Şimdi Ara

HP PAVILION G6-2216ST C8Y97EA BEYAZ NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  HP PAVILION G6-2216ST C8Y97EA BEYAZ NOTEBOOK

HP PAVILION G6-2216ST C8Y97EA BEYAZ NOTEBOOK

İŞLEMCİ : Intel Core i5 3210M
    İŞLEMCİ HIZI : 2,5 GHz
    BELLEK : 6 GB
    SABİT DİSK : 640 GB
    EKRAN KARTI : AMD 7670 2 GB Harici

Bu ürünü arkadaşıma aldık çok memnun, dizaynı da çok şık . Cebi fazla yormadan güzel bir ürün almak istiyorsanız kaçmaz.

• _____________________________
    DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ

Her saklı haklıdır@
  • Turuncu indirimde Teknosa fiyatı daha uygun, indirimde aldım !!!

Orijinalden alıntı: tarafsiz_editor

Turuncu indirimde Teknosa fiyatı daha uygun, indirimde aldım !!!

hocam ne kadara almıştın sen, aynısını 1499 liraya aldım bugün de sen indirimden aldım deyince merak ettim daha mı uygundu acaba?

Orijinalden alıntı: evoluti0n

quote:

hocam ne kadara almıştın sen, aynısını 1499 liraya aldım bugün de sen indirimden aldım deyince merak ettim daha mı uygundu acaba?

1499 Liraya alınır mı yoksa indirim falan mı beklemek lazım sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

kesinlikle almayın aynısı bende var herşeyi güzel ama ekran kartında kronik geçiş problemi var kesinlikle almayın tavsiye etmem onun haricinde pek oyun oynamam derseniz on numara laptop

Dediğini biraz açabilir misin acaba, geçiş problemi tam olarak nedir? Yüksek grafik ihtiyacı olan oyunlar doğru düzgün oynanamıyor mu?
    Daha Fazla Göster
  • yüksek olan oyunlarda yani 2012 lerde dx11 destekli oyunlarda iyi ekran kartını kullanıyor ama 2011 ve öncesi tüm oyunlarda düşük olan ekran kartını kullanıyor bunu degiştiremiyorsun kötü bir durum yani onun haricinde en ufak sorun görmedim bence alma derim başka bir modele yönel hp-g6 serisi olmayan modellere bak yada başka markalara g6 serisinde var bu sorun sadece bu modelde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunner92fb -- 14 Ocak 2013; 11:53:32 >

yüksek olan oyunlarda yani 2012 lerde dx11 destekli oyunlarda iyi ekran kartını kullanıyor ama 2011 ve öncesi tüm oyunlarda düşük olan ekran kartını kullanıyor bunu degiştiremiyorsun kötü bir durum yani onun haricinde en ufak sorun görmedim bence alma derim başka bir modele yönel hp-g6 serisi olmayan modellere bak yada başka markalara g6 serisinde var bu sorun sadece bu modelde yok

Hp biraz saçmalamış ama ileride bios güncellemesi ile bu işi halledebilir.(İyimser yaklaşıyorum )

Directx 11 destekli oyunlar ;

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_11_support

• quote:

yüksek olan oyunlarda yani 2012 lerde dx11 destekli oyunlarda iyi ekran kartını kullanıyor ama 2011 ve öncesi tüm oyunlarda düşük olan ekran kartını kullanıyor bunu degiştiremiyorsun kötü bir durum yani onun haricinde en ufak sorun görmedim bence alma derim başka bir modele yönel hp-g6 serisi olmayan modellere bak yada başka markalara g6 serisinde var bu sorun sadece bu modelde yok

Aldım zaten artık bilgisayarı yapacak bir şey yok da aklıma takılan bir şey var, 2 gb ekran kartı var diye gözüküyor mesela o tek bir kart değil mi, bu iyi ekran kartını- kötü ekran kartını kullanma olayı nedir bilgilendirirsen sevinirim

@hendivli Teşekkürler hocam liste için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 15 Ocak 2013; 11:58:22 >

• kardeşim ekran kartı sorunu var dedim bilerek bu modeli alıyorsun sonuçları umarım seni üzmez dedigim gibi dx11 desteksiz oyunlarda kötü ekran kartını kullanacak bilgisayar

kardeşim ekran kartı sorunu var dedim bilerek bu modeli alıyorsun sonuçları umarım seni üzmez dedigim gibi dx11 desteksiz oyunlarda kötü ekran kartını kullanacak bilgisayar

Almıştım zaten bilgisayarı bu sorunu öğrenmeden önce, neyse dün dirt3 ve far cry3 oyunlarını yükledim. Dx11 destekli ikisi de, gayet iyi oynanabiliyordu yüksek grafikle. Zaten yeni çıkan oyunlar dx11 destekli çıkıyor sanırım. İdare edicez artık umarım bir çözüm gelir yakında hp tarafından. Sağolasın bilgilendirmen için.
  • bu sorunu bilmeden önce aldıysan o zaman günahını aldım kusra bakma ewt far cry 3 dx11 destekli ati ile girer oyuna ama ekran kartıda öle ahım şahım da degil yani oynatır ama şimdilik 1-2 yıl sonrasını hiç açmayacak e önceki oyunlardada sorun var zaten sadece 2012-2013 arası oyunlar sorunsuz açılacak gibi

quote:

1549 TL ben çok memnunum, sen?

quote:

quote:

Ben de memnunum fakat bu ekran kartı olayı sorunlu biraz söylendiğine göre. Bir de bugün oyundayken takıldı, görev yöneticisinde görevi sonlandır dedikten sonra oyun kapanıp ekran rengi maviye döndü, oturumu kapatarak düzelttim ekranı. Umarım böyle bir sorun devam etmez ileride, belki de oyundan kaynaklanıyordur, crackli oyun çünkü orijinal değil.
    Bunun dışında bu özelliklere sahip olunabilecek en ucuz ve kaliteli dizüstülerden biri bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de memnunum fakat bu ekran kartı olayı sorunlu biraz söylendiğine göre. Bir de bugün oyundayken takıldı, görev yöneticisinde görevi sonlandır dedikten sonra oyun kapanıp ekran rengi maviye döndü, oturumu kapatarak düzelttim ekranı. Umarım böyle bir sorun devam etmez ileride, belki de oyundan kaynaklanıyordur, crackli oyun çünkü orijinal değil.
    Bunun dışında bu özelliklere sahip olunabilecek en ucuz ve kaliteli dizüstülerden biri bence.

sürücülerini mutlaka update et, birde oyununa göre crack problem yaratabiliyor. iyi günlerde kullan kardeş

• arkadaşlar ben bu bilgisayarı almak istiyorum kliksada wordpuan indirimi ile 1350 tl gibi bişeye geliyor ne dersiniz işe yararmı ekran kartı problem diyorsunuz ama kullanan arkadaşlar ne der

Orijinalden alıntı: trimpot79

arkadaşlar ben bu bilgisayarı almak istiyorum kliksada wordpuan indirimi ile 1350 tl gibi bişeye geliyor ne dersiniz işe yararmı ekran kartı problem diyorsunuz ama kullanan arkadaşlar ne der

yok kardeşim ekran kartında bir problem yok o benim hatam yüzündendi ekran kartı geçiş yapıyor sorun yok yani yalnız ekran çerçevesi rengi parlak siyah oldugundan kolayca çizilebilir aldıktan sonra ekran çerçevesindeki jelatini çıkartma derim birde bilgisayarı aldıktan sonra hp nin sitesinden ses driverini indir normal bilgisayar sesin 2-3 katına ulaşacaktır

quote:

Orijinalden alıntı: trimpot79

arkadaşlar ben bu bilgisayarı almak istiyorum kliksada wordpuan indirimi ile 1350 tl gibi bişeye geliyor ne dersiniz işe yararmı ekran kartı problem diyorsunuz ama kullanan arkadaşlar ne der

yok kardeşim ekran kartında bir problem yok o benim hatam yüzündendi ekran kartı geçiş yapıyor sorun yok yani yalnız ekran çerçevesi rengi parlak siyah oldugundan kolayca çizilebilir aldıktan sonra ekran çerçevesindeki jelatini çıkartma derim birde bilgisayarı aldıktan sonra hp nin sitesinden ses driverini indir normal bilgisayar sesin 2-3 katına ulaşacaktır

Directx 11 destekli oyunlar ile ilgili problem varmı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.