Şimdi Ara

:::HP Ipaq 914C Club:::Inceleme,Program,Oyun,Win 6.5 rom... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
5
Favori
55.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen öyle,ekran küçük denebilir,klavye berbat ötesi,numerik klavye olsa daha hızlı yazılırdı herhalde,kulaklık takıp sesi kıstığınızda arkadan fısıltı geliyor,sesi açtıgınızda arka planda kaldığı için duyulmuyor çok şükür, bi titremesi var ki sagır sultan duyar, pil 1 günde bitiyor hiçbirşey yapmamama ve tüm pil tasarruf modlarını açmama rağmen, nasıl 1940 mah pilmiş anlamadım. hp yi oldum olası hiç sevmemiştim, isteklerime uyan tek telefon oldugundan mecburiyetten aldım,ve yanılmamışım, hp batırmış yine. hemen satayım dedim ama satıp ne alacagım, blackberry bold düşündüm dokunmatik ekrandan vazgeçip, ama bana göre pahallı oldugu için almadım. artık alışacagız. zaten donanımhaberde 6 sayfası olmasından belli cihazın bişeye yaramadıgı.

35 günlük 2.el cihazı hafıza kartsız full kutulu, faturalı 475 TL ye aldım, çok temizdi. aldığım adam bile begenmemiş, 1 ay katlanabilmiş. bakalım biz ne kadar kullanıcaz.

• ya arkadaslar bende cep bılgısayarı almak dusuncesındeyım.ama benım ıstegım su sekılde hem wındows mobıle ısletım sıstemı olmalı.kalıtelı bı wıfı baglantısı olmalı.ve kalıtelı bı mp3 caları olmalı ses cıkısı falan iyi olmalı.konuyu ınceledıgım kadarı ıle i780 wındowsu ıle bır cok program yuklenmesı ıle gayet basarılı.gps de mevcut.pekı mp3 caları nasıl.ben su an n73 kullanıyorum sızce telı degıstırdıgıme pısman olur muyum.lutfen yorumlarınızla benı aydınlatın
  • arkadaşlar merhaba ,,
    914 bilgisayara bagladık cd den programını kurduk arkadaş yanlışlıkla senkronize ettirmiş. 200 yakın outlook adres defteri telefona yüklendi. kişileri çoklu seçim yapamıyorum. tektek mi silmek zorundayız kişiler coklu seçim nasıl yaparım yada sadece kişileri nasıl silebilirim. sim kartı cıkarttım ama halen kişiler duruyor resetleyın yada fabrıka ayarlarına don demeyın ıcınde cok program ve dosya var yardımlar için şimdiden teşekkürler
  • ben tek tek sildim malesef.
  • anlaşıldığı üzere bazı kişilerin bataryası iyi bazılarınınki kötü, telefonu çok az kullandığı halde bataryası 1 günde biten arkadaşlar servise başvurdular mı acaba, bataryayı öyle kullanmaya devam ediyor musunuz. ben gece yatmadan telefonu şarjdan alıyorum mesela, 10 dk sonra bi bakıyorum yüzde 97 olmuş, sabaha kadar uyku ve uçuş modunda olmasına rağmen yüzde 75 lere inmiş oluyor. yardımcı olur musunuz?
  • http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/default.aspx?kid=869

kampanyaya bak :)))

demek cihaz müthiş berbat bi şey,
    bimeks te cihazın fiyatını düşürmemek için
    bir alana bir bedava veriyor.

Yoksa millet ne düşünür dü, "1300 TL lik cihaz 650 ye düştü denilseydi "
    sizde bi düşünün derim.
  • şöyle bi yöntem var:

Outloktaki "kişiler"i outloktan excel'e at.
    (OUTLOOK ta iken, Dosya/ Al ve Ver/ Başka programa verme/ Excell/ devam/ Kişiler/ Pc de oluşturcağın yer
    [örnek: masaüstü] tamam. )

Outlok taki "kişiler" yani tüm rehber/adresler masaüstünde bir excel dosyası olarak yer alcak. [kişiler.xls]

Sonra Outlok'u aç, kişiler bölümüne gir. Kimleri istiyorsan Seçerek sil, çoklu seçimlerde Ctrl. tuşunu
    kullanabilirsin. Telefonunu sekronize ed. Outloktakileri sadece telefona atacak.
    Ondan sonra telefonu sekronize den çıkart .
    Tüm outlok listeni sil.
    Ondansonra Outloku aç ve yukardaki işlemi tersinden yap.

