Şimdi Ara

:::HP Ipaq 914C Club:::Inceleme,Program,Oyun,Win 6.5 rom... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
353
Cevap
5
Favori
55.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

harita
    http://ra***share.com/files/157712683/Turkey.rar

Müsteri memnuniyeti kapsamımda HP 6815i alıp 914c verdiler TESEKKURLER HP.

bu link calısmıyor gunceli varmı, tskr - acemi 914
  • arkadaşlar bişey sormak istiyorum cihazında hiç donma, kasma olan arkadaş varmı .donmadan kasmadan kastım arasıra bastığım ikonları algılamıo ekranda hangisine basarsam basıyım işlem yapmıo açmıyor kapamıyor sora 10-15 saniye sora nekadar iteme tıkladıysam açıp kapatıyor bu bir sorunmu yoksa sizlerdede olan bir durum mu hard reset attım cihaza ayrıca cihaz daha 1 aylık bile deil yoksa servis yollarına düşmem mi gerekli cevaplarsanız sewinirim .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almeidaxxx -- 27 Mart 2009; 22:01:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak2n

arkadaşlar ilk sayfadaki linkler çalışmıyor, tekrar yüklemeniz mümkünmüdür, teşekkürler...

paylaşım için teşekkürler...

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak2n

yolbil navigasyon programını farklı hafıza kartına aktarabilen varmıdır?

teşekkürler...

???
  • arkadaşlar bu telefonu hepsiburadada HP FU344EA mini notebook alana yanında hediye...

şimdi bu telefon 1500 tl civarı bi çok yerde...
    laptopun fiyatı 1600tl

tavsiye eder misiniz ? nedir düşünceleriniz ...

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
  • Selam,

http://www.hepsiburada.com/hp-2133-via-c7-m-1.6ghz-1gb-120gb-netbook-bilgisayar-fu344ea/productDetails.aspx?categoryid=108495&productid=bd72919

burda mini notebook sadece 870 TL, PDA ile 1560 TL
    cihaz 700 TL edermi diye soruyarsan
    Ben PDA severim, önceki HP 6815 ti, 6915 leri de gördüm yakından , 914c de herşey var (pil dayanım süresi problemi dahil) ama güncel hayata cep tel yerine PDA kullanan , işlerini, randevuların, notlarını, kontakları , epostaları PDA üzerinden halledeceksen değer
    ben şu ikilemde cok kaldım ; 700 TL ye cep Tel + PDA mi, yoksa 870 TL mini note book + iyi bir cep tel mi ... , yani e posta veya windows için mini note book 7/24 üstünde olacaksa .. PDA dan email vs olarak tam faydalanabilecekmisin ki/ ihtiyacın olacak mı ?

Daha mı cok kafanı karıştırdım ?

özetle 700 TL ye 914c alınırmı .. Alınır bence

:)

• hayır arkadaşım :)

o dediğin 870 tl olan laptopu incelersen 1gb ram 3 hücreli pil vs.
    ama benim dediğim de 5,5 saat lik pil yani 6 hücre ve 2 gb ram var
    bu pc daha öncede bu fiyata yakındı.. rakiplerine göre pahalı mı ? kesinlikle fazlasıyla...
    ama yanında 1500 tl lik pda ki hp ninkiler iyidir varsa makbul mudur ? bence fazlasıyla dediğin gibi..

ama derdim via işlemci berbat mıdır yani böyle illalah mı ettirir ki sanmıyorum ama derdim bu yani ?
    ayrıca önemli olan ram ve ekran kartı değil midir işlemciden daha çok ? :D ben celeronlada oyunlarımı oynardım :D
    alma planım var konuyu c.tesiye kadar güncel tutup ürün elime geçince resimlerini felan da yayınlıcam ama hala fikirleriniz çok önemli ...

şimiden teşekkür ederim fikri olan lütfen yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 2 Nisan 2009; 22:30:17 >
  • merhaba arkadaşlar. ben Sony ericsson P1i kullanıcısıyım, telefonumu değiştirmek istiyorum, P1i gibi olan ama PDA olan bir cihaz istiyorum ve karşıma 2 seçenek çıkıyor: samsung i780 ve hp ipaq 914c. bu iki secenek arasında kalıp da bir sonuca ulaşan var mı? hp 914c nin pili dışındaki olumsuz yönleri nelerdir? ses, kamera, video, tuş takımı, wireless ve gps gibi özelliklerinden memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkfk -- 4 Nisan 2009; 21:04:39 >
  • fkfk

o telefonu elden incelemedim ama özelliklerine bakarsak eksiksiz gibi
    ama satış stretijisidir illa bi eksiklik bulursun...

