Şimdi Ara

Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 2.80 Ghz nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce nasıl ben anlamam işlemcilerin yisinden kötüsünden oyun ağırlıklı düşünüyorum aliyimmi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansevke -- 12 Eylül 2012; 15:07:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

bu işlemciyi alıcam gibi sizce nasıl ben anlamam işlemcilerin yisinden kötüsünden oyun ağırlıklı düşünüyorum aliyimmi sizce

kardeşim benden dünden beri cebelleşiyom aynen nasıl işlemci oyun ağırlıklı

takipteyim dostum
  • anakartın modeli nedir?aldınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık Battlefield 3 gibi oyunlarda çift çekirdekli işlemciler sürünüyor dolayısıyla eğer oyun ağırlıklı alınacaksa minimum q6600 alın hocam :)
  • anakart benim gigabyte ablamınki dandik birşey benim pcye onun işlemciyi ve rami mi taksam direk

modeli gigabyte G31M-ES2L miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansevke -- 12 Eylül 2012; 15:11:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Artık Battlefield 3 gibi oyunlarda çift çekirdekli işlemciler sürünüyor dolayısıyla eğer oyun ağırlıklı alınacaksa minimum q6600 alın hocam :)

4çekirdekçi işlemci alıcak param yok :D anca bilgisayarı birleştireiblirim
  • elindeki mevcut işlemci ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

elindeki mevcut işlemci ne?

nasıl ne yazdım ya konuda

edit: pardon ya konuları karıştırdım ben sizi bu konuya aliyimhttp://forum.donanimhaber.com/m_65727369/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65727369

ya ben işlemcinin oyun için falan nasıl olduğunu sordum işlemci elimde var. ablam üniversiteye gidicek bende ondaki ekran kartsız bilgisayarla benim bilgisayarı birleştirmek istiyorum birisnin şlemcisi iyi birisinin anakartı birisinde ekran kartı yok ikisindede 2 gb ram var. anakart çok önemlimi oyun için :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansevke -- 12 Eylül 2012; 15:27:04 >

• E5500 2.80ghz 45nm teknolojisi ile üretilmiş E5xxx 45nm serisi iyi overclock oluyor.
    Ancak yeni nesil BF3 gibi oyunlarda 4çekirdek bariz bir biçimde farkını ortaya koymaya başladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.