Şimdi Ara

:::HP Ipaq 914C Club:::Inceleme,Program,Oyun,Win 6.5 rom... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
5
Favori
55.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar büyük bir sorunum var align screen bölümünü geçemiyorum ve tel açılmıyor. bana registrydeki HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\TOUCH\ calibrationdata değerlerini gönderebilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: geronimo355

arkadaşlar büyük bir sorunum var align screen bölümünü geçemiyorum ve tel açılmıyor. bana registrydeki HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\TOUCH\ calibrationdata değerlerini gönderebilirmisiniz?

Tam olarak nerde bu dosya tarif edersen yardımcı olurum
  • bu değereleri alabilmen için registry(kayıt defteri ) progamını kullanman gerekir normal bilgisayardaki gibi. bu bölüme bilgisayara bağladıktan sonra align screen bölümünü geçemesemde pocket controller pro programıyla girebiliyorum.
  • arkadaşlar başlangıçtaki welcome.exe yi kaldırmayı bilen bir allahın kulu yok mu?
  • kendi sorunumu kendim çözdüm anlatıyorum dinleyin;)
    İpaq 914c nize hard reset veya default ayarlar dediniz açtınız align sreen bölümünü geçemediniz:) googledaki berbat çözüm yollarını denediniz, o yolların berbat olmasının tek bir nedeni var ufak bir dikkatsizlik ( reset atmak), reset atarsınız bilgisayardaki ram mantığı gibi registry deki yaptığınız değişiklikler kaydolmaz ve bu hiç bi işe yaramaz. çözüm yolu;
    1-activeSync kurun
    2-ceregeditör indirip pcye kurun
    3- teli pcye bağlayın ve açın
    4-activeSync çalıştırın bağlantı kurulurken dikkat edin "tab the screen to set up your windows mobile-based device " yazan yeşil ekranda kalın "align screen" yazan beyaz ekrana geçmeyin. çünkü bu ekrandan tek şansınız reset yada bataryayı çıkararak teli kapatmaktır, bu yolla yaptıklarınız kaydolmaz.
    5-ceregeditör çalıştırın ve "HKEY_LOCAL_MACHINE" de welcome diye arattırın çıkan disable değerleri 0 dan 1 yapın ve welcome.exe değerini silerek yeşi
    l ekrandayken normal kapatma tuşunu kullanarak kapatıp açın, ilk açtığınız da tel saçmalayacaktır biraz bekleyip reset atın normale dönecektir. kolay gelsin

• merhabalar üzün süredir forumu takip edemiyordum. herkese tekrar merhaba 2 gündür telefonun titremiyor ne yaptım ettiysem titremedi. telefonu parçalayıp bi bakayım dedim ne avr ne yok ama cesaret edemdi sonra toplayamam diye daha önde başına böyle bişey gelen var mı ?
  • hard reset denedin mi? pili çıkar cihaz elektrik alamaz durumda iken açma kapama düğmesine basılı tut statik elektriği boşalt sonrada hard reset at cihaza düzelmesi lazım eğer gene düzzelmezse servis
    quote:

Orjinalden alıntı: nonpasaran

merhabalar üzün süredir forumu takip edemiyordum. herkese tekrar merhaba 2 gündür telefonun titremiyor ne yaptım ettiysem titremedi. telefonu parçalayıp bi bakayım dedim ne avr ne yok ama cesaret edemdi sonra toplayamam diye daha önde başına böyle bişey gelen var mı ?
  • Merhaba arkadaşlar benimde elime cihaz bugün itibariyle ulaştı ilk izlenimlerime göre bu kadar büyük bir PDA ya bu kadar küçük bir ekranın konması tam bir fiyasko en azından hp6915 in ekranı kadar olabilirdi ayrıca şarj durumuda biraz puan kırılacak noktalardan... Şuan için sormak istediğim bir soru var oda bana gelen smsler tek tek ayrı olarak gelmiyor mesela diyelim X kişisinden mesaj geldi ben attım o attı attığı en başta attığı mesajın içinde en altta oluyor yani msn görüşmesi gibi oluyor bunu klasik sms şeklinde nasıl yapabilirim ? Birde bu sms ve mailleri hafıza kartında saklama gibi bir seçeneğim varmıdır varsa nasıl yapabilirim ? Bide ucuza ve kaliteli olacak biçimde :) kılıf ve ekran koruyucuyu istanbul içi nerden bulabilirim 2. el temiz birşeyde olabilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xug -- 30 Haziran 2009; 20:39:57 >
  • Benim aldığım kılıf bu üzerinde HP yazıyor tam uyumlu oldu
    Karaköy yeraltında bir dükkandan aldım fiyatıda 17ytl idi yanlış hatırlamıyorsam

