Şimdi Ara

HP 6515 vs HP 6915

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bu iki üründen birini alacağım
    - leri ve + ları.

HP 6515 -- HP 6915
    ------------ --------------

* Windows moblie 2003 -- Windows mobile 5.0
    * Wifi yok(sd wifi hediye) -- Dahili wifi
    * Navturk -- Tom-Tom (türkiye yok)
    * 128mb hafıza (64 rom-64ram) -- 198mb hafıza (128mb ram--64mb rom)
    * İşlemci hızı 312 -- İşlemci hızı 416
    * Kızıl ötesi yok -- Kızıl ötesi var

sizce hangisini alıyım ?
    ikisininde fiyatı aynı.
    6515 de wifi sd ve Navturk var.
    Avil yardım ederseniz sevinirim yarın alacağımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resrous -- 14 Eylül 2006; 22:58:24 >

• kesinlikle 6915 al.
  • 6915 daha üstün bir cihaz benim tavsiyemde 6915 olur..
    Eğer 6515 alırsan türçeleştirme pakatini buradan indire bilirsin..
    Hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _frd_ -- 23 Eylül 2006; 13:41:07 >
  • en ucuz kaça buldun bu cihazı piyasada?
  • Elbette 6915 alman doğru olur. Zira 6515'de wireless yok.
    Aralarında işlemci hızı ve memory farkı da var. Bence bu farklara bakmak gerekiyor. TT veya Navtürk olmuş olmamış fark etmez. TT zaten bulunabiliyor. Navtürk için hala problemli diyorlar???
  • arkadaşlar ben yeni 6515 aldım ayrıca onda da kızıl ötesi var düzeltmek istedim sadece yukarddaki bilgiyi
    ayrıca 2 si arasında yalaşık 700 ytl fiyat farkı var 6515 i 840 ytl ye bimeksten 15 taksitle aldım biliginize navturk te hediyesi telsimdende 3aylık gprs hediyesi var sınırsrız ayrıca
  • Ya arkadaşlar ben 6915 aldım zaman bulup ta bişeyler yükleyemedim, artı, GPS'i de çalıştıramadım. Başlangıç olarak ne yapmalıyım, bana ilerleyebileceğim şekilde yol gösteren olursa çok sevinirim. Şimdiden sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP CP1025 mi HP M251yazıcımı
    11 yıl önce açıldı
    Hp Pavillion Wireless Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Satılık HP pavilion dv 6000
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6915'in işlemcisi de daha hızlı aynı zamanda.

İyi tercih yapmışsın.

GPS için forumda Navigasyon topiğini incele. igo'yu indirmeni tavsiye ederim.
  • 6515'te kizilötesi yok yazılmış ama var. Ben her iki cihazı da kullandım hatta 6515'imi satıyorum. İkisinin arasında kullanım açısından tek fark WLAN olup olmaması. Eğer 6515 için WLAN kartı alırsanız aralarında fazla bir fark kalmıyor. Kağıt üstünde 6915'in işlemci hızı daha yüksek ama pratik kullanımda arada fark yok hatta 6515 azıcık daha hızlı, çünkü 6915'teki WM2005 işletim sisteminin kaynak tüketimi WM2003se'den daha fazla (XP/Vista gibi). Bellek olarak yine 6915 kağıt üstünde fazla gözükmesine rağmen pratikte bunun bir faydası olmuyor, nedeni ise yine WM2005/Wm2003se farkı. WM2005 Phone Edition cihazlarda Microsoft 128MB ROM kullanımını şart yaptı, çünkü WM2005'te tüm yazılımlar ROM'a kurulmak zorunda, 64MB bellek normal WM2005'lerde yeterli olurken, WM2005 Phone Edition'larda yetersiz kalıyor. Yani uzun lafın kısası iki cihaz pratik kullanımda hemen hemen aynı.

• wi-fi sd yapınca normal sd koyamıycaz o yzuden bence 6915 daha ii gbi ...
  • İkisi arasında farklar yazılmışta Fiyatlar nerde asıl kıstas o madem performans pratikte aynı.

ben yazayım arada 500 ytl fark var WLAN+WM 5 'e geçme 500 ytl ediyormuş HP de demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 19 Eylül 2007; 18:02:09 >
  • Eğer 2. el temiz 6915 düşünürsen ben Dell x51v almak istediğimden dolayı satıyorum hala 1 yıllık garantisi var. Detaylar için TIKLA.
  • 6915 daha iyi olur. ancak TR haritası olmaması iyi olmamış. ama diğer tüm özellikleri 6515'e göre çok daha üstün.
  • 6515 kullanıyorum sonuçta çift hafıza kartı olunca birine hafıza kartı diğerine wlan kartı takılabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

6515 kullanıyorum sonuçta çift hafıza kartı olunca birine hafıza kartı diğerine wlan kartı takılabiliyor

çift sd kart girişi mi var bu 6515 de ?
  • İyi tercih.

Aylardır bu iki cihazı karşılaştırıp duruyordum, iki ay önce 6515 aldım. 6515 i seçmemin en önemli nedeni 2 hafıza kartı girişi olmasıydı.

Yukarıda da yazıldığı gibi, işlemcisi ve hafızasının fazla olması iyi gibi görünürken windows mobile 5.0 bu fazla güü kendi kullanıyor, sonuçta kullanıcıya bir yansıma olmuyor.

2 hafıza kartı derken birisi SDIO yu destekleyen SD girişi, 4GB ye kadar kullananların olduğunu okudum. Diğeri miniSD girişi, kendim 2GB lik kullanıyorum daha fazlasını destekler mi bilmiyorum.

Bu şekilde fotoğraf makinam(telefondan daha kaliteli resim çekiyor) ile resim çektikten sonra foto makinasının SD kartını çıkartıp cihazın yuvasına takabiliyor, oradan mini SD ye kopyalıyor. sonra SDIO slotuna wireless SD kartı takıp wifi ile istediğim yere gönderebiliyorum. Sanırım bu işlemleri, başka taşınabilir bir cihazda bu kadar kolay yapamam.

Not:6515 de kızılötesi var ve kumanda programını yükleyerek evdeki kumandalı cihazlarınızı kontrol edebiliyorsunuz, kumandaları bulamayınca veya kumandayı ele geçiren kişi kanal değiştirmeyi reddedince işe yarıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.