(OUTLOOK ta iken, Dosya/ Al ve Ver/ Başka programdan alma/ Excell/ devam/ Pc de alacağın dosya
    [örnek olarak masaüstü/kişiler.xls] Outlokta hangi klasöre alacağın soracak kişiler seç
    tamam.

quote:

Orjinalden alıntı: flashtr

arkadaşlar merhaba ,,
    914 bilgisayara bagladık cd den programını kurduk arkadaş yanlışlıkla senkronize ettirmiş. 200 yakın outlook adres defteri telefona yüklendi. kişileri çoklu seçim yapamıyorum. tektek mi silmek zorundayız kişiler coklu seçim nasıl yaparım yada sadece kişileri nasıl silebilirim. sim kartı cıkarttım ama halen kişiler duruyor resetleyın yada fabrıka ayarlarına don demeyın ıcınde cok program ve dosya var yardımlar için şimdiden teşekkürler

• arkadaslar bimeks kampanya yapmıs bı alana bı bedava..almayı dusunuyorum war mı ortaklasa alacak olan benımle ankarada =)..bir de sarj olayı nasıl ya bırısı net mı acıklama yaparmı sarj yonunden kotu mu cıhaz
  • Arkadaşlar şu Edge yi nerden iptal ediyoruz , önceki sayfaları okudum denildiği gibi yaptım fakat E işareti hala aktif duruyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: boras06

arkadaslar bimeks kampanya yapmıs bı alana bı bedava..almayı dusunuyorum war mı ortaklasa alacak olan benımle ankarada =)..bir de sarj olayı nasıl ya bırısı net mı acıklama yaparmı sarj yonunden kotu mu cıhaz

Telefon bekleme modunda açık kalan program sayısına bağlı olarak fazla güç harcıyor sanırım. fakat konuşma süreleri gayet iyi.
    ben günde ortalama 2 saat kadar telefonla konuşuyorum. 80-100 kadar mesaj gönderiyor-alıyorum. her gece yatarken %10-15 seviyelerindeyken şarza takıyorum.
    telefonla çok konuşmadığım günlerde gece %40-50 seviyelerinde oluyor.
  • Yeni aldım ve takıldıgım bazı noktalar var bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
    1-Wifi den MSN ye girdim msn yi kapatmama rağmen ekranda halen msn ve live search duruyor ekrandan nasıl kaldırıyoruz ?
    2-Pda için şifre koymak istiyorum bunu yapabilirmiyiz yani tuş kilidini alınca benden hariç kimsenin kurcalamaması için
    3-Yukarıda sordugum soru ,Edge yi nerden iptal ediyoruz , şimdilik GPRS veya Wap kullanmayacağım o yüzden ayarlarından komple nasıl silebilirim ,
    4-Otomatik tuş kilidi varmı , varsa nereden ayarlıyoruz

Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergunol

Yeni aldım ve takıldıgım bazı noktalar var bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
    1-Wifi den MSN ye girdim msn yi kapatmama rağmen ekranda halen msn ve live search duruyor ekrandan nasıl kaldırıyoruz ?
    2-Pda için şifre koymak istiyorum bunu yapabilirmiyiz yani tuş kilidini alınca benden hariç kimsenin kurcalamaması için
    3-Yukarıda sordugum soru ,Edge yi nerden iptal ediyoruz , şimdilik GPRS veya Wap kullanmayacağım o yüzden ayarlarından komple nasıl silebilirim ,
    4-Otomatik tuş kilidi varmı , varsa nereden ayarlıyoruz

Şimdiden teşekkürler...

Ne olmuş bu sayfa iyice ölmüş sanki bakan kimse kalmamış

Bu arada
    1.sorumu kendim hallettim biraz kurcalayınca oldu
    EN Önemli sorunum EDGE+GPRS+WAP i kapatmak diğerlerini birşekilde öğrenirim sanırım

• Gprs veya Wap kullanmayacaksan Nodata programını yükleyebilirsin. Tüm ayarları diasbled yaparsan GPRS'e bağlanmaz.

Şifre koymak içinde Settings içinde personal sekmesinde Lock var. orada telefon kaç dakika kullanılmadığında kilitlenmesini istiyorsan seçip şifre belirliyorsun.
  • bende ipaq 914c aldım ama birkaç sorunum olcak arkadaşlar acilen yardım lazım

sorunlar şunlar.

1-) bu telefonda diğer telefonlarda SIM kartımda gözükmeyen numaralar gözüküyor taaaaaaaa eski yıllardan kalan sildiğim numaralar olsa gerek.ayrıyeten üzerlerinde kilit işareti var.düzenle pasif durumda sil pasif durumda isim değiştirme pasif durumda bu.yani silemiyorum buna bi çözüm bilen varmı.

2-) mesaj atarken 1 mesaj boyutunu aşınca gerisini göndermiyor sadece ilk mesajlık 160 karakterlik kısım gidiyor birde türkçe karakter desteği yok nasıl yapcaz Ş ler, gelen mesajlarda $ diye gözüküyor attığım mesajlarda ise Türkçe karakter yazınca baya mesaj sayısı çoğalıyor.çözüm bulan varmı bu konularda.

