Şimdi Ara

HP H1000 Kulakiçi Kulaklık - 8TL - Bimeks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
4
Favori
4.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha evvel sıcak fırsatlarda görmüştüm. Kullanan çogu kişi fiyatına göre güzel ses verdiğini söylemişti bende bu yüzden almıştım. Bass ları gayet güzeldi. Fakat bozuldu. Kulaklık bakarken 8tl ye görünce tekrar aldım yedekli olarak. 8tl ye bedava oldugunu düşünüyorum.

Forumdan bir konu:https://forum.donanimhaber.com/hp-h1000-f-p-kulakici-kulaklik-inceleme--77191977

Satın almak için:https://www.bimeks.com.tr/urun/hp-h1000-kulak-ici-kulaklik-siyah-126350

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STND -- 28 Aralık 2016; 12:5:32 >

• 6,5 lira kargo çıkıyor hocam
  • Kargo bedava mı değil mi şimdi ben göremedim kargo bedava diye bi bildireç. Paylaşım için sağol bu arada hocam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kargo ücretsiz çıkıyor ama 8 lira değer mi kullan at istemiyprum
  • Bendede kargo ücreti çıktı ama iki tane aldım. Daha önce kullanmıştım ses kalitesi fiyatının çok üstünde bir kulaklık bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci aşamada 6.5 lira kargo çıkardı
  • siz alırkrn çıkmadı mi hocam. bende sepette kargo sıfır yazıyor bir sonraki sayfada 6,5 çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şifre değiştirmeye zorluyor, sonra gönderdiği onay kdunu kabul etmiyor. hay login olayım ben sizin sitenize...
  • Kargo bedava diyor.. Sepete ekleyip devam edince 6.5 ₺ çıkıyor kargo

HP H1000 Kulakiçi Kulaklık - 8TL - Bimeks
  • Başta kargo ücretsiz diyor, alırken kargo ekliyor.
  • Bende de 6.5 lira kargo çıkıyor
  • ürün outlet bilginiz olsun
  • Mağazalarda 9,90TL arkadaşlar,kargoyla fln uğraşmadan gidin doğrudan görüp de alın

• hocam bende kargo ücretsiz yazdı. sonra şifre değiştirtti araya iş girdi alamamış oldum dediginiz gibi daha sonra kargo cıkardı. 4tane aldım ben kargoyuda kabullendim zaten çok ucuzdu. Başlığıda değiştiriyorum şimdi.
  • teşekkürler iki adet aldım, mağazaya gitme şansı olmayanlar için (kulaklık iyi ise) güzel fırsat
  • Kaç günde kargoluyor bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UssuzAdam

Kaç günde kargoluyor bunlar

Hemen Kargo!
    Stoktan hemen kargo.
    demişler ama bilemiyorum.
  • Faturalandı, Kargoya Verilecek
  • İadelerde kargoyu geri ödüyorlar mi bunlar?
  • Bunu alacağınıza aliexpressden awei nin 2-3 dolarlık kulaklıkları daha iyi .kargoda yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.