Şimdi Ara

:::HP Ipaq 914C Club:::Inceleme,Program,Oyun,Win 6.5 rom... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
5
Favori
55.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben herhangi bir ayar yapmadan *123# tuşlarından sorgulama yaptım ve kalan kontörü gösterdi.Klavyedeki türkçe karakter meselesini bilmiyorum doğrusu benimki böyle ,şarj aleti de avrupa için ve Türkiye için olmak üzere 2 adet adaptör var .

Diğerine igo8 kurdum problemsiz çalıştı

igo 8.3.2.80621
    http://r a p i d s h a r e.com/files/222754536/iGO8.rar

TR2009 haritası
    http://rs786.r a p i d s h a r e.com/files/224954006/Turkey_2009.02_090403.rar
    rar şifresi: amater

Güzel ve kullanışlı bir cihaz tabii meraklısına ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraskm -- 12 Mayıs 2009; 0:20:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kraskm

ben herhangi bir ayar yapmadan *123# tuşlarından sorgulama yaptım ve kalan kontörü gösterdi.Klavyedeki türkçe karakter meselesini bilmiyorum doğrusu benimki böyle ,şarj aleti de avrupa için ve Türkiye için olmak üzere 2 adet adaptör var .

Diğerine igo8 kurdum problemsiz çalıştı

igo 8.3.2.80621
    http://r a p i d s h a r e.com/files/222754536/iGO8.rar

TR2009 haritası
    http://rs786.r a p i d s h a r e.com/files/224954006/Turkey_2009.02_090403.rar
    rar şifresi: amater

Güzel ve kullanışlı bir cihaz tabii meraklısına ...

alla alla ya çıldırcam bende tel tuşuna basıyorum *123# yapıyorum ok diyorum üstte baloncuk başarısız diyor arkadaşımda ödemeli atamıyor aynı şekilde başarısız diyor.. artı sms lerdede sorun yaşamaya başladım ne iştir anlamıyorum 160 karakter üstü gitmiyor sadece ilk 160 lık kısmı yolluyor gerisi gitmiyor.şimdide tek mesaj yollasam dahi mesaj tek olarak gidiyor bana iletildi raporuda geliyor ama rapordan önce mesaj gönderilemiyor diye hata veriyor göndermeye çalıştığım mesajın alltında kırmızı yazı ile tekrar gönderilmeye çalışılsınmı diyor..altta eşitleme hatası diyordu yanlış hatırlamıyorsam.sende sorun olmaması enteresan neden bu sorunalrı yaşıyorum anlayamadım bi çözümde bulamadım.

ilk yolladığım tek mesajda bi sorun olmamıştı.sonrakilerde yaşamaya başladım.2 dakika sonra yolladığım mesajla hata vermeye başladı.bilen biri varsa çözüm olarak yardımcı olsun arkadaşalar.bende aynı gps i kullanıyorum harika diyebilirim.

bu alet 8 yıl önceki SIM de kayıtlı noları bile gösteriyor kilitli olarak ne siliniyor ne düzeltiliyor başka tele takınca öyle nolar yok gözüküyor çünkü sileli yıllar olmuştu.

• kontor sorgulama düzeldi az önce nasıl oldu bilmiyorum ama.... mesaj sorunum ve SIM de normalde olmayan kilit ve SIM işratli numaralarada çözüm bulabilirsem güzel alet sevdim.bide batarya fazla gitse şöyle 5-6 gün en azından harika bişey.batarya varmış daha yüksek kapasiteli ama arka kapak değişmek gerekiyormuş oda aleti kaba gösteriyor tercih edilcek bi seçenek değil.neyse bu pek önemli değil idare etcez artık.şu 2 sorunumu bi çözbilsem rahatlicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yy2 -- 14 Mayıs 2009; 14:53:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yy2

kontor sorgulama düzeldi az önce nasıl oldu bilmiyorum ama.... mesaj sorunum ve SIM de normalde olmayan kilit ve SIM işratli numaralarada çözüm bulabilirsem güzel alet sevdim.bide batarya fazla gitse şöyle 5-6 gün en azından harika bişey.batarya varmış daha yüksek kapasiteli ama arka kapak değişmek gerekiyormuş oda aleti kaba gösteriyor tercih edilcek bi seçenek değil.neyse bu pek önemli değil idare etcez artık.şu 2 sorunumu bi çözbilsem rahatlicam.

turkcell hazırkart kullanıyorsan turkcell de kontörmetre servisini kapattır mesaj ve kontör sorgulama biter.
    kontör metre servisini turkcell sitesinden yada müşteri hizmetlerini arayarak kapattırman mümkün
    cihazda wireless ve bluetooth kullanmadığında mutlaka ve mutlaka kapalı tut. birde kullanmadığında açma kapama düğmesine bas ekran komple kapansın pil daha uzun gider.

