Şimdi Ara

HP Envy 13t-d000 Ultrabook | MacBook Air İnceliğinde, 1.27 kg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macbook Air'dan daha ince, full alüminyum kasa. Neredeyse hiç kullanılmadı. Kozmetik olarak 10 üzerinden 10 alır.

Cihazı Amerika'dan dönerken almıştım. İşe girme sürecim çok uzadığı için evde eski bilgisayarı kullanmaya devam ettim. Şimdi çalıştığım yer bilgisayar tahsis ettiğinden bu boşta kaldı.

1 yıllık garantisi 4 Kasım 2016'da bitti. Cihazla ilgili bilmeniz gereken şey 1-2 gün boyunca kullanılmadığında şarjının %3-4 düşmesi.

Güncelleme (29 Eylül) : Cihaz servisten geldi. Tekrar batarya değişimi yapmışlar var 24 saat boyunca kapalı durumda denemişler. %2 şarj kaybının normal olduğunu, bir arıza tespit edilmediğini yazmışlar. Diğer arkadaşların yazdıkları, internette farklı markaların kullanıcıları ve işyerinden bana verilen sıfır laptopun da aynı şekilde davranması üzerine bu durumun bir arıza olmadığı anlaşıldı. Sonuç olarak cihazın hiçbir sorunu bulunmuyor.
     HP Envy 13t-d000 Ultrabook | MacBook Air İnceliğinde, 1.27 kg

Resimlerden bataryanın sıfır olduğunu görebilirsiniz. Eski bataryada da toplam 30 civarında şarj vardı. Onun da ekran görüntüleri var. Cihazı kullanmadığım burdan anlaşılıyor.

Laptop şu anda İstanbul'da. Dilerseniz görebilirsiniz.

Detaylar konusunda mesaj atabilirsiniz. Fiyat teklifi yapabilirsiniz. Takas teklifi yapmayınız.

• i7-6600U 6.Nesil işlemci
    • 8 GB DDR3 RAM
    • Intel 520 Ekran Kartı
    • 256GB Samsung SSD
    • 13.3-inch Full HD WLED IPS Ekran (1920x1080)
    • Aydınlatmalı Klavye
    • Parmak İzi Okuyucu
    • Çift mikrofonlu HD Webcam
    • Bang & Olufsen Hoparlör
    • 3-cell 45WHr Lithium-ion Batarya

Fotoğraflar :
    http://s126.photobucket.com/user/farukyazici/library/Envy?sort=3&page=1

Fiyat : 2400 TL
    Lütfen 'Son fiyat nedir?' mesajları atmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 24 Aralık 2016; 22:10:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• görsel görünmüyor
  • skynex S kullanıcısına yanıt
    Linki düzelttim. Uyardığınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 10 Eylül 2016; 22:03:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Macbook Air'dan daha ince, full alüminyum kasa.

Alalı 10 ay oldu fakat neredeyse hiç kullanılmadı. Kozmetik olarak 10 üzerinden 10 alır.

Cihazı Amerika'dan dönerken almıştım. İşe girme sürecim çok uzadığı için evde eski bilgisayarı kullanmaya devam ettim. Şimdi çalıştığım yer bilgisayar tahsis ettiğinden bu boşta kaldı.

Türkiye'de 4 Kasım 2016'ya kadar garantili.

Cihazla ilgili bilmeniz gereken şey 1-2 gün boyunca kullanılmadığında şarjının %3-4 düşmesi. İnternette araştırdım, Lenovo, Dell vs ile de bu sorunu yaşayanlar olmuş. Türkiye'de servise verip bataryasını garanti kapsamında sıfırlattım fakat sonuç değişmedi. Büyük ihtimalle Windows 10 ile alakalı bir durum. Özellikle buraya yazmasam belki farkına bile varmayacağınız bir detay.

Resimlerden bataryanın sıfır olduğunu görebilirsiniz(Charge cycle : 3) Eski bataryada da toplam 30 civarında şarj vardı. Onun da ekran görüntüleri var. Cihazı kullanmadığım burdan anlaşılıyor.

Laptop şu anda İstanbul'da. Dilerseniz görebilirsiniz.

Detaylar konusunda mesaj atabilirsiniz. Fiyat teklifi yapabilirsiniz. Takas teklifi yapmayınız.

• i7-6600U 6.Nesil işlemci
    • 8 GB DDR3 RAM
    • Intel 520 Ekran Kartı
    • 256GB Samsung SSD
    • 13.3-inch Full HD WLED IPS Ekran (1920x1080)
    • Aydınlatmalı Klavye
    • Parmak İzi Okuyucu
    • Çift mikrofonlu HD Webcam
    • Bang & Olufsen Hoparlör
    • 3-cell 45WHr Lithium-ion Batarya

Fotoğraflar :
    http://s126.photobucket.com/user/farukyazici/library/Envy?sort=3&page=1

Fiyat : 2750 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Kapalıyken bataryada ufak azalmaların sebebi kapalı modda iken USB'den telefon şarj etme özelliğinin aktif olmasından kaynaklı olabilir. Biosta onun ayarı vardı sanırım.

• AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    Birçok ihtimalden bahsediliyor. Sürekli kullanıcıyı rahatsız edecek birşey değil. Zaten kullanıcı farkına bile varamaz. Ben kullanmadan kapalı durumda beklettiğim için farkettim. Yine de alacak kişinin bilgisi olması için ilana yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip

kapalı iken şarj yemesi windows hızlı başlatmadan olabilir
  • EnemyHunter kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar servise verdim dün. Belki detaylı inceleyip birşey bulurlar. Gerçi internette bazı dell, lenovo kullanıcıları windows 10'a geçtikten sonra böyle bir sorunun başladığını yazmış. Windows 7 driverlarini kurunca düzelmiş. Benim cihaz 10 ile geldiği için emin olamıyorum ama bir Windows güncellemesi ile durum değişebilir. Değişmese de sorun değil ama neyse. Alacak kişinin bilgisi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun değil hocam o Windows 10 kendini tam olarak kapatmıyor, hızlı açılması için. Onunla alakalı bir durum olabilir. İyi satışlar.
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    Bugün servisten alıyoruz. Bakalım sonuç ne olacak.

Gerçi çalıştığım yerde sıfır HP 450 G3 verdiler, bunda da aynı durum mevcut. Yazılımsal olduğuna inanmaya başladım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.