Şimdi Ara

HP IPAQ hw6915 CIHAZ INCELEMESI ve KULLANICILARI BASLIGI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
42.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: sadoes

bu telefon için simlock nasıl kırılır
  • @erginbay

Bu ve diğer windows mobile cihazlar için herhangi bir driver kurmana gerek yok. Eğer windows XP veya türevlerinden birini kullanıyorsan ActiveSync kurman yeterli olacaktır.
  • 6815 için wm06 romu internette mevcut. Bence bu 6915 wm06 romunun da yakında geleceğinin habercesi.. bekleyelim bakalım..

herhangi bir bilen yok mu??
    quote:

bu telefon için simlock nasıl kırılır

Ben amerikadan Cingular kilitli 6925 aldım. Bizdeki 6915 in aynısı. Sanırım amerika için kodunu 25 yapmışlar. Ben bir fark göremedim. E-bay de çeşitli sim-unlock satıcıları var. Bunları diniyebilirsin. 15-20$ gibi bir para alıyorlar. Kodu bulamazlarda paranı aynen tamamını iade ediyorlar. Ben 6 ayrı yerden unlock kodu almaya çalıştım ama hiç birisi bulamadı. Hepsinden de paramı geri aldım.
    Sonuçta unlock kodunu amerikadan bir arkadaşımdan rica ettim. Cingular i arayip kenid telefonuymuş gibi benim telefonumum IMEI numarasını vererek unlock kodunu öğrendi. Kodu girdiğinde de telefon açıldı. Sorunsuz kullanıyorum.

• Merhaba Alper,

2 GB. yi rahatlıkla kullanabilirsin.

Ben kullanıyorum.

HP 6915 sahibiyim. Uzun sureden beri cihazimla girebildigim halde, su anda,www.klansavaslari.net adli siteye giremiyorum. Daha dogrusu site aciliyor ama kullanici adi ve parola girdikten sonraki sayfa acilmiyor, koyumu goremiyorum yani. HP 6915te flash yuklu. Acilen yardimci olabilir misiniz lutfen.

Simdiden tesekkurler...
  • Arkadaşlar forum içi fazla bi mesajım yok fakat forumda oldukça aktifimdir...Bende bir hp Ipaq 6915 sahibiyim...Genel olarak dilinin yabancı oluşundan kaynaklanan bi sıkıntı var...Fakat bu cihazı yeni almış olan arkadaşların çoğu yukarıdaki şekli ile bir Türkçeleştirmeyi yapacak düzeyde olamıyor...Üstelik lisanslama sorunu kolay bi işlem değil...Size kendi kullandığım dil paketini öneriyorum...Bu paket küçük bir program niteliğinde...Cihazda herhangi bi kasma , arıza, menü kaybı .....vb bir duruma neden olmuyor...Cihazı garanti dışı da etmiyor program olduğu için...Üstelik istediğiniz anda settings kısmından normal bi oyunu kaldırır gibi bu programı kaldırabiliyorsunuz...Türkçeleştirme kapasitesine gelecek olursak %90 a yakın bi değişime neden oluyor..Yani cihazınız %90 oranında Türkçe oluyor...Bu durumun size çok yardımcı olabileceğini sanıyorum...Programı hiç çekinmeden gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz arkadaşlar...Oluşabilecek hiçbir sorun yok çünkü...Kurulumu active Sync ile cihazı bilgisayara bağlayıp yapıyorsunuz...Windows Mobile 5 için geçerlidir...

NOT: Linkin rapid share kısmında aradaki boşlukları silerek adres çubuğuna yapıştırınız....Aksi halde siteye ekleyemiyorum linki...Kolay gelsin...

http://r a p i d s h a r e .com/files/105272103/Tuerk_ele__351_tirme_full_WM05.rar.html

• selam arkadaşlar yaklaşık 1 senedir 6519 kullanıyorum genel olarak wirellesinde bir problem var ama benim çözemediğim diğer problem internet üzerinden video değredemiyorum. flash hatası veriyor. adobenin flash yükleme sayfasına girdiğimdede hata veriyor. internetten film yada video nasıl izleyebilirim yardımınızı bekliyorum
    Merak ettiğim birşey var. Hp IPAQ hw6915 kullananlar arasında, makinanın açılmaması, açılsada bi süre sonra kendini kapatması, pil %30'lara geldiğinde hiç birşekilde açılmaması, şarja takılı olmadan kullanılamaması gibi sorun yaşayan birileri oldu mu?
    Oldu ise buna nasıl bir çözüm buldunuz?
  • Forum devam eder mi etmez mi bilmiyorum ama ben de bu mukemmel alete yeni sahip oldum ve hevesim taze
    Benim gibi yeni başlayanlar warsa burada tekrar bir araya gelebiliriz
  • fiyat düşünce bende yeni aldım denemek için
    ilk izlenimlerim güzel olduu
    ancak konuşurken telde karşı tarafın sesi az geliyo yükseltmeme rağmen
    daha mp3 falan deneyemedim bide onlara bakmam lazım
  • arkadaşlar benim bir sorum olacak telefonu sessize aldım msj attığım zamam dırıdıt dırıdıt diye msj attığıma dağir bi sesli uyarı veriyor.Ayarlar bölümünden ses ler kısmından da kısıyorum msj geldiğinde bildirim sesi kesiliyor ama gönderirken ki ses kesilmiyor. Onu nasıl kapatabilirim???
  • Merhaba arkadaşlar 6915 in böyle bir başlığı olması çok güzel. Benim pocket msn açılmıyor servis kullanılamıyor diyor acaba simkart üzerindenmi bağlanmaya çalışıyor wifi üzerinden bağlanabileceğim bir msn paketi varmı?

Acaba 6915'de Turkcell Mobil İmza ve 128K sim kart sorunsuz çalışıyor mu??

Yeni iPhone gelinceye kadar bu cihazdan almayı düşünüyorumda...??
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.