Şimdi Ara

HP CORE DUO MU DATRON CORE 2 DUO MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hepnizin takip ettigi gibi teknosanin hp pavilion serisi bilgisayar satislarinda bi kampanyasi var ve bende bu kampanyadan hp core duo 1.83 ge force go 7400 256 mb paylaşımsız ekran kartı ve 80 gb hard diski olan bir modeli almayi uzun zamandir istiyorum ve bu ürünün fiyatı 1299 $ + kdv

ancak su anda datronun urunleriyle kafam karisti istanbul bostanci vatan bilgisayarda datron core 2 duo 1.83 128 mb paylaşımlı kran kartı ve 80 gb hard diski olan bir modelle karsilastim..

acikcasi datron kafama biraz daha yatti islemci hizindan dolayi ayrica bu modelin 100 gb harddisk ve go 7600 ekran kartlisi var bostanci vatana geldiginde bu urunu de dusunuyorum ancak kafamda sole bir soru da var..

datronun isinma sorunu olur mu ve fani yetersiz kalip performansi dusurur mu?
    datronun kasa kalitesi hp gibi iyi mi ve datronun servisi hp ninki kadar kalitelimi?

arkadaslar cevaplarinizi bekliyorum...

• Ben de hp pav. düşünüyordum fakat şimdi datron almaya karar verdim açıkcası karar senin tabi istersen datronları bi gör derim ona göre karar ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedini

Arkadaslar hepnizin takip ettigi gibi teknosanin hp pavilion serisi bilgisayar satislarinda bi kampanyasi var ve bende bu kampanyadan hp core duo 1.83 ge force go 7400 256 mb paylaşımsız ekran kartı ve 80 gb hard diski olan bir modeli almayi uzun zamandir istiyorum ve bu ürünün fiyatı 1299 $ + kdv

ancak su anda datronun urunleriyle kafam karisti istanbul bostanci vatan bilgisayarda datron core 2 duo 1.83 128 mb paylaşımlı kran kartı ve 80 gb hard diski olan bir modelle karsilastim..

acikcasi datron kafama biraz daha yatti islemci hizindan dolayi ayrica bu modelin 100 gb harddisk ve go 7600 ekran kartlisi var bostanci vatana geldiginde bu urunu de dusunuyorum ancak kafamda sole bir soru da var..

datronun kasa kalitesi hp gibi iyi mi ve datronun servisi hp ninki kadar kalitelimi?

ikisi de değil.. 1 aya kalmaz hp dv6000t serisi notebooklar gelir ülkemize... biraz sabret....
    core 2 duo işlemciye sahip... tasarımı ve özellikleri baya iyi...

• Arkadaşlar MobileMark2005 testlerinde skoru nedir bu iki makinenin 279 un üstünde mi? hp yeni model çıkardı ama tükriyede yok hp dv6000t modeli bunun skoru 279 datron ve monster skorları hakkında lütfen buraya yazınız
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bugün size MONSTER Notebook modellerimiz ile ilgili istediğiniz tüm testleri yapıp burada yayınlayacağım. İlkini aşağıya yazdım. Siz lütfen hangi testlerin, hangi kriterlere göre yapılmasını istiyorsanız söyleyin. Yapıp gün içinde buraya ekleyelim. Ben testler yapıldıkça aşağıdaki tabloyu güncelleyeceğim. İsteyen arkadaşlarımız aynı testleri Kadıköy' deki mağazamızda gelip kendiside notebook üzerinde yapabilir.

MONSTER T2-Rex T72S96J1 ( Core 2 DUO T7200 ) Test Sonuçları
    --------------------------------
    Süper PI ( 1 M ) : 00 dk 25 sn
    Süper PI ( 2 M ) : 01 dk 01 sn
    Süper PI ( 4 M ) : 02 dk 22 sn
    Süper PI ( 4 M ) : 05 dk 19 sn

PC Mark 2002 Test Sonuçları
    CPU Score : 7908
    Memory Score : 25165
    HDD Score : 1062

3D Mark Test Sonuçları
    2005 : 3083
    2006 : 1550

AquaMark 3 Test Sonuçları
    30835

Everest Ultimate Edition 2006 Sıcaklık Değerleri
    CPU#1 / Çekirdek #1 50 °C ( 122 °F)
    CPU#2 / Çekirdek #2 51 °C ( 124 °F)

SpeedFan 4.29 Sıcaklık Değerleri
    HD0 : 46 °C
    Temp1 : 47 °C

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: ege_asigi

Arkadaşlar MobileMark2005 testlerinde skoru nedir bu iki makinenin 279 un üstünde mi? hp yeni model çıkardı ama tükriyede yok hp dv6000t modeli bunun skoru 279 datron ve monster skorları hakkında lütfen buraya yazınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokusshop.com -- 15 Eylül 2006; 17:47:13 >

• İlhan bey merhaba

size onceden bi şey sormuştum . su amd turion x2 modelleri ile bir notebook çıkartıp çıkartmayacağınız konusunda. bir gelişme var mı?
    siz gorusmeler suruyor demiştiniz.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 13 Eylül 2006; 14:24:52 >
  • Sn.tanak;

Şu an bir gelişme maalesef yok. 2007 yılından önce de eğer farklı bir gelişme olmazsa yada çok özel bir ürün bulamazsak AMD işlemcili modeller tarafında bir çalışma yapmayı şu an için planlamıyoruz.

Saygılarımızla,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: tanak

İlhan bey merhaba

size onceden bi şey sormuştum . su amd turion x2 modelleri ile bir notebook çıkartıp çıkartmayacağınız konusunda. bir gelişme var mı?
    siz gorusmeler suruyor demiştiniz.
    Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sagolun ilhan bey umarım bir gelişme olur. iyi bir fiyata cıkarsa 5102 orneginde de gordugumuz gibi alıcı olur. ki amd sevenler de var baya :)

(artı siz ozellikleri kırpmazsınız. bu da avantaj olurdu )

Saygılar
  • Ben de sana katılıyorum datron konusu var bi incele istersen

quote:

Orjinalden alıntı: sedini

Arkadaslar hepnizin takip ettigi gibi teknosanin hp pavilion serisi bilgisayar satislarinda bi kampanyasi var ve bende bu kampanyadan hp core duo 1.83 ge force go 7400 256 mb paylaşımsız ekran kartı ve 80 gb hard diski olan bir modeli almayi uzun zamandir istiyorum ve bu ürünün fiyatı 1299 $ + kdv

• bi defa HP nin ekran kartı BERBAT oyunları yüksek kalitede oynayamazsın onu sölüm

kafana takılan datron o iyi bir cihaz salla marka işini falan DATRON larda zaten yurt dışında geliyorlar.

bu işlemcilerde okadar da ısınma problemi olacağını sanmıyorum bendeki P4 bile yani ısınıyor ama bu işlemcilerin okadar ısınacağını zanetmiyorum.

servisi falan da DATRON da bilen arkadaşlar varsa yazsalar iyi olur ama bazı yerlerde HP de sorun yaşayanlarda var ama bu servisten servise değişebilir.
  • Benim bildğim yetkili servisi Ufotek Datronun , ben de datron düşünüyorum ya karar verdim datron alacağım
    quote:

Orjinalden alıntı: oguziu

bi defa HP nin ekran kartı BERBAT oyunları yüksek kalitede oynayamazsın onu sölüm

kafana takılan datron o iyi bir cihaz salla marka işini falan DATRON larda zaten yurt dışında geliyorlar.

bu işlemcilerde okadar da ısınma problemi olacağını sanmıyorum bendeki P4 bile yani ısınıyor ama bu işlemcilerin okadar ısınacağını zanetmiyorum.

servisi falan da DATRON da bilen arkadaşlar varsa yazsalar iyi olur ama bazı yerlerde HP de sorun yaşayanlarda var ama bu servisten servise değişebilir.
  • datronun ozellikleri gercekten cok iyi.ama sadece ozellikleri ,kaat uzerinde kiler.
    acba çalişma performansi,sorunsuzluu ,kalitesiii???????
    bunlar aciklanmasi gereken,kullanilmasi gereken durumlar.
    hp kendini ispatlamiş kalite bir markdir.dızustu diince akla geln ilk markalrdandır hp.
    ben datrona guvenemiyorum sahsen.
    ama insallah datron beni utandırır.yen makinalari cok kaliteli olurda,ulkem markasi one cikar.
    ama su anda haala hp
  • bi kere su an 7400 ekran kartı paylasımsız ve 256 mb su an oynayamayacagın oyun yok derim ona gore hemde son hızda
  • Dostum halkı sanırım hp, kasa kalitesi,servis ağı, falan daha ön pilanda tercih senin
    quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

datronun ozellikleri gercekten cok iyi.ama sadece ozellikleri ,kaat uzerinde kiler.
    acba çalişma performansi,sorunsuzluu ,kalitesiii???????
    bunlar aciklanmasi gereken,kullanilmasi gereken durumlar.
    hp kendini ispatlamiş kalite bir markdir.dızustu diince akla geln ilk markalrdandır hp.
    ben datrona guvenemiyorum sahsen.
    ama insallah datron beni utandırır.yen makinalari cok kaliteli olurda,ulkem markasi one cikar.
    ama su anda haala hp

• quote:

Orjinalden alıntı: maxelll

bi kere su an 7400 ekran kartı paylasımsız ve 256 mb su an oynayamayacagın oyun yok derim ona gore hemde son hızda

Sen Oblivion u filan unuttun galiba..Bende 512 MB x1600 var ama yine de orta ozelliklerde 25 FPS de oynuyorum
  • monsterlarda tüm oyunları çalıştırma garantisi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.