• kim okursa acilll yardım etsin

ARKADAŞLAR KORKTUĞUM BAŞIMA GELDİ.HP SERVİSİNİN 6815 YERİNE DEĞİŞİMLE VERDİĞİ 914C TİN EKRANI ÇATLADI.EKRANIN SAĞ YARISI BEMBEYAZ GÖRÜNÜYOR.CİHAZ DAHA 40-50 GÜNLÜK. NE YAPABİLİRİM.GARANTİLİ YANİ
  • arkadaşlar uzun servis maceramdan sonra telefonumu iade ettim ürün bedeli iadesi ile paramı geri aldım anakartımda sorun varmış bu ikinci 914c imdi şimdi htc touch 3g aldım hp servis gerçekten müşteri memnuniyeti üzerine iş yapıolar saece garanti belgemi kaybettiler ve ben 1 ay tekrar çıkarılmasını bekledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergunol

quote:

Orjinalden alıntı: drorhan

Gprs veya Wap kullanmayacaksan Nodata programını yükleyebilirsin. Tüm ayarları diasbled yaparsan GPRS'e bağlanmaz.

Şifre koymak içinde Settings içinde personal sekmesinde Lock var. orada telefon kaç dakika kullanılmadığında kilitlenmesini istiyorsan seçip şifre belirliyorsun.

Teşekkürler , şuan deneyemiyorum malesef

Bimeks' in kampanyasından (1 Alana 1 Bedava) almıştım (C.tesi günü)
    Benimki 4-5 kere takılmıştı ve arızalı oldugunu hissedip bimeks e götürdüm ve telefonumu servise verdim , ertesi gün beni arayıp telefonumu HP genel merkeze yollayacaklarını söylediler 10-15 gün sürebilirmiş problemi için rapor felan gerekiyormuş v.s.v.s ve eski telefonuma geri döndüm şuan

Anlamadığım konu şu Niçin 1 e 1 değişim yapmıyorlar ?ürünü 3.gününde iade ettim tamir edip gerimi yollayacaklar bana yani bozuk , problemli oldugunu bile bile al tamir ettirdik diyerekten ?
    ilk defa böyle bir şey başıma geliyor ,prosüdürü nedir kaç gün beklemek gerekiyor 1 e 1 değişim için ?

Daha önce bimeks ile böyle bir sorunu olan oldumu?

Ürünümü 1 e 1 değişim aldım sonunda
    Ama yeni gelen biraz farklı geldi KLAVEYESİ farklı başka bir model mi bu yoksa ? Diğer aldıgımız arkadaşın klayve si farklı türkçe karakterler yok onunkinde ?

Video izlemek için hangi programla çeviri yapmamız gerekiyor çünkü 3-5 programla convert edip atıyorum tele hiçbirini açamıyor

• quote:

Video izlemek için hangi programla çeviri yapmamız gerekiyor çünkü 3-5 programla convert edip atıyorum tele hiçbirini açamıyor

Video işinide halllettim çokta süper oldu ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergunol -- 23 Mayıs 2009; 20:54:04 >
  • ya arkadaşlar 3gp formatında videoları izleyemiyorum ses var görüntü yok ne ile izliyorsunuz.media player görüntü yok.
  • quote:

ya arkadaşlar 3gp formatında videoları izleyemiyorum ses var görüntü yok ne ile izliyorsunuz.media player görüntü yok.

3gp video ların bazılarını bende izleyemiyorum ses var görüntü olmuyor ama bir program buldum ve gayet güzel çeviriyor ve direk kendi mediaplayeri ile izliyorum

istersen sana kullandığım programı önerebilirim (Total Video Converter)yanlız birkaç ayar yapman gerekiyor ( Görüntü + ses ayarları için )

Örnek bir video Test etmek isteyen arkadaşlar deneyebilir

http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/236772582/Tarkan_-_Arada_Bir_2008.rar.htm

Aralardaki - çizgi leri kaldırarak indiriniz

• quote:

quote:

ya arkadaşlar 3gp formatında videoları izleyemiyorum ses var görüntü yok ne ile izliyorsunuz.media player görüntü yok.

3gp video ların bazılarını bende izleyemiyorum ses var görüntü olmuyor ama bir program buldum ve gayet güzel çeviriyor ve direk kendi mediaplayeri ile izliyorum

istersen sana kullandığım programı önerebilirim (Total Video Converter)yanlız birkaç ayar yapman gerekiyor ( Görüntü + ses ayarları için )

merhaba yanıt için teşekkürler.ama total video converter bilgisayarda video formatlarını değiştirmeye yarıyor değilmi? ben direk bitane player yükleyip onun üzerinden izlemek istiyorum iPAQ'dan.yada benmi yanlış anladım.

• quote:

quote:

quote:

merhaba yanıt için teşekkürler.ama total video converter bilgisayarda video formatlarını değiştirmeye yarıyor değilmi? ben direk bitane player yükleyip onun üzerinden izlemek istiyorum iPAQ'dan.yada benmi yanlış anladım.

