Şimdi Ara

Hp Elitebook 6930p Aldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

HP EliteBook 6930p Dizüstü Bilgisayarı

Zorlu MIL-STD 810F testini geçti. Bu yeni tasarlanmış dizüstü 60°C ile 29°C arasında aşırı sıcaklıklarda test edilmiş olup, sarsıntı, toz, nem, yükseklik ve yüksek ısı konularında Askeri 810F standardını karşılar.(1)

vPro teknolojili Intel® Centrino® 2. vPro teknolojili Intel® Centrino® 2 ile güvenlik ölçütlerinizi güçlendirin ve ağdaki bilgisayarları uzaktan izleyin, tanılayın ve onarın.

Daha çok yerde kablosuz bağlantının keyfini yaşayın. İster sokağın karşısında olun ister ülkenin öteki ucunda, isteğe bağlı HP Mobile Broadband, Wi-Fi CERTIFIED WLAN ve Bluetooth® teknolojileri daha fazla yerde iletişim bağlantısını sürdürmenize olanak veriyor.

Grafik seçimi. Daha yoğun grafik kullanan ortamlar için 256 MB atanmış video belleğine sahip ATI Mobility Radeon HD 3450 grafik kartı ile en yeni Intel dahili grafik kartı arasında seçim yapın.

(1)Test Savunma Bakanlığı ihaleleri gereksinimlerine veya askeri kullanıma uygunluğu göstermek için amaçlanmamıştır. Test sonuçları, bu test koşulları altında gelecekteki performansın garantisi değildir.
    Ürün Özellikleri
    Web Adresiwww.hp.com.tr
    Ekran Kartı Bellek Kapasitesi PAYLASIMLI 384 MB
    Network 10/100/1000
    Ekran Tipi LCD
    Pil Ömrü Cinsi 5,5 saat Lithium-ion
    Docking station portu VAR
    Tuş Dizimi Q TR
    Tv Out VAR
    Video In VAR
    Seri Port DOCKING ILE
    Paralel Port DOCKING ILE
    İşletim Sistemi VISTA BUSINESS ED. - TR/ENG
    Modem 56K
    Birlikte Gelen Yazılımlar OFFICE READY 2007
    İşlemci Modeli T9400
    Klavye türü STANDART
    Anakart Chip Set INTEL GM45
    Standart Sistem Belleği (MB) 2.048
    Ekran kartı chip seti INTEL GMA 4500MHD
    Maks. Sistem Belleği (MB) 8.192
    Sistem belleği türü DDR II
    Sistem Bellek hızı 800
    Sabit Disk Devir Hızı (rpm) 5.400
    USB 2 portu 4
    VGA portu VAR
    Pc kart yuvası EXPRESSCARD 54/34
    Fare türü TRACKPOINT , TOUCHPAD
    CPU Ailesi INTEL CORE 2 DUO
    Dogal Ekran Cozunurlugu 1440X900
    Net Agırlık Aralıgı KG 2 - 2,5
    Tasınabilir Bilgisayar Türü NOTEBOOK
    Model Ailesi 6930P ELITEBOOK
    Optik sürücü tipi LIGHTSCRIBE SUPERMULTIDVDRW DL
    Bluetooth VAR
    WLAN/Wi-Fi VAR
    Cache Bellek 6 MB

• arkadaşlar cihazı kontrol ediyorum da aklıma bi şeyler takıldı. normalde hplerde recovery cd çıkmazdı bunun yanında xp pro ve vista business cdleri çıktı şaşırdım açıkçası. garantisini kontrol ettim 3 yıl olarak görünüyor.
  • Hp, işyeri için dizüstü modellerinde iki işletim sistemi verir ve downgrade yapabilirsin

Sunroof//Infinity Sound//Navi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Hp, işyeri için dizüstü modellerinde iki işletim sistemi verir ve downgrade yapabilirsin

cevap için teşekkür ederim.

