Şimdi Ara

:::HP Ipaq 914C Club:::Inceleme,Program,Oyun,Win 6.5 rom... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
353
Cevap
5
Favori
55.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görüntülü konuşma yapamazsınız sadece hsdpa (3G) olarak internete bağlanabilirsiniz
    quote:

Orijinalden alıntı: B_A_R_I_S

merhaba arkadaşlar

ipaq 914c messenger im var

acaba görüntülü gorusme yapabiliyor muyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkiller78

görüntülü konuşma yapamazsınız sadece hsdpa (3G) olarak internete bağlanabilirsiniz
    quote:

Orijinalden alıntı: B_A_R_I_S

merhaba arkadaşlar

ipaq 914c messenger im var

acaba görüntülü gorusme yapabiliyor muyum

saol arkadaşım;)
  • arkadaşlar telefonda gprs ve 3g bağlantı kuramıyorum.ayarları için yardımcı olabilirmisiniz?teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyno78

Arkadaşlar,

Kendim için yaptığım, geliştirme aşamasında oldğum mobil internet sitesi : www.ceblebi.com

Cep telefonumda başlangıç sayfası olarak kullanıyorum.

Mümkünse telefonunuzun browser'ında inceleyip yorum verir, önerilerinizle zenginleştirmeme yardımcı olursanız sevinirim.

Özel mesajda atabilirsiniz.

Teşekkürler.

site güzel olmuş eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 67Levent

arkadaşlar telefonda gprs ve 3g bağlantı kuramıyorum.ayarları için yardımcı olabilirmisiniz?teşekkürler.

start-settings-phone-network burda manuel olarak seç network kısmını listeden hattının 3g olanı seç bağlantı kurabilirsin. olmazsa hangi operatörü kullandığını söyle yardımcı olmaya çalışalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkiller78

quote:

Orijinalden alıntı: 67Levent

arkadaşlar telefonda gprs ve 3g bağlantı kuramıyorum.ayarları için yardımcı olabilirmisiniz?teşekkürler.

start-settings-phone-network burda manuel olarak seç network kısmını listeden hattının 3g olanı seç bağlantı kurabilirsin. olmazsa hangi operatörü kullandığını söyle yardımcı olmaya çalışalım.

söylediğinizi yaptım.düzeldi.çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 67Levent -- 19 Ağustos 2009; 11:54:52 >
  • Herkes ipaq914c ile yaşadığı deneyimleri paylaşmış. Bir iki satırda ben karalayayım dedim.

1- GPS bağlantısı çok güzel çalışıyor. iGo 8 kullanıyorum. İlk bağlantı birkaç dakika sürüyor. Sonrasında ver elini Viyana :)
    2- Bluetooth ile dosya gönderdim ama almayı henüz beceremedim.
    3- wifi süper çalışıyor yalnız şarj düşmanı bir teknoloji.
    4- Türkçeleştirdim herhangi bir sorun vermedi. Rom güncellemesi yaparken Türkçeleştirme için kullandığınız yazılımı kaldırmanız gerekiyor.
    5- Uzakmasaüstü ve Putty çok güzel çalışıyor. 7/24 sunucu ile haşır neşir olabiliyorsunuz.
    6- msn kullanmadığım için konu hakkında yorum yapamayacağım :)
    7- Kamera 3 megapixel olmasına rağmen istediğim gibibir fotoğraf çekemedim. Kamera eksi not aldı.
    8- Pil konusunda sıkıntı çekmekteyim. Şarj 3 gün gidiyor. GPS wifi felan takılırsanız 1 gün.
    9- Rehberi aktarmak için eski telefonumun rehberini mobil edit ile texte aktardım. Daha sonra office outlook kişilerine aldım. ActiveSync ile zahmetsizce aktardım.
    10- Media Player Mobile mp3 ve asf dosyalarını oynatıyor. Yani video için yetersiz. Coreplayer kurdum. Sıkıntısız çalışıyor. Videoları 320*240 boyutuna küçültüyorum. Tek sorunum tam ekran yaptığımda videoyu yan çeviriyor. Yani 320*240 göstermesi gerekirken 240*180 yapıyor. Yani saçmalıyor. Çözüm bulamadım bulan olursaneden buldu da demem :)
    11- Sesi biraz kısık gibime geliyor. Yeni ROM güncellemesini bekliyorum. Bununla beraber pil ve ses sorununu aşacaklarını duymuştum.

Şu ana kadar beni yarı yolda bırakmadı. Kimse yoğurdum ekşi demez :P Almak isteyenlere tavsiye ederim.

Ekleme: Video ayarsız görünüyordu. Core Player yerine Divx Player deneyin. Sonuç tam istediğim gibi. Tam ekranda sorun yok. Şaşalı bir görüntü yok. Play/Pause :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magiruscu -- 20 Ağustos 2009; 22:37:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: magiruscu

Herkes ipaq914c ile yaşadığı deneyimleri paylaşmış. Bir iki satırda ben karalayayım dedim.

1- GPS bağlantısı çok güzel çalışıyor. iGo 8 kullanıyorum. İlk bağlantı birkaç dakika sürüyor. Sonrasında ver elini Viyana :)
    2- Bluetooth ile dosya gönderdim ama almayı henüz beceremedim.
    3- wifi süper çalışıyor yalnız şarj düşmanı bir teknoloji.
    4- Türkçeleştirdim herhangi bir sorun vermedi. Rom güncellemesi yaparken Türkçeleştirme için kullandığınız yazılımı kaldırmanız gerekiyor.
    5- Uzakmasaüstü ve Putty çok güzel çalışıyor. 7/24 sunucu ile haşır neşir olabiliyorsunuz.
    6- msn kullanmadığım için konu hakkında yorum yapamayacağım :)
    7- Kamera 3 megapixel olmasına rağmen istediğim gibibir fotoğraf çekemedim. Kamera eksi not aldı.
    8- Pil konusunda sıkıntı çekmekteyim. Şarj 3 gün gidiyor. GPS wifi felan takılırsanız 1 gün.
    9- Rehberi aktarmak için eski telefonumun rehberini mobil edit ile texte aktardım. Daha sonra office outlook kişilerine aldım. ActiveSync ile zahmetsizce aktardım.
    10- Media Player Mobile mp3 ve asf dosyalarını oynatıyor. Yani video için yetersiz. Coreplayer kurdum. Sıkıntısız çalışıyor. Videoları 320*240 boyutuna küçültüyorum. Tek sorunum tam ekran yaptığımda videoyu yan çeviriyor. Yani 320*240 göstermesi gerekirken 240*180 yapıyor. Yani saçmalıyor. Çözüm bulamadım bulan olursaneden buldu da demem :)
    11- Sesi biraz kısık gibime geliyor. Yeni ROM güncellemesini bekliyorum. Bununla beraber pil ve ses sorununu aşacaklarını duymuştum.

Şu ana kadar beni yarı yolda bırakmadı. Kimse yoğurdum ekşi demez :P Almak isteyenlere tavsiye ederim.

Ekleme: Video ayarsız görünüyordu. Core Player yerine Divx Player deneyin. Sonuç tam istediğim gibi. Tam ekranda sorun yok. Şaşalı bir görüntü yok. Play/Pause :)

benim igo ile ilgili bir kac sorum var.

yükledim gps e bağlanıyor adres buluyor ancakk ben istanbuldayım bir hedef sevip navigasyonaa basla dediğimde izmirden baslıyor. (gps beni izmirdeymiş gibi algılıyor) ne yapmam gerekir yardımcı olursan sevinirim.

bir de olduğum noktayı haritadan görmek istediğimde ne yapmalıyım.

• birde arkadaslar igo 8 i yükledim ve kullandım ancak sunu farkettim igo yüklendikten sonra telefon şarja yada pc ye bağlandığında ekran gidiyor. bu konu da bir şey bilen yada basına gelen var mı?
  • arkadaşlar bu makinada arayan kişinin fotosunu gösteren bir program varmı
  • quote:

benim igo ile ilgili bir kac sorum var.

yükledim gps e bağlanıyor adres buluyor ancakk ben istanbuldayım bir hedef sevip navigasyonaa basla dediğimde izmirden baslıyor. (gps beni izmirdeymiş gibi algılıyor) ne yapmam gerekir yardımcı olursan sevinirim.

bir de olduğum noktayı haritadan görmek istediğimde ne yapmalıyım.

Öncelikle gps ayarlarından bağlantı portunu 6 yap. Daha sonra hedefi seç. Navigasyonu başlat. İlk bağlantı biraz zaman alabilir. Navigasyon en son kaldığı yerden başlıyor. 2-3 dk içerisinde navigasyon başlıyor. Bağlantı sağlandıktan sonra bulunduğun yeri gösteriyor.

quote:

birde arkadaslar igo 8 i yükledim ve kullandım ancak sunu farkettim igo yüklendikten sonra telefon şarja yada pc ye bağlandığında ekran gidiyor. bu konu da bir şey bilen yada basına gelen var mı?

Güç>Gelişmiş altındaki ayar ve Zeminışığı>Pil gücü'nü kontrol et. Buradan ayarlarsın.

quote:

arkadaşlar bu makinada arayan kişinin fotosunu gösteren bir program varmı

Kendi rehberine kaydettiğiniz kişiler için resim tanımlayabilirsiniz. Kişi aradığı zaman resim ekranda avatar gibi görünüyor.

• Arkadaşlar igo8 i çalıştıramadım .. bu cihaz için başka bir navigasyon programı varmıdır. ?
  • Navigasyon için garmin, tomtom, destinator gibi uygulamalar da var. Olaya cihaz açısından değil de işletim sistemi açısından bakmak gerekiyor. Yani WM6 uyumlu tüm navigasyon yazılımları olur buna.

Paraya kıyarım dersen yolbil.
  • HP IPAQ 914C telefonu yeni aldım ve kullanmaya başladım. Nokia N93 telefonum vardı. Fakat rehberim N93'de kaldı ve bir türlü aktarmayı bulamadım. Nasıl yapabilirim yardımcı olabalirmisiniz.
  • 1) Batarya ile ilgili bir yama var?Nereden temin edebilirim?Bataryanın hızlı bitmesini önlediği söyleniyor?Doğru mu?
    2) Mail alıp gönderirken, mailleri serverdan silmiyor, mailleri devamlı baştan indiriyor?Okuduğum mailleri silmeme rağmen tekrar indiriyor,çözümü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksisguvenlik

HP IPAQ 914C telefonu yeni aldım ve kullanmaya başladım. Nokia N93 telefonum vardı. Fakat rehberim N93'de kaldı ve bir türlü aktarmayı bulamadım. Nasıl yapabilirim yardımcı olabalirmisiniz.

Telefonunu mobiledit gibi bir uygulama ile bilgisayarına bağlayıp outlooka rehberi alabilirsin. Activesync ile de ipaqinle outlook kişilerini eşitleyebilirsin.

Telefona göre bir kılıf bulamadım. Son çare olarak gittigidiyordaki bir dükkandan sipariş ettim.http://urun.gittigidiyor.com/HP-iPAQ-914c-Dikey-Deri-Kilif-UCRETSIZ-KARGO_W0QQidZZ18726584

• Arkadaşlar;

Dün birkez daha teknoloji ile ilgilenmek istedikçe, böyle her işinizi kolaylaştıracak cihazlar kullandıkça, çevrenizde de o kadar dengesiz, teknoloji düşmanı ancak ticari beklentileri için bu işi yapan insanlar ile muhattap olmak insanı bezdiriyor.Özellikle birkaç gündür araştırarak internette gg'nin veya sahibinden.com üzerindeki faiş fiyatlarından tiksinip, dün önce Karaköy (Selanik Pasajı vs.) sonra Eminönü (Şah Han, Tahtakale, Hasırcılar çarşısı vs.) son olarak da Doğubank'a gittim.Heryeri neredeyse dükkan dükkan gezdim ve şunu birkez daha gördüm, yukarıda dedim ya, ne kadar görmemiş teknolojiden uzak, fikri olmayan bir teknoloji kentinde yaşadığımı birkez daha anladım.Dükkanlar bir başkasına dahi yönlendirmiyor müşteriyi.

Diyaloglar şöyle;

Nerede bulurum, bayadır dolaşıyorum?

Bakacaksın..(Hanzoca)

Nerede olabilir bu parçalar?

Bakman lazım.. (Yaw zaten gezdiğimi görüyorsun, insanın boğazlayası geliyor.)

Özellikle bu serüvene Yazcıcıoğlu İş Hanı / Kadıköy'den başladım, yanındaki han da dahil, ne olduğunu anlatana kadar göbeğim çatladı ve;

MİNİ USB'DEN STEREO JACK'A DÖNÜŞTÜRÜCÜ APARATI BULAMADIM.BANA BULAN VE YERİNİ BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN YADA ALIP GÖNDERSİN ÇÜNKÜ TEKRAR O YERLERE GİTMEYECEĞİM.

ÖZELLİKLE HP IPAQ İÇİN BİR KILIF YOK, STEREO APARAT YOK.NE YAPAYIM YANİ KULLANMAYAYIM MI BU TELEFONU ŞİMDİ !!

LÜTFEN AKSESUARLARINI İNTERNET ÜZERİNDEN NEREDEN BULURUM YADA KENDİSİNE YAKIN OLAN ALABİLECEK VARSA BANA HABER VERSİN.BU TAVRIMIDA BU DÜKKANLARA SÜRDÜRECEĞİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drift

Arkadaşlar;

Dün birkez daha teknoloji ile ilgilenmek istedikçe, böyle her işinizi kolaylaştıracak cihazlar kullandıkça, çevrenizde de o kadar dengesiz, teknoloji düşmanı ancak ticari beklentileri için bu işi yapan insanlar ile muhattap olmak insanı bezdiriyor.Özellikle birkaç gündür araştırarak internette gg'nin veya sahibinden.com üzerindeki faiş fiyatlarından tiksinip, dün önce Karaköy (Selanik Pasajı vs.) sonra Eminönü (Şah Han, Tahtakale, Hasırcılar çarşısı vs.) son olarak da Doğubank'a gittim.Heryeri neredeyse dükkan dükkan gezdim ve şunu birkez daha gördüm, yukarıda dedim ya, ne kadar görmemiş teknolojiden uzak, fikri olmayan bir teknoloji kentinde yaşadığımı birkez daha anladım.Dükkanlar bir başkasına dahi yönlendirmiyor müşteriyi.

LÜTFEN AKSESUARLARINI İNTERNET ÜZERİNDEN NEREDEN BULURUM YADA KENDİSİNE YAKIN OLAN ALABİLECEK VARSA BANA HABER VERSİN.BU TAVRIMIDA BU DÜKKANLARA SÜRDÜRECEĞİM.

arkadaşım bende türkiyede bulamadım.hp servistede fahiş fiyattı.bak aşağıdaki siteden güvenle herşeyi temin edebilirsin.üye oldum. sanal kredi kart açtım. ordan ödeme yapıyorum. TL olarak kesiliyor dolar karşılığı.bi kaç şey aldım.

• Drift hocam,

Dediğin gibi teknoloji çağında yaşıyoruz bu nedenle dükkan dükkan gezme bence. Mutluluk senin sandığından da yakın olabilir. Gitti Gidiyor sitesine girip ipaq 914c kelimelerini aramak yeterli ;)

• Arkadaşlar hp 914 ipaq kullanıyorum internet üzerinden video ve müzik dinliyemiyorum bi türlü bulamadım kafayı yiyecem bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimar -- 22 Kasım 2009; 17:04:53 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.