Şimdi Ara

HP 15-BC202NT 1DN08EA i5-7300HQ 12GB 1TB 4GB GTX1050 15.6 FreeDOS ( ANA KONU ) *KULLANICILAR KULÜBÜ* (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.796
Cevap
23
Favori
110.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iscaladon

    Monster eşimle ben de çok istemiştik, hatta ilk model arayışı için başlık açtığımda 3500e yaklaşmasın çok, abra 11 ile fark kalmaz, monster kayarız yazmıştım. Ama bir miktar araştırırsanız parça kalitesinin ciddi anlamda kötü olduğu yazıyor monsterların. Yola ilk çıtığımızda bütçe vs olarak 3000i geçmesin, 8gb ram, 960m, i5 6k olsun diyorduk bu fiyata 12 gb ram 1050 ve i5 7k aldık, memnunuz valla.



    Işık süzmesi de deneme fırsatı olmadı ama ekran ayarlarını yaparsanız paneli çok güzel. Zaten bizim samsung tvde de var, alıştık artık siyah ekranda alt ortada şeytan gözü gibi parlayan kısma varsa da vardır, içimize sindi cihaz tamamen.



    Ben çok inceleyemedim dediğim gibi eşim içinden geçti bozdu ayarları, win geri yükledi vs, arayıp sorduğumda atıyorum "şu şöyleymiş biraz kötü" diyorsa beş dakika sonra "yok değilmiş ayarı varmış" diye mesaj atıyordu ilk iki günde.



    Tam fanboy oldum yahu hahhaa, ısrar etmeye gerek yok, elektronik şans işi zaten, bilin ki bu cihazı kullanan iki memnun insan var bizim hanede, ona göre karar verin.



    bilgilendirmeler için teşekkürler hocam herkese göre memnuniyet farkı değişir dediğiniz gibi ama genelde bir sorun yoksa bir kişinin dediğiyle de o kötü olacak diye de bir durum yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jk21

    Sanırım Bende Aranıza Katılacağım Bugün Hepsiburadan Siparişi Veriyorum Hp İadesi İle Uyguna Geliyor..

    hayırlı olsun hocam aileye hoşgeldiniz :D ürün geldiğinde inceleme ve görüşlerinizi yazarsanız çok makbul geçer
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exclbr

    en uygun ne kadar alınabilir hocam,çek-iade vs.

    hocam arama motorunuza hp bc202nt yazarsanız bu ürünü satan tüm siteleri önünüze dökecektir ona göre uygun fiyatlı olanını bulup sipariş edebilirsiniz güvenilirlik konusunda alan arkadaşların aldığı yerlere bakabilirsiniz veya farklı bulduğunuz bir yer varsa burada yazabilirsiniz bizde elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz size
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jay jay justified

    Faturaya elle seri numarası yazıldığından bahsetmiş bir arkadaş. Fatura üzerinde elle müdahale normalde sıkıntılı bir durum ama tutar vs. ile ilgili olmadığı için sorun çıkarmazlar diye umuyorum.



    Işık sızmasını soran arkadaşlar sanırım 21:9 gibi formatlarda film indirip izleyenler. Alttan üstten siyah bant olmadıkça ve uzun süre bu bantlar ekranda sabit durmadıkça, bu sızmalardan neden rahatsız oluyor insanlar anlamış değilim. Bende de var ışık sızması, umrumda bile olmadı. Gönder, tekrar gelsin, yine ışık sızması, bir daha gönder... vs. bunlarla uğraşacak ne zamanım var ne de sabrım.



