Şimdi Ara

hp c4280 ile ilgili sorunları olan varmı?? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
40.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bugsbunny05

    size birşey soracamm !!!!


    HP C4280 Mİ ALAYIM YOKSA F4180 Mİ ALAYIM HANGİ HP İİDİR SORUN ÇIKARMAYAN KARTUS DOLUMU OLABİLEN VE KARTUS SORUNU OLMAAYAN HANGİSİDİR SİZCE?_

    Slm dostum
    Mesajlarında Canon u baya kötülemişsin ..o yüzden sana canon önermeyecem.. Bende 2 hafta önce Canon MP-610 aldım ve çok memnunum...
    Fakat HP Photosmart C5280 ve CANON MP610 arasında kalmıştım..Canonu tercih ettim...
    Sanada HP Photosmart C5280 ı öneriyorum..iyi birşeye benziyor.. Fiyatı Exa da peşin 185 Ytl ye geliyor..
    Özelliklerine burdan bakabilirsin..
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/18972-18972-238444-410635-410635-3204462-3204466.html

    Fiyatı
    http://www.exa.com.tr/hp/yazici_cesitleri/hp_q8330b-345-4006.html
    Kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarnat1985 -- 20 Eylül 2008; 13:40:59 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: fenerista07


    quote:

    Orjinalden alıntı: ShaDoW_17

    Arkadaşlar bende bu yazıcıyı aldım memnunum fakat içinden usb kablosu çıkmadı almam gerekti ç.kale teknosadan 149 ytl + 6 ytl (kablo) bu fiyata aldım.Önce cd yi yükleyip uyarı verince pc ye bağlayarak yükledim.Tüm fonksiyonları çalışıyor. Güzel bi ürün fakat hızlı taslakta yazdırdığımda yazılarda kayma oldu anlamadım neden olduğunu.
    Başına gelen varmı acaba ???

    Saygılar....



    Yazılarda kayma derken ?



    Yani harflerde bi bulanıklık,tırtıklılık bir netsizlik var dı.
    Şimdi bir sıkıntısı yok.

    Tek sıkıntım Metin taramasında harfleri yutuyor.

    Fakat Abby Fine Reader gibi programlarda bir sorun yapmıyor.


    Saygılar..




  • HP 4280 Kartuşu, 350 yi bir sefer doldurttum. İyi basıyor. Fakat, 351 'i de bir sefer doldurttum ama, renkleri karıştırıyor.. Acaba, kartuşlar bir defa kullanıklı mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ydkc

    HP 4280 Kartuşu, 350 yi bir sefer doldurttum. İyi basıyor. Fakat, 351 'i de bir sefer doldurttum ama, renkleri karıştırıyor.. Acaba, kartuşlar bir defa kullanıklı mı?


    Kendim içinden çıkan kartuşları 7-8 defa doldurmuştum.

    Renk karışması derken mesela sarı rengin daha yoğun çıkmasını kast ettin sanırım.

    Bu gibi sorunlar 3 renkten birisinin veya daha fazlasının gereğinden fazla konulmasından kaynaklanıyor.

    Bende bazen ayarını kaçırıp fazla koyduğumda renkler karışıyordu hangi renk fazla ise o rengi biraz şırınga ile çektiğimde düzeliyordu.

    Yani tek dolumluk değil kartuşlar.Doldurttuğun yere başvurabilirsin.




  • bu yazıcıyı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, kartuşlarını kendim dolduruyorum çıktı alıyorum, foto basıyorum fotokopi çekiyorum hiç bir problemim olmadı ta ki bugune kadar. asus wl600g modemimde yazıcı bağlama fonksiyonu var, gerekli ayarları yapıp yazıcıyı modeme usbden bağladım fakat cihaz tamamen tepkisiz.. aynı olayı arkadaşımın modelini bilmediğim epsonunda yaptım problem çıkmadı.. nedir problem? şimdiden teşk..
  • Bugün aldım, yükledim, denedim. Bir problem çıkmadı normal çalışıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fenerista07

    Ben resim yazmada veya internet sayfası yazdırmada problem yaşıyorum şuan, 1 sayfalık sayfayı hep 3 sayfa diye yazdırıyor ve hep yarıda kalıyor. Problem nedir sizce ?

     hp c4280 ile ilgili sorunları olan varmı??