:::HP Ipaq 914C Club:::Inceleme,Program,Oyun,Win 6.5 rom...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergunol -- 30 Haziran 2009; 23:11:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oramar123

siz siz olun hp914c almayın.!!!!!!!!!!!!!
    bana DANDİK bir 914c verdiler 6815 yerine.bir ay olmadı alüminyum tuşlar arası bant düştü.ekranında küçük bir çatlak oluştu.garantili olmasına rağmen TAM TAMIN 290 DOLAR +İŞÇİLİK.O DA 40-50 DOLARMIŞ.
    AL SANA 340 DOLAR.ÇARP 1.6OO MİLYONA (ESKİ HESAP)
    TAM ATMINA 544 MİLYON. OYSA İNTERNET ÜZERİ SIFIR GARANTİLİ VESAİRE 600 MİLYON.BUNDANDA ALICIYA 60 MİLYON EKSİK GİDER. YANİ ELDEN ALSAN 550 MİLYON.KİM BENİM YERİMDE OLMAK İSTER ŞİMDİ??????

arkadaşım aynı sorun bendede var hemde hiç bir darbe almadan ekran catlamıs nası oluyo allah bilir . servis 240 $ + kdv istedi bende tüketici haklarına basvurdum şimdi tüketici mahkemesinde olay ekran özel serviste 300 tl ye buldum ama 400 tl ye sorunsuzu var sahibindende az kullanılmıs sımdı kafam karısıyo ne yapayım yaptırmalımıyım yaptırmamalımıyım mahkemeden bısey cıkıcagını sanmıyorum zaten ama bellı olmaz genede . arkadaslar sıze sormak ıstedıım bu ekranı daha ucuza bulamazmıyız ?

• quote:

Orjinalden alıntı: 35CES40

quote:

Orjinalden alıntı: oramar123

siz siz olun hp914c almayın.!!!!!!!!!!!!!
    bana DANDİK bir 914c verdiler 6815 yerine.bir ay olmadı alüminyum tuşlar arası bant düştü.ekranında küçük bir çatlak oluştu.garantili olmasına rağmen TAM TAMIN 290 DOLAR +İŞÇİLİK.O DA 40-50 DOLARMIŞ.
    AL SANA 340 DOLAR.ÇARP 1.6OO MİLYONA (ESKİ HESAP)
    TAM ATMINA 544 MİLYON. OYSA İNTERNET ÜZERİ SIFIR GARANTİLİ VESAİRE 600 MİLYON.BUNDANDA ALICIYA 60 MİLYON EKSİK GİDER. YANİ ELDEN ALSAN 550 MİLYON.KİM BENİM YERİMDE OLMAK İSTER ŞİMDİ??????

arkadaşım aynı sorun bendede var hemde hiç bir darbe almadan ekran catlamıs nası oluyo allah bilir . servis 240 $ + kdv istedi bende tüketici haklarına basvurdum şimdi tüketici mahkemesinde olay ekran özel serviste 300 tl ye buldum ama 400 tl ye sorunsuzu var sahibindende az kullanılmıs sımdı kafam karısıyo ne yapayım yaptırmalımıyım yaptırmamalımıyım mahkemeden bısey cıkıcagını sanmıyorum zaten ama bellı olmaz genede . arkadaslar sıze sormak ıstedıım bu ekranı daha ucuza bulamazmıyız ?