    Dün maalesef erken bitti pilim, uyuyup gitmişim. Tüm oyunları yedekleyip bu bilgisayara aktarmama rağmen hiçbirini deneyemedim. Bu akşam olabilir.

    hocam ışık sızması günümüzde yeni çıkan birçok üründe meydana gelmeye başladı bunların ufak tefek çözümleri var ayar yaparak vs bir şekilde kapatabiliyorsunuz benim evimdeki 4k 49 inc tvdede vardı ben ayarlardan bir şekilde kapattım kanal geçişlerinde karardığında simsiyah oluyor hiçbir sıkıntı yok ayrıca benimde düşüncem sizin gibi ışık sızması olsa bile benim yapacağım işlemlerde kötü bir görüntü oluşturmayacaksa oyun film olsun veya normal kullanımda kafaya takılacak bir durum değil dediğim gibi eğer yaptığınız işlerde gözle görülecek kusurlar yoksa




  • quote:

    Orijinalden alıntı: begamermc


    quote:

    Orijinalden alıntı: konun


    quote:

    Orijinalden alıntı: begamermc


    quote:

    Orijinalden alıntı: hasobilo

    Ben de bunu merak ediyorum eğer eski m2ler takılamıyorsa en az 550 -600 tl ssdye ayırmak gerekiyor. Çok yüksek rakamlar benim için. Bunu anlamanın tek yolu takmak sanırım.

    Birazcık daha araştırma işine girdim bir kaç sonuç buldum ama kesin midir, değilmidir bilinmez. Öncelikle takılan slotun adı M2 olarak geçer. bunun sanırsam 3 türü var ama bizi ilgilinden 2 türü var. M2 Nvme ve M2 Sata. M2 Nvme sağda tek çizgisi olan pci birimi üzerinden iletişim sağlan biriyim. Yani M2 Nvme ssd bi bakıma Pci-ex x4 ssd'den farksız. Veriyolu Pci-ex X4 yani. Ama M2 sata ise Sata 3 yada geliştirimişi. Sata birimini kullanıyor. Eğer üretici firma anakartın üzerinde ikisinide destleyen m2 yaparsa sorun yok. Vallaha şurda bulduğum kılavuzda 33 sayfadahttp://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c05357577 hem sata hem nvme destekliyor diyor. Teknik servisleri ile görüşmek lazım en güzeli gibi yada biri deneyip kesinliycek.

    hocam ebrar bilgisayarla canlı destekte bu konuyu konuştuğumda m2 slotu olarak geçtiğini vehttp://www.ebrarbilgisayar.com/samsung-850-evo-120gb-m2-ssd-disk-mz-n5e120bw-pmu354693 bu ürünün uyduğunu söyledi kesinleştirmek için iyi bir araştırma yapıp sormak lazım

    Eğer bu kesin çalışırsa çoğu m2 sata destekler, 3 dişli olan.

    bir araştıralım hocam size zahmet bende bakacağım netleştirelim




  • konun kullanıcısına yanıt
    Yardımseverliğiniz için teşekkür ederim hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bu gün kadıköy vatandan, bizim laptobun, bi alt serisi olan bc017nt baktım. Çift fanlı oda, vallaha plastik kalitesi felan kötü diyemem ortalama laptop neyse bi tık üstü gibi, touchpad felanda normal laptoplardaki gibi, ısınması ise tüm boşta olduğu için yorum yapamıycam ama sıcaklık yok. Ben boşta ısınan hp laptoplar bilirim. Klavyenin ışığı felanda güzel. Menteşeler gelirsek, tasarım kötü olsada (benim hoşuma gidiyor köydeki rahmetli annanemin antika dolap menteşleri gibi ) akıcı bir biçimde kapak açılıp kapanıyor, darbe yemediği sürece sorun çıkarmaz bence. Vallaha tasarım hoş şimdi, aşağı kısmın yuvarlatılmış olması hoş açıkçası. kasanın üzerindeki dekoratif çizgiler ve dışının beyaz renkli olması tam aradığım laptop. Abi gamer tasarımlı orasından burasından ışık şaçan laptop nedir ? kafede açıcaksınız, toplantıda açıcaksınız, derste açıcaksınız, çocuk gibi duruyor. Bu sade tasarım cidden hoş. Bakalım önümüzdeki hafta part-time iş olursa ve temmuza kadar daha uygun fiyatta model çıkmazsa, temmuzda kesin aranızdayım. Haydi hayırlısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi begamermc -- 23 Mart 2017; 19:0:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: begamermc

