Şimdi Ara

HP 15-BC202NT 1DN08EA i5-7300HQ 12GB 1TB 4GB GTX1050 15.6 FreeDOS ( ANA KONU ) *KULLANICILAR KULÜBÜ* (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.797
Cevap
23
Favori
110.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hasobilo H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Şu an korktuğum tek şey Işık sızması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ışık sızması sorun olur mu mesela herhangi bir oyunda veya film izlerken siyah bir bölüm olunca geceleri beyazlık ortaya çıkar mı?

    Not: Hocam ışık sızması çok büyük gözüküyor ya hevesimi kaçırdı biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen_Kartal7 -- 22 Mart 2017; 22:