3-) büyük bi sorun sanırım *123# olan kontör sorma işleminde başarız diyor her seferinde.kontör sayısını öğrenemiyorum yani.aynı şekilde ödemeli atınca başarısız diyor bunları nasıl çözeriz bi fikri olan varmı.

bişey eklemeyi unuttum.zil seslerinin olduğu yere attığımız mp3 leri nasıl dahil etcez bilen varmı yoksa direk gözüküyormu.yukarda arkadaşın dediği gibi pilden bende rahatsızım yukarda saydığım sorunlar,kamerada 3MP deiken zoom yapmaması, hoparlörden ses az çıkıyor en yüksek modda bile ve cızırtılı kalite sıfır hp ye yakışmayacak derecede bunlar ve pil sorunu harici güzel alet sevdim. Baktım yedek batarya satanlara 1940 mAh satıyorlar 50 TL. daha yükseğide kaba geliyormuş bu boyutta nasıl olurda bu kadar az gider batarya nokia philips telefonlarda şarj 20 gün gidiyor yeni çıkanlarda bu adaletmi yaw.yeni batarya çıkarsalarda alsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yy2 -- 7 Mayıs 2009; 13:40:42 >

• Bimeks bir alana bir bedava kampanyasından aldım cihazı. (2.si hala kutusunda :)) Bu kadar kötülemeye gerek yok bence. Spb Mobile Shell v3.0 yükledikten sonra işin rengi epey değişti. İlgilenenler için;http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/

Dokunmatik ekran, GPS sorunsuz (igo8), Wifi Hızlı. Iphone tarzı kullanıyorum hemde yarı fiyatına. Gayet hızlı.
    Kılıf, araç tutucu ve araç şarj aleti ihtiyacım var nerde bulunduğunu bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drorhan

Gprs veya Wap kullanmayacaksan Nodata programını yükleyebilirsin. Tüm ayarları diasbled yaparsan GPRS'e bağlanmaz.

Şifre koymak içinde Settings içinde personal sekmesinde Lock var. orada telefon kaç dakika kullanılmadığında kilitlenmesini istiyorsan seçip şifre belirliyorsun.

Teşekkürler , şuan deneyemiyorum malesef

Bimeks' in kampanyasından (1 Alana 1 Bedava) almıştım (C.tesi günü)
    Benimki 4-5 kere takılmıştı ve arızalı oldugunu hissedip bimeks e götürdüm ve telefonumu servise verdim , ertesi gün beni arayıp telefonumu HP genel merkeze yollayacaklarını söylediler 10-15 gün sürebilirmiş problemi için rapor felan gerekiyormuş v.s.v.s ve eski telefonuma geri döndüm şuan

Anlamadığım konu şu Niçin 1 e 1 değişim yapmıyorlar ?ürünü 3.gününde iade ettim tamir edip gerimi yollayacaklar bana yani bozuk , problemli oldugunu bile bile al tamir ettirdik diyerekten ?
    ilk defa böyle bir şey başıma geliyor ,prosüdürü nedir kaç gün beklemek gerekiyor 1 e 1 değişim için ?

Daha önce bimeks ile böyle bir sorunu olan oldumu?

• deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 14:47:14 >
  • Selamlar ; ürünü Bimeksin son kampanyasından satın aldım kutusunu sadece kontrol amaçlı olarak açtım fiyat:700 TL

Çorluda ikamet edenlere elden teslim edebilirim

Saygılar

Tel: 0536 335 30 01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraskm -- 11 Mayıs 2009; 20:55:43 >

• cihazı voip uygulamaları için kullanabilir miyim?
    g729 desteği var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kraskm

Selamlar ; ürünü Bimeksin son kampanyasından satın aldım kutusunu sadece kontrol amaçlı olarak açtım fiyat:700 TL

Çorluda ikamet edenlere elden teslim edebilirim

Saygılar

Tel: 0536 335 30 01

kardeş bende bimeksten aldım ama bende Türkçe karakterlerde var klavyede S/Ş C/Ç diye yazıyor ek olarak tab yerinde türkçe ve ingilizce klavye geçişi tuşu var sendekinin yerine. bu nasıl bi iştir anlamadım senin şarj aletinde farklı göküyor.bu işte bi tuhaflık var anlamadım...

birde şu mesaj yazarken çoklu mesajlar gitmiyor çözüm bulan varmı sadece ilk mesaj gidiyor.kontör *123# sorgulaması başarısız diyor.yine türkçe karakter ile mesaj yazınca acayip mesaj sayısı artıyor karakter destek ayarlarını bulamadım bulan varmı?.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.