Şimdi Ara

HP 530 hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Coca Cola'nın çekilişinden HP 530 kazandım. Centrino duo 1.6 GHz, 64 Mb max. paylaşımlı Intel 945 ekran kartı 80 Gb harddiski, 512 Mb rami var. Vista yüklü olduğu için özellikle oyun performansı iyi değil (oyundan kastım GTA 3. Medal of Honor, Battlefield gibi oyunları zaten doğru dürüst açamıyor bile.) Benim sorum bu cihaza bi 512 Mb daha ram takarak ve ekran kartının da paylaşımını artırarak (mesela 256 Mb'a çıkarmak) performansını artırabilir miyim? İlk defa bi dizüstü bilgisayar kullandığım için böyle bir işlemin mümkün olup olmadığını bilmiyorum. Cevaplarsanız sevinirim.



  • dostum hayırlı olsun inan kendim kazanmış vadar sevindim oyunlarda performans vermesini bekleme ancak ram fiyatları bukadar düşükken 512 ram ilave etmelisin bencede
  • Hayırlı olsun ilk başta 1 GB ram taktırısan bir çok işlerinde problem çıkarmayacaktır. 1 GB ramin fiyatı 60 $ olması lazım kingston.
  • ilk önce hayırlı olsun..ekran kartı intel olduğu için performans bekleme ama rami 1 gb yaparsan ve vistayı kaldırıp xp kurarsan küçük bir artış olabilir.. ama gta3 gibi oyunları sorunsuz oynattması gerekiyor..
  • cevap verenlere teşekkür ediyorum. yalnız asıl soruma yanıt alamadım. paylaşımlı ekran kartının paylaşımını artırabilir miyim. ayrıca ben de xp kurmayı düşündüm ama lisanslı bir vistayı da kaybetmek istemiyorum. hoş bu home basic'in de xp den bi farkını göremedim ya.
  • lisansa kafayı takma bence eğer ram artarsa ekran kartının hafızası da artması lazım.max 224mb olması lazım onun ama grafik konusunda sana hafızanın bir getirisi olmaz.gta nın donma nedeni bilgisayarındaki ram in az olmasıdır.aslında 512 yeter ona ama vista ne varsa sömürdüğü için yetmiyor.ram i 1gb işletim sistemi de xp sp1 yap keyfine bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.