Hp i5 10300H+GTX1050 8 bin tl - Bim Market Uygulaması

-
-
1050
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasa daha da vahim olmadan bu fiyata alınır mı bilmem ama yarin obur gun Bu fiyatları da bulamayabiliriz,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 14 Ocak 2022; 11:29:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gtx1050 benim 5sene önce aldığım laptopta vardı.
Oyun bilgisayarı için vasat kalır
yazık cidden eski bilgisayarlara bu paralar
önümüzdeki 5 sene sonra 20 bin tlye aynı sistemde fırsat kovalamayız umarım
-
Fiyat gayet iyi. Hala bu paralar verilmez diyenler hangi ülkede yaşıyorsunuz. TL pul oldu pul değeri yok.
-
Gtx 1060 kendi başına bi laptop parası ne yapsın adamlar bide g. Mü versin
2020 yıllarında da bimde satmış ve alanlar ekranın 144hz değil de 60hz olduğundan yana şikayetlerini belirtmişler. O zamanlarda 7bin miş fiyatı. Düşünenler varsa ona göre değerlendirsinler derim. Belki de o zamanlardan iade edenlerin ürünlerini satıyor olabilir mi bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 14 Ocak 2022; 14:17:42 >
1650ti ve 512ssd olanı da var. 11 bin lira.
Bim online satışı mi var.
1050 yi gectim hpye yanaşmayın derim. Isınma sorunu var genel olarak hplerde
Onu alana kadar biraz daha koyup bunu alın.
https://www.itopya.com/lenovo-ideapad-gaming-3-15imh05-i5-10300h-8gb-gtx-1650-ti-4gb-gddr6-ekran-karti-512gb-ssd-156-120hz_u14643
Onu alana kadar biraz daha korum ip11 256gb alırım...
-
biraz daha korum ip 13 alırım
-
1050
-
Elbette herkesin bütçesi bir değil fakat bu parayı vereceğime yine de biraz zorlar GTX 1650 veya en azından 1650 dengi grafik kartlı bir dizüstü almaya çalışırdım. 1050 ekran kartı çok yaşlandı üstüne Nvidia 2 seri daha ekran kartı çıkardı ve 4000 li seriler yolda. İnşallah daha kötüye gitmez PC fiyatları.quote:
Orijinalden alıntı: tekadammFiyat gayet iyi. Hala bu paralar verilmez diyenler hangi ülkede yaşıyorsunuz. TL pul oldu pul değeri yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgisayar mı çöp yoksa 8.000TL mi çöp oldu tartışılabilir... Zira 570$ kendisi.
Fakat 2022'de 1050 grafik kartı makineye "oyun bilgisayarı" demek biraz ayıp olmuş sevgili HP.
-
3-4 sene önce aldigim gtx950li laptop halen canavar,gerci yeni oyunlari denemedim ama gta5 falan çok iyi
Başlıktaki bilgisayarda windows var mi?
Adamların reklamını yaptın 16k yaptılar fiyatı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Fiyat gayet iyi. Hala bu paralar verilmez diyenler hangi ülkede yaşıyorsunuz. TL pul oldu pul değeri yok. |
Gtx 1060 kendi başına bi laptop parası ne yapsın adamlar bide g. Mü versin
|
1050
![]() |
Gtx1050 benim 5sene önce aldığım laptopta vardı.
Oyun bilgisayarı için vasat kalır |
yazık cidden eski bilgisayarlara bu paralar önümüzdeki 5 sene sonra 20 bin tlye aynı sistemde fırsat kovalamayız umarım |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X