Şimdi Ara

HP 25X SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimdeki benq xl2411 i mecburen sattım dp çıkışı yok diye. Yeni sistem dizdigim için mecburen sattım. Ekran kartım 2060 ve dvi cıkısı yoktu.

    Sattım ve hp 25x aldım. Yanında bi adette DP kablo sipariş ettim yanında gelmedigi için. Cumartesi günü elime ulaştı fakat rengi ilk başlarda cok garipti önce Freesync ayarlarına getirdim ve G-sync ı aktif ettim çünkü diger ayarlarda G-sync acılmıyordu. Ve monitörden diger renk ayarlarını elleyince G-sync ı kapatıyordu yani freesync ı. Bende mecburen Nvidia nın ayarlarına girdim Vibrance ın varsayılanı sanırım 50 filan onu 30 a çektim görüntü biraz daha düzgünleşti. Görüntü olarak Beyazın üzerinde sanki bi sarı kaplama var gibiydi. Bi garip gözüküyordu başlarda ve bunu yaptım. Biraz görüntü ayarlarına falan baktım fakat kafama yatan bi görüntü göremedim. Herneyse oyunda gayet normal gbi gözüksede(aslında degil) youtube daki videolardada görüntüler bi garipti. Sanki çekilen kişi titriyor gibi buna ne deniyor bilmiyorum. Youtube dayken sanki videolardaki renkler falan bi garip anlayamadım.


    Işık sızması testi yaptım dümdüz açıdan bi sorun yok ama kafamı hafif çok hafif sağa ve sola yatırdıgımda ekranın iç taraflarında bi güneş varmışcasına gözüküyordu. Laptoplardada olur ya o misal
    Oyunlardaki mevzuya gelecek olursak oynadgım en fazla oyun olarak cs go da mermileri takip edemiyorum sanki birisine sprey atarken silahın sekişinde saliselik kitlenmeler oluyor gibi ama aslında yok görsel açıdan bu biraz rahatsız ediyor mermileride takip edemiyorum mermiler belirgin degil.(Ayarlarımda bi problem yok efek detayı en yüksekte-Digerleri low)

    Yani benim eski monitörüm youtube olsun oyunlar olsun çok daha iyiydi ya. Özellikle youtube da çok güzel görüntü veriyordu. Bunu iade edip 2. el 240 hz monitör bulabilirmiyim acaba diye düşünüyorum yada en kötü dp portlu bi zowie serisi 144 hz monitör almak. İade etmede bi sıkıntı yaşamam degilmi daha 2 gün önce elime ulaştı.

    Yada bi fikriniz varsa alabilirim uygulayabilirim







  • Bende bu monitörü dün aldım önceki monitörüm aocdu monitörü ilk açtığımda renkler çok açık geldi, dedim ayar filan istiyor heralde.
    Ama sadece movie seçeneği güzel geldi bana pubg oyunu için işimi görür dedim fifada deneyemedim daha akşam fotoğraf çekip atarım bi karşılaştırma yaparız eğer alışmamazsam iade ederim mümkünse bende birde bunun dahili hoparlörü varmı varsa nasıl açarım.
  • devulations kullanıcısına yanıt
    dahili hoparlör olayını inan bende bilmiyorum hocam bildigim jack girişi var arkada ona kulaklık taktıgımda sıkıntısız çalışıyor display ile baglandıgımda

    renkler gerçekten çok kötü ya alışılacak gibi degil önceki monitörümden biliyorum yani bide o bayağı eski bi monitör XL serisinin ilkiydi renkleri çok gerçekçi ve canlıydı. Bunda hem gerçekçi degil hemde canlı degil sadece abartı diyebilirim. GÖrsel açıdan çok hoş dış görüntüsü bayağı güzel çerçevesi vesaire ince ama içi boş Düşmanım gibi bahsettim ama yaptınız madem tam yapaydınız dimi




  • prosedur- P kullanıcısına yanıt
    Akşam eve gelince açıp fifa pubg ve csgo oynadım hocam pubg çok oynadığım için orda işimi görür açıkçası reshade varmış gibi renkleri açık olması iyi ama iade etsem mi kararsız kaldım iade alırlar mı
  • devulations kullanıcısına yanıt
    Alırlar ben fazla pubg oynamıyorum ama geçenlerde girmiştim pubg de görüntü güzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.