hocam acaba 3 yıl garanti konusunda tam olarak kasıt nedir? yani bildiğimiz anlamda her türlü sorunu kapsıyor mu? yoksa ben yanlış yere mi baktım? garanti süresi 2 yıl mı?

selamlar...
  • Merhaba Notebook un hayirli olsun . gercekten güzel bir notebook

HP Garanti kontrolunu

Buradan Yapabilirsin

http://www13.itrc.hp.com/service/ewarranty/warrantyInput.do?admit=109447627+1237210135818+28353475
    Ülke
    Product Number **
    Serial Number(s) *
    bilgilerini girip garanti kontrolu yapabilirsin.

Normalde 2 yıldır. hp bussines ürünlerinin bazilari 3 yilda olabiliyor.

Orjinalden alıntı: Dj_Ramo

Merhaba Notebook un hayirli olsun . gercekten güzel bir notebook

HP Garanti kontrolunu

Buradan Yapabilirsin

http://www13.itrc.hp.com/service/ewarranty/warrantyInput.do?admit=109447627+1237210135818+28353475
    Ülke
    Product Number **
    Serial Number(s) *

cevap için teşekkürler.

dün hp nin türkiye sayfasına baktığımda 2012 yılına kadar garantili yazıyordu. benim notebook da busiiness olduğuna göre sanırım söylediğiniz gibi 3 yıl.

• HP'nin ticari serilerinin de üst modeli olarak gözüküyor. Donanımsal olarak da pek sorun yaşayacağınızı sanmam. Malzeme kalitesi vb. diğer ticari seri bilgisayarlara göre bile belirgin şekilde yüksektir.

Ancak aklıma birşey takıldı. Bu modeli neden seçtiniz ? Çünkü normalde bu model çok sorunsuz bir bilgisayar isteyenlerin, genel piyasaya fiyatından daha fazla bedel ödeyerek özellikle tercih ettikleri bir model gibi duruyor.

Satın aldığınız fiyatı öğrenebilir miyim ? (Nereden aldığınızı değil, sadece fiyat).

3 yıl garanti ile ilgili olarak, sonuçta bir notebook'un fiyatını arttıran opsiyonlarıdır. Herhalde bu model için ekstra 1 yıl garanti için carepack tanımlı geliyor. Siz yine de HP'ye bir sorun isterseniz. Normalde 2 yıl, neden bu modelde 3 yıl gözüküyor diye sorun, bir de 3.yılın ürün değişimini içerip içermediğini, sadece ücretsiz parça ve servis için mi olduğunu sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 17 Mart 2009; 12:41:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion 15-E055ST (E1T67EA)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

HP'nin ticari serilerinin de üst modeli olarak gözüküyor. Donanımsal olarak da pek sorun yaşayacağınızı sanmam. Malzeme kalitesi vb. diğer ticari seri bilgisayarlara göre bile belirgin şekilde yüksektir.

Ancak aklıma birşey takıldı. Bu modeli neden seçtiniz ? Çünkü normalde bu model çok sorunsuz bir bilgisayar isteyenlerin, genel piyasaya fiyatından daha fazla bedel ödeyerek özellikle tercih ettikleri bir model gibi duruyor.

Satın aldığınız fiyatı öğrenebilir miyim ? (Nereden aldığınızı değil, sadece fiyat).

3 yıl garanti ile ilgili olarak, sonuçta bir notebook'un fiyatını arttıran opsiyonlarıdır. Herhalde bu model için ekstra 1 yıl garanti için carepack tanımlı geliyor. Siz yine de HP'ye bir sorun isterseniz. Normalde 2 yıl, neden bu modelde 3 yıl gözüküyor diye sorun, bir de 3.yılın ürün değişimini içerip içermediğini, sadece ücretsiz parça ve servis için mi olduğunu sorabilirsiniz.