    Bu arada bu gün kadıköy vatandan, bizim laptobun, bi alt serisi olan bc017nt baktım. Çift fanlı oda, vallaha plastik kalitesi felan kötü diyemem ortalama laptop neyse bi tık üstü gibi, touchpad felanda normal laptoplardaki gibi, ısınması ise tüm boşta olduğu için yorum yapamıycam ama sıcaklık yok. Ben boşta ısınan hp laptoplar bilirim. Klavyenin ışığı felanda güzel. Menteşeler gelirsek, tasarım kötü olsada (benim hoşuma gidiyor köydeki rahmetli annanemin antika dolap menteşleri gibi ) akıcı bir biçimde kapak açılıp kapanıyor, darbe yemediği sürece sorun çıkarmaz bence. Vallaha tasarım hoş şimdi, aşağı kısmın yuvarlatılmış olması hoş açıkçası. kasanın üzerindeki dekoratif çizgiler ve dışının beyaz renkli olması tam aradığım laptop. Abi gamer tasarımlı orasından burasından ışık şaçan laptop nedir ? kafede açıcaksınız, toplantıda açıcaksınız, derste açıcaksınız, çocuk gibi duruyor. Bu sade tasarım cidden hoş. Bakalım önümüzdeki hafta part-time iş olursa ve temmuza kadar daha uygun fiyatta model çıkmazsa, temmuzda kesin aranızdayım. Haydi hayırlısı.


    bilgiler için teşekkürler hocam hayırlısı olsun zamanı geldiğinde inşALLAH istediğiniz ürünü alırsınız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: exclbr

    Yardımseverliğiniz için teşekkür ederim hocam.

    yardımcı olabildiysek ne mutlu hocam
  • az önce youtube ve diğer sitelerden ışık sızması sorunlarına ve testlerine baktım alan arkadaşlar bir araştırıp testleri uygularsa kendileri adına çok iyi olacak çünkü abartılacak şekilde ışık sızması varsa cihazda problem olma ihtimali yüksek ama bu sızma sizin kullanım film oyun vs engellemiyorsa sıkıntı yok ama bariz bir şekilde dikkat çekiyorsa iade etmenizde fayda var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: begamermc


    quote:

    Orijinalden alıntı: DaniCalifornia

    3500 buna verene kadar 3900 monster a veririm bin kat iyi.

    Merak ettiğim konu şu, Hp eskiden kalma sorunlarından dolayı oluşan güvensizlikten mi, monster'a 400 tl daha vermeyi göze alıyorsunuz ? he öyle ise size tavsiyem, biraz mosnterında şikayetlerine bakın. He birde ekliyim, monster Türkiye'de tasarlanan laptoplar. Ayıptır sorması yurdumun malı elin gevurunun malından niye pahalı ?

    Kullanılan parçalar Monster da daha kaliteli olacaktır diye düşünüyorum. Gerek dış katman olsun gerekse içinde kullanılan parçalar. Bir kere Monsterlar i7 7700 kullanıyor ki i5 7300 den %10-20 arası daha performanslı bir işlemci. Şahsen ben HP marka ürün almazdım dediğiniz gibi markaya karşı duyduğum güvensizlikte var.




  • DaniCalifornia kullanıcısına yanıt
    Düşünüyorsunuz ama öyle değil işin gerçeği maalesef. Monster'ın özellikle giriş seviyesi modelleri düşük kalite bileşenlere sahip. TN panel bile tek başına bir gösterge. Oyuncu markası diye lanse ediliyorlar ve gereğinden pahalıya satılıyorlar. Bu konudaki HP bunun en güzel ispatı.



    7700HQ ile hiçbir avantajınız da olmuyor ne yazık ki. Ekran kartıdır belirleyici olan, işlemci değil. Hele ki bu kadar performanslı işlemcilerde hiçbir fark alamazsınız oyunlarda. RAM'i 16 yapıp oyunda belirgin performans artışı görmeyi beklemek gibi bir şey.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar laptopu freedos aldım win 10 kurulum yaparken hdd seçtiğimde windows yeni bir bölüm oluşturamadı hatası alıyorum bu nedir?
  • forzacimbom_ F kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=w8IFSRC1tZM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaniCalifornia


    quote:

    Orijinalden alıntı: begamermc


    quote:

    Orijinalden alıntı: DaniCalifornia

    3500 buna verene kadar 3900 monster a veririm bin kat iyi.

    Merak ettiğim konu şu, Hp eskiden kalma sorunlarından dolayı oluşan güvensizlikten mi, monster'a 400 tl daha vermeyi göze alıyorsunuz ? he öyle ise size tavsiyem, biraz mosnterında şikayetlerine bakın. He birde ekliyim, monster Türkiye'de tasarlanan laptoplar. Ayıptır sorması yurdumun malı elin gevurunun malından niye pahalı ?

    Kullanılan parçalar Monster da daha kaliteli olacaktır diye düşünüyorum. Gerek dış katman olsun gerekse içinde kullanılan parçalar. Bir kere Monsterlar i7 7700 kullanıyor ki i5 7300 den %10-20 arası daha performanslı bir işlemci. Şahsen ben HP marka ürün almazdım dediğiniz gibi markaya karşı duyduğum güvensizlikte var.

    GTX 1050 dediğimiz kartın eti budu ne ki i7'ye ihtiyaç olsun? i5 7300 fazla fazla yetiyor.

    Şans eseri bu modeli görmeseydim monster alma ihtimalim yüksekti. Lakin arada 700₺ farka değecek hiçbirşey yok. Hatta bellek ve monitörde HP avantajlı.




  • Ürün geldi Kozmetik olarak sıkıntısız. Windows 10 kurdum sürücüleri yükledim.
    Lol oyununu denedim en yüksek ayarlarda 200 ile başlıyor çok aşırı çatışmalarda 100 e düşüyor. Ancak wireless sorunu var mesela birden lag giriyor neden yapar bilmiyorum. Aynı wifide sevgilim ile oynuyoruz. Ekranda çok karanlık ışık son seviye sizce sorunlumudur ekranı capcanlı duruyor ama baya karanlık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanunisezer

    Ürün geldi Kozmetik olarak sıkıntısız. Windows 10 kurdum sürücüleri yükledim.
    Lol oyununu denedim en yüksek ayarlarda 200 ile başlıyor çok aşırı çatışmalarda 100 e düşüyor. Ancak wireless sorunu var mesela birden lag giriyor neden yapar bilmiyorum. Aynı wifide sevgilim ile oynuyoruz. Ekranda çok karanlık ışık son seviye sizce sorunlumudur ekranı capcanlı duruyor ama baya karanlık.

    hocam emin değilim ama lolün wifi lagı genel sorun gibi bir şeydi başka oyunlardada mı durum aynı ? birde panelini acaba benzeri modele sahip arkadaşınız varmı en kötü öyle kıyaslayın.
  • Assetto Corsa ultra ayarlarda 40 FPS
    Carmageddon Max Damage ultra ayarlarda 60 FPS sabit
    Carmageddon Reincarnation ultra ayarlarda 60 FPS sabit
    Skyrim Special Edition ultra ayarlarda 60 FPS sabit (optimizasyon sorunları, yer yer düşüyor)
    Fernbus Simulator ultra ayarlarda 60 FPS sabit

    1920x1080 çözünürlükte hepsi. Ultradan kasıt; olabilecek tüm ayarlar sonda. GTA V kurmadım henüz, yarın da ona bakacağım.
  • begamermc kullanıcısına yanıt
    Hocam kız arkadaşımda samsung 720p ekranlı laptop var. Onda gayet parlak. Açıkcası beni pek rahatsız etmiyor ancak sorun gibi hissediyorum. Fallout 4 denedim ultra ayarlarda fps ölçmedim. Ancak 40 üzeri olduğunu tahmin ediyorum isteyen olursa fps testi yaparım. Birde ekran gözümü yoruyor gibi hissediyorum.
    Bundan önce masaüstü vardı ekranı 21.5 inc asus full hd 1ms oyun monitörü idi acaba diyorum geçiş yaşadığım için şimdilik mi bana öyle geliyor
  • Son 1 adet hp indirimi için seri numarası pm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.