MERHABA arkadaşım. ben sorunu yurt dışından parça isteyerek çözdüm.hem de orijinal parça DOKUNMATİK EKRAN BERABER YANİ.KOMPLE OLUYOR
    98 DOLAR +4.5 DOLAR KARGO=160 TL TUTTU.KAZIK YEDİM 15 TL YE DE TAKTILAR.TOPLAM 175 E MALOLDU.GARANTİ BOZULDU AMA ZATEN GARANTİ PROGRAM SORUNU DIŞINDA HEP ALEYHİMİZE ÇALIŞIYOR.İLGİLENİRSEN YARDIMCI OLURUM.ŞANSLISINIZ Bİ DE DOLAR DÜŞÜYOR :)
    KARGO DA ORTALAMA 10-15 GÜNDE ELİNDE OLUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oramar123 -- 3 Temmuz 2009; 22:43:57 >

• şuan cihazın en güncel versiyonu hangisi ? kendi sitesinde yayınlanan bir sürüm var onu yukleyen oldumu acaba ? birde ilk açılışda ekranda yazan bilgide versiyon bilgisi var sizlerde bu ne ?
  • Merhaba Arkadaslar.
    Bende araniza katilabilirmiyim?
    eski sayfalari okuyayim geliyorum :)
  • Arkadaşlar buna nasıl mail kuruyoruz bir tane gmail kurdum sorun yok hotmail kurucam fakat yeni hesap oluşturduğumda şifreyi yazıp ileri dediğimde internet sayfası açıp ordan mailleri gösteriyor outlook üzerinden değil. Bide anca msnde oturum açarsam mail otomaik olarak tanımlanmış oluyor nasıl bir durum anlamadım...
  • arkadaşlar ben numara kaydederken sadece secenek windos live ve outlook olarak kaydetme secenegi var. sım e kaydetme secenegi yok windows live yada aoulokka kaydettikten sonra sıme copy yapıyorum baska turlu olmuyor. ama baska windows 6.1 surumlu telefonlarda sıme kaydet secenegide var acaba bende mi sorun var yoksa ipaq 914 c de boyle bi ozellık yok mu
  • Arkadaşlar,

Kendim için yaptığım, geliştirme aşamasında oldğum mobil internet sitesi : www.ceblebi.com

Cep telefonumda başlangıç sayfası olarak kullanıyorum.

Mümkünse telefonunuzun browser'ında inceleyip yorum verir, önerilerinizle zenginleştirmeme yardımcı olursanız sevinirim.

Özel mesajda atabilirsiniz.

Teşekkürler.
  • arkadaşlar merhaba ben de size katılmak istiyorum benimde bi katkım olsun ben browser olarak skyfireyi kullanıyorum ücretsiz bir program çok güzel youtubeya de girebiliyorsunuz.masaüstündeki gib gösteriyor daha önce verdilerse kusura bakmayın
  • http://www.birhpistiyorum.com/web/urunler.asp?menu=356&menu1=359&k=HP-Aksesuar&k1=HP-Ipaq%20Aksesuar

http://www.birhpistiyorum.com/web/urun_detay.asp?UID=54293&urun=HP%20TCR%20%20IPAQ%20900%20SER%DDS%DD%20KEMER%20%C7ANTASI&menu=356&menu1=359&menu2=&k=HP-Aksesuar&k1=HP-Ipaq%20Aksesuar&k2=

arkadaşlar buyrun HP nin orjinal ürünlerini burda bulabilirsiniz, IPAQ için kılıf, yedek kalem, şarj aleti vs burada. Kılıfı ekranı çok iyi koruyor. Diğer deri kılıflara güvenemiyorum Ekranı korumayabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyvestris -- 3 Ağustos 2009; 14:04:52 >

• arkadaşlar en fazla kaç gb lik memory kartını destekler 8gb kullanan var mı
  • merhaba arkadaşlar

ipaq 914c messenger im var

acaba görüntülü gorusme yapabiliyor muyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_A_R_I_S -- 10 Ağustos 2009; 15:41:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.