Evet dediğin gibi total video convert ile video nun formatını değiştiriyoruz bilgisayarda tabiki ,
    Benim yukarıdaki yüklediğim video normal formatı FLV idi herhangi bir video sitesinden indirdim ve Flv uzantısını 3gp olarak convert ettim tabiki bütün 3gp leri çalıştıramadım fakat bu program ile bazı ayarları deneme yanılma yolu ile en iyi haline getirip ceviriyorum ve ipaq a atıyorum ve hiçbir ek program kurmadan direk ipaq ın kendi MEDİAPLAYER i ile izliyorum , bazı programlar varmış önceki sayfalarda arkadaşlar bahsetmişti adını tam bilmiyorum ama ben kullandıgım cihazlarda harici program kullanmaktan yana değilim herşeyin orjinali ile kullanmak isterim , tabi bu kullanıcıya bağlı istersen harici Player kurup onunla izlersin ...

• Merhaba arkadaşlar

Belki biliyorsunuzdur. Microsoft un bazı oto firmaları için geliştirdiği Blue&Me platformu bulunuyor.
    Blue&me destekli araçlarda, araç ile telefon bt ile birbirleri ile haberleşiyor ve bir çok işlevi yerine getiriyorlar.
    ÖRN: SMS geldiğinde okumak, çağrı geldiğinde direkt direksiyon üzerindeki düğme aracılığı ile handsfree olarak cevaplamak ve konuşmak, rehberi olduğu gibi aracın bünyesi ile senkronize edip aramak istediğiniz kişinin ismini aracın yol bilgisayarı ekranından görerek yine direksiyon üzerindeki tuşlar yardımı ile aramak vs gibi.

Bizim 914 bu teknolojiyi destekliyor mu?

Kullanan varsa paylaşabilir mi?

NOT: Yakında Blue&me destekli bir araç alacağım için ön bilgi topluyorum. SMS okusun diye bir de cep telefonunu değiştirmeyelim:)
  • ben core player 1.3.2 yükledim 3gp sorunu çözüldü ama full screen yapınca qxvga yani bizim yatay ekran deilde küçük olarak dikey oluyor onu nasıl halletcez ??

ana ekranda sorun yok ekrana uygun ama full ekran uygun değil dikey oluyor.çözen varmı?
  • Arkadaşlar herkese merhaba.
    Ben bir HP ipaq 914c almayı düşünüyorum.
    http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=11021140045&ref=akakce&v=1.9.7
    Bu linkteki ürünü almayı düşünüyorum. fiyatı sizce nasıl ve netsipariş güvenilir bir sitemidir?
    Bir de Bimeksin bir kampanyası var ama 1300 liraya 2. bir ürün veriyorlar. Bir alana bir bedava. Ama ben bir tane almak istiyorum. 2.si gereksiz. Bir de hepsiburada da bir kampanya var ordada netbook veriyorlar fakat verilen netbook iyi bişey değil.

Birde yerine önerebileceğiniz başka markaların ürünleri var mı?
    Fiyat olarak 750-800ün üstüne çok çıkamam.
    Teşekkürler...

• bimekstekine şimdi baktım. markası 914 yazıyor. 914c ile ne farkı var? düşük model mi? bir de bu kadar pahalı mıydı bu alet. 700-800 tl düşmedi mi? ben de düşünüyorum bu telefonu.
  • aralarında bir fark yok benim bildiğim kadarıyla
  • siz siz olun hp914c almayın.!!!!!!!!!!!!!
    bana DANDİK bir 914c verdiler 6815 yerine.bir ay olmadı alüminyum tuşlar arası bant düştü.ekranında küçük bir çatlak oluştu.garantili olmasına rağmen TAM TAMIN 290 DOLAR +İŞÇİLİK.O DA 40-50 DOLARMIŞ.
    AL SANA 340 DOLAR.ÇARP 1.6OO MİLYONA (ESKİ HESAP)
    TAM ATMINA 544 MİLYON. OYSA İNTERNET ÜZERİ SIFIR GARANTİLİ VESAİRE 600 MİLYON.BUNDANDA ALICIYA 60 MİLYON EKSİK GİDER. YANİ ELDEN ALSAN 550 MİLYON.KİM BENİM YERİMDE OLMAK İSTER ŞİMDİ??????
  • Ben 914c yi kampanyadan 1 ay kadar önce aldım. Eşim ve ben birlikte kullanıyoruz. 6915 vardı bundan önce.. Klavyesi biraz daha zor, alışmak kolay omadı ama şu anda fena gelmiyor. GPS alıcısı uyduları çok daha yavaş buluyor ve ekran daha küçük. Bunlar eksileri, ama cihaz daha hızlı, daha kibar ve genel olarak memnunum. ilk başlarda şarjı az gidiyordu, şimdi bir ay sonra 3. gün şarj ediyorum.. Bir diğer fark etiğim husus da geç şarj oluyor, önceki cihaz çok daha çabuk şarj oluyordu..
  • of yaa, ne olacak şimdi. telefonun tipini çok beğeniyorum. karizmatijk görünüyor. bir de HP farkı var. ama bu tip sorunlar insanı düşündürüyor. HTC hd alsam diyorum ama htc'yi de kimse bilmiyor,çin malı zannederler. hava atmak için değil ama servis vs. nasıl olur acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.