samsunga gelirsek
    asla samsungun cep telefonunu tasvip etmiyorum
    kameraları 2 mp dir ama çektiği resim 15 20 kblıkdır(YÜKSEK KALİTE)
    telefonları pahalıdır 7-8 aya yarı yarıya düşer D900 vs gibi

o yüzden uzun süre verdiğin parada duracak en azından hala aynı para diye üzülmeyeceksen hp derim...
  • BLooD_STaiN

haklısın kardeş. şimdilik hp düşünüyorum, ama hp ye de laptoplarından ve servislerinden ötürü güvenmek istemiyorum, üniversitede çok arkadaşım mahkemelik oldu hp ile. hp nin özellikleri teorikte iyi görünüyor ama pratikte nedir bilmiyorum. tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • bak ben hepsiburadadan laptop ve hp 914c pda kampanyasından alıcam

güvenmek istiyorum
    ama şu bi gerçekki teknik servisindeki elemanlarda bitiyor iş
    yani bende smartmedia vardı kont bilişimden 3 ay boyunca ürünün peşinden koşturdum adamın bilgisi azdı
    ben bilgisayara bağlayamıyorum bozuk diyorum adam makine jelatinlenirse kumanda çalışmaz dio halbuki çizilmesin diye sarmışım:D

düşün yani her markada olabilir teknik servis sorunları keşke philips in laptopu olsa ama yok :)

bence 914c alcaksan hepsiburadadan kampanyalı al şimdiden hayırlı olsun
  • şu ana kadar servislik bi işim olmadı telefonlarımda Allaha şükür, ama nedense hp yi sevmiyorum,samsungun servisi de berbat zaten,benim için kriter olmayacak servis. gönlüm i780'den yana nedense, şarj olayı onda daha iyi. sürekli telefon değiştiren biri olduğum için 2. el alıyorum ben telefonlarımı, o yüzden hepsiburada.com dan almicam,laptopum da var zaten.
    gerçekten kararsızım. neyse önce bi P1i mi satayım da, o zamana kadar düşünürüm. mediamarkette varsa biraz kurcalarım.
  • Arkadaslar Merhaba,

Ben Windows Mobile'in desktop ekranini cok sevmiyorum, o yüzden Wisbar Advanced Desktop 2 adli programi yükledim. Program özetle sizin ana ekraninizi istediginiz gibi ozellestirmenizi sagliyor. Sirketin forumunda cok fazla skin var; ben deneme amacli iphone'a ve blackberry'e benzeyen bir iki tanesini yükledim (kendiniz de yapabiliyorsunuz ama biraz ugrastiriyor) Asagidaki adresten ekran görüntülerime bakabilirsiniz (bu foruma foto yükleyemiyorum)

http://picasaweb.google.com/ali.canlidinc/IPAQ?feat=directlink

Telefon renklendi, bana da programin ayarlari, degisik seyler denerken oyuncak cikti

@fkfk

914c'ye oyun program vs. dolasirken kare ekranli cihazlarin genelde harici yazilimlari calistirmada problem yasadigini okuyorum. sonucta bizim ekran QVGA, dikey veya yatay bir sekilde calisiyor.

@ak2n

Yolbil'in olayini bilmiyorum ama iGO cok kullanisli, tavsiye ederim.

• Hocam, HB den aldınmı urunu?Nasıl laptopdan ve PDA dan memnunmusun?Bende almayı dusunuyorum.
    Bılgılerını paylasırsan sevınrım.
    quote:

Orjinalden alıntı: BLooD_STaiN

hayır arkadaşım :)

o dediğin 870 tl olan laptopu incelersen 1gb ram 3 hücreli pil vs.
    ama benim dediğim de 5,5 saat lik pil yani 6 hücre ve 2 gb ram var
    bu pc daha öncede bu fiyata yakındı.. rakiplerine göre pahalı mı ? kesinlikle fazlasıyla...
    ama yanında 1500 tl lik pda ki hp ninkiler iyidir varsa makbul mudur ? bence fazlasıyla dediğin gibi..

ama derdim via işlemci berbat mıdır yani böyle illalah mı ettirir ki sanmıyorum ama derdim bu yani ?
    ayrıca önemli olan ram ve ekran kartı değil midir işlemciden daha çok ? :D ben celeronlada oyunlarımı oynardım :D
    alma planım var konuyu c.tesiye kadar güncel tutup ürün elime geçince resimlerini felan da yayınlıcam ama hala fikirleriniz çok önemli ...

şimiden teşekkür ederim fikri olan lütfen yazsın

• almak isteyenlere duyurulur. 760 TL ye kadar düştü. akakceden bakabilirsiniz.

arkadaşlar, servisten değişimi yapılıp yeni verilen bi hp pda nın garantisi yeniden mi başlıyor, kaldığı yerden mi devam ediyor.

bir de bu cihaz hafıza kartında en fazla kaç gb destekliyor? SDHC kartları destekliyor mu acaba?
  • 8gm microsd desteklıormus.
    Hepsiburada.com dan alan varmı?Notebook ile bearber satılıo
  • Arakdaşlar, skype çalışmıyor, çalıştıran var mı? ne yapmak lazım?
  • 2.el hp 914c buldum arkadaşlar, adamla anlaştık ama hala kararsızım, güvenemiyorum nedense bu cihaza, bir de adam alalı 1 ay olmuş satıyor, hiç memnun kalmamış, içime hep kurt düşürüyor zaten. dokunmatik ekran , wifi, gps, bar tipi qwerty klavyeli , wm olan aradığım özelliklerdeki tek cihaz bu denilebilir, biraz da mecburiyetten alıyorum galiba. tavsiye eder misiniz?
  • cihazı aldım, tek diyeceğim şey şudur: Sony Ericsson P1i 'min kıymetini şimdi anladım...
  • benimde hp6815 vardı.hışırtılı ses sorununda bana hp914c önerdiler.bende kabul ettim.minnacık bi ekran.kullanışsız klavye...sevemedim bende.

merak ettimde özel olmazsa kaç tl ye aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.