var mıdır?
  • Merhaba,
    Öncelikle iyi bir gün dilerim sizlere.
    HP'nin kendi genel ağ sayfasında iPAQ HW6915 için 1GB'a kadar "mini SD" bellek onaylanmış. 2GB'lık bellek kullanıldığı yazan bazı yazılar okudum. Teknik olarak engeli, faydalı veya zararlı yanları hakkında sizden bilgilerinizi rica ediyorum.
    Alper
  • Benim bildiğim kadarıyla 2gb kart kullanabiliyorsunuz bu cihazda keza kullanan da var. Teknik olarak bir sakıncası olduğu konusunda bir duyum almadım ancak tek sakıncası yavaşlama olabilir, o da zaten değil PDA normal cep telefonlarında bile zaman zaman karşılaştığımız bir durum.Ben cihazı alırken sormuştum bu soruyu, bana kullanamamam için bir neden olmadığını söylemişlerdi.Siz yinede 2gb kart almadan önce bir tanıdığınızın kartını deneyin isterseniz.
  • 2210 da gayet güzel calistigina göre ondada problemsiz calisir. Ama lazimsa al nede olsa
    pahali.
    quote:

Orjinalden alıntı: bilmuhalper

Merhaba,
    Öncelikle iyi bir gün dilerim sizlere.
    HP'nin kendi genel ağ sayfasında iPAQ HW6915 için 1GB'a kadar "mini SD" bellek onaylanmış. 2GB'lık bellek kullanıldığı yazan bazı yazılar okudum. Teknik olarak engeli, faydalı veya zararlı yanları hakkında sizden bilgilerinizi rica ediyorum.
    Alper
  • Merhaba,
    Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. HP'nin teknik bilgi içerikli sayfalarından bulduğum bilgiye göre iPAQ hw6900 Mobile Messenger serisin cihazlarla 2GB'a kadar MiniSD kartları sorunsuz olarak çalışabilmekteymiş. Bunun üstündekiler cihazca desteklenmemekte ve tanınmamaktaymış.

Bu makaleye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&taskId=120&prodSeriesId=1822499&prodTypeId=215348&objectID=c00913665
    (Tümü boşluksuz olarak bitişik olmalı.)

İyi çalışmalar dilerim.

• arkadaslar ben bu aletin kalemini düşürmüşüm?

internetteki hp-shoplarda kalem satılıyor ama hangi set 6915e uygun biliyormusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.