özel mesaj atmıştım ama sanırım görmediniz. buraya da yazıyorum.aynısını.

aslında aklımda bu bilgisayar hiç yoktu. bir tanıdıktan piyasanın çok altında bir fiyata aldım. 2000 tl civarında o yüzden bu bilgisayarı seçtim. yoksa benim tam anlamıyla benim ihtiyaçlarıma göre bir bilgisayar değil. ben aslında film izlemeyi çok severim oyunlarla pek aram yoktur. sony fw31j alacakken vazgeçip bunu aldım.

bilgisayar inanılmaz güvenlikli bi şey. çok sağlam çok işlevsel. ekran kartı biraz düşük ama ihtiyaçlarımı görüyor. yine de 4000 tl ye değecek bir bilgisayar olmadığı görüşündeyim. dış kapağı metal malzeme sanırım magnezyum. bu bilgisayarı bu kadar pahalı yapan nedir anlayamıyorum.

garanti konusuna gelince açıkçası söyledikleriniz konusunda hiç bir bilgiye sahip değilim. ürün değişimi içeriyor mu içeriyor mu bilmiyorum. hatta care pack gibi bi şey de kutudan çıkmadı.

bilgisayar uzun yıllar sorunsuz çalışacak bir bilgisayar gibi duruyor. çok sağlam bir kasası var. malzeme kalitesi çok iyi.
    ancak dediğim gibi 4000 lik bir bilgisayar da değil bana göre.

sormak istedikleriniz ve bilgisayarla ilgili görüşleriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

selamlar...

• quote:

HP Garanti kontrolunu

Buradan Yapabilirsin

Ülke
    Product Number **
    Serial Number(s) *

hocam benim cihazın garantisine baktım, Product or part not eligible for warranty (214) yazıyor acaba nedemek bu?

• @realistspary

Özel mesajınızı gördüm, konuya cevap yazmak için müsait bir vakti bekliyordum. Şimdi yazayım

Aldığınız modelin kasa malzeme kalitesinden, donanımsal parçalarının kalitesine kadar üst seri olduğuna emin olabilirsiniz. Pek arıza yaşayacağınızı sanmıyorum.

Ürünün fiyatının yüksek olmasının sebepleri, ilaveleridir.
    Örneğin Vista Home yerine Vista Business olmasının farkı, garantisinin 3 yıl olması için fark (mesela bu +1 yıl garanti 122Usd+Kdv'ye satılıyor, Carepack olarak), ilave diğer programlar, malzeme kalitesi. Bunları dikkate aldığınızda fiyat bayağı yükseliyor.

Aslında Amerika'da olduğu gibi, tüm özellikleri biz seçebilsek gereksiz birçok ekstraya para ödememiş oluruz. Ancak Türkiye'de maalesef piyasaya paket olarak ne gelirse onu almamız gerekiyor.

• Bugün HP.com sitesinde başka birşey araken, ELITE serisi notebook'lar hakkında açıklamalar gördüm. İngilizce ama, göz atınca neden bu serinin pahalı olduğunu daha iyi anlarsınız.

http://www.hp.com/sbso/solutions/pc_expertise/professional_innovations/elitebook/index.html

Orjinalden alıntı: levent06y

quote:

HP Garanti kontrolunu

Buradan Yapabilirsin

Ülke
    Product Number **
    Serial Number(s) *

hocam benim cihazın garantisine baktım, Product or part not eligible for warranty (214) yazıyor acaba nedemek bu?

cihazin pavilion ise pavilion serisi cihazlarda farkli kanal oldugu iiçin o linkten bakamayabilirsin.

product numarasında problem olabilir.

• Hayırlı olsun

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu bilgisayarın pilinin şarj olduğuna dair her hangi bir ışık göremiyorum. acaba böyle bir ışık mı yok yoksa ben mi göremiyorum? yalnızca bilgisayar açıksa bunu gözlemliyebiliyorum. o da pil şarj göstergesinden izliyebiliyorum.

selamlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.