    bu resmi bile 3 sayfa olarak algıladı :)


    bendede bu sorundan var ya tarayıcı ve fotokopide sorun yok ama yazıcım çalışmıyor. yazmaya başlıyor yazmanın orta yerinde duruyor ve 1 sayfayı 3 sayfa gösteriyor. bilgisayara 1 günde 3 kere format attım tv kartı veya web camla uyuşmuyor demiş bazı arkadaşlar formattan sonra onları yüklemedim nafile. götürdüm arkadaşın bilgisayarına orada kurdum denedim çalıştı şerefsiz. Bir tek denemediğim şu kablo olayı kaldı 2.0 mı ne ise. yazıcıyı vatandan almıştım kabloyuda harici verdiler eğer kabloda problem varsa vatana acaip söverim hee.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: esprit


    quote:

    Orjinalden alıntı: fenerista07

    Ben resim yazmada veya internet sayfası yazdırmada problem yaşıyorum şuan, 1 sayfalık sayfayı hep 3 sayfa diye yazdırıyor ve hep yarıda kalıyor. Problem nedir sizce ?

     hp c4280 ile ilgili sorunları olan varmı??


    bu resmi bile 3 sayfa olarak algıladı :)


    bendede bu sorundan var ya tarayıcı ve fotokopide sorun yok ama yazıcım çalışmıyor. yazmaya başlıyor yazmanın orta yerinde duruyor ve 1 sayfayı 3 sayfa gösteriyor. bilgisayara 1 günde 3 kere format attım tv kartı veya web camla uyuşmuyor demiş bazı arkadaşlar formattan sonra onları yüklemedim nafile. götürdüm arkadaşın bilgisayarına orada kurdum denedim çalıştı şerefsiz. Bir tek denemediğim şu kablo olayı kaldı 2.0 mı ne ise. yazıcıyı vatandan almıştım kabloyuda harici verdiler eğer kabloda problem varsa vatana acaip söverim hee.


    Hp yazıcıların genel sorunu bu galiba.Arkadaşımda HP D1460 var o yazıcıda devamlı bu hatayı veriyor.Yazıcı resmen donuyor, iptal et, desen bile iptal edemiyor...
    Canon MP610 kullanıcısıyım ve böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç..
    Kolay gelsin




  • Fotoğraf baskılarım benekli çıkıyor. Ne gibi bir ince ayar lazım?
  • C4380 aldım. USB den sorunsuz çalışıyor.
    Lakin Wifi diye aldık aleti deli olcama.
    Ne yaptı isem tanıtamadım wifi printer olarak.
    sağolsun destek hatlarıda süper.
    Pc nizde sorun vardır diyerek kıvırıyorlar.
    Yahu alet modemden ip alıyo tüm yetkilere haiz ipsini bile atadım vatandaşa.
    yokkkkkkkk.
    yemiyo.
    Neymiş başka Pc de denemeliymişim.
    Tövbeeeeeeee. :)

    netin altını üstüne getirdim onlarca insan aynı sorundan bahsetmiş.
    çözüm yok.
    sözde wifi li yazıcı.
  • Lanet bir yazıcı. Kurulamama problemi bende de var. Kuramadım bir türlü vistaya. en son driverler i bile işe yaramadı.
  • arkadaşlar denetim masasında C 4200 yazması sadece makinanın hpnin 4200 serisine ait bir ürün olduğunu gösteriyor yanılmayın makina bu serinin en üstü olan C 4280 modeli... çıktıyı 3 sayfa gören arkadaşlar lütfen yazıcının ekranındaki sayıları kontrol edin çünkü yazıcıdan sayıyı 1-9 arası kendimiz belirliyebiliyoruz çıktı ve fotokopi sayısını belki varsayılan olarak 3 ayarlıdır karşılaşmadım bu problemle ama bir kontrol etmenizde fayda var. Kartuşu kesinlikle sorunlu bir ürün 350 ve 351 kapasitesi en düşük kartuşlardan ya komple set alınmalı yada sık kullananlar xl modelleri denemeli şu anda ben de katuş sorunlarından dolayı makinaya sadece uzaktan bakabiliyorum 3renkli donduğu için sorun veriyor ve yazmıyordu ben de onu söktüm ve sadece siyah kartuşum takılıyken 10-15 sayfa yazı çıkarttım ama dünden beri o da yok yazıcıya çıktıyı gönderdiğimle kalıyorum sadece uyarı nefret ettim "Print cartridge(s) missing or not detected." yazısından...




  • arkadaşlar bendede bir C4280 var ne yapmam lazım bilmiyorum bende size danışayım dedim öncelikle yazıcıyı mart 2008 de aldım bugüne kadar da sorunsuz kullanıyordum dediğiniz sorunarın hiçbirini yaşamadım(güç kablosu yandı sadece) işte ne olduysa bugün oldu baktım kartuş bitti diye yazdı tamam iyi hoş doldurturuz dedim gittim doldurttum eve geldim takdım yazdırmaya çalışıyorum ilk satırı yazır devamını yazmıyor renkli bir belge yazdırmayı deniyorum bu seferde sarı ağırlıklı bir tonda çıkarıyor ve görüntü berbat ötesi ne yapmalıyım şimdi gidip kartuş mu alıcaz bide yoksa bi çözüm var mı açıkçası 70 YTL kartuşlara bayılmak istemiyorum ama çaresiz kaldım ödevleride yapamadım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göksel722 -- 9 Kasım 2008; 18:53:35 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: göksel722

    arkadaşlar bendede bir C4280 var ne yapmam lazım bilmiyorum bende size danışayım dedim öncelikle yazıcıyı mart 2008 de aldım bugüne kadar da sorunsuz kullanıyordum dediğiniz sorunarın hiçbirini yaşamadım(güç kablosu yandı sadece) işte ne olduysa bugün oldu baktım kartuş bitti diye yazdı tamam iyi hoş doldurturuz dedim gittim doldurttum eve geldim takdım yazdırmaya çalışıyorum ilk satırı yazır devamını yazmıyor renkli bir belge yazdırmayı deniyorum bu seferde sarı ağırlıklı bir tonda çıkarıyor ve görüntü berbat ötesi ne yapmalıyım şimdi gidip kartuş mu alıcaz bide yoksa bi çözüm var mı açıkçası 70 YTL kartuşlara bayılmak istemiyorum ama çaresiz kaldım ödevleride yapamadım...



    Büyük ihtimalle kartuşun donmuş bi çay tabağına sıcak su koyup buharında veya suya koyarak açabilirsin bide peçeteye falan bi bas katuşu hangi renkler ağırlıkta?




  • ya arkadaslar bende de bu cihazdan var cihazı her açışımdatest sayfası yazdırmak istiyor neden böyle ? bir de arkadaşlar yazıcıda kagıt yokken yazdırıyormuş gibi oluyor ya bazen o zaman kartus gitmiyor değil mi onun bi zararı yoktur sanırım ?
    bir de benim siyah kartus bitti renkli hala dolu siyah kartusu doldurtma işlemi yapsam acaba eskisi gibi iyi yazdırır mı yoksa silik silik mi yazar yine ? krtus biteli 5 ay oldu :) daha yeni dolduracam.
    cevaplarsnız sevinrm teşekkürler........
  • HP Photosmart C4280 yazıcım var.ancak çıktı alırken yazdıracağım metnin bazı yerlerini atlıyor(yazmıyor).bazı satırlarıda yarısını (satırın üst kısmını)silik çıkartıyor.acaba sorun ne olabilir??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vıctorya

    HP Photosmart C4280 yazıcım var.ancak çıktı alırken yazdıracağım metnin bazı yerlerini atlıyor(yazmıyor).bazı satırlarıda yarısını (satırın üst kısmını)silik çıkartıyor.acaba sorun ne olabilir??


    kartuşunuz bitiyor.
  • Fixel gidipte orjinaline o kadar vermene gerek yok muadili çıktı.

    Bende geçende orjinal almıştım mecburen bozulduğu için.

    Bir hafta sonra muadili çıkmıştı

    Çok kötü bi durumdu yani..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ShaDoW_17

    Fixel gidipte orjinaline o kadar vermene gerek yok muadili çıktı.

    Bende geçende orjinal almıştım mecburen bozulduğu için.

    Bir hafta sonra muadili çıkmıştı

    Çok kötü bi durumdu yani..


    valla bütün aile kullandığı için illa kesin garantili çözüm istiyolar yoksa ben neler yapcaktım da...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixel -- 3 Aralık 2008; 20:34:11 >
  • Herhangi bir HP aygıtı tespit edilemedi. HP Çözüm Merkezi şimdi kapanacak.
    Şeklinde bir uyarı alan oldu mu xp de? Nasıl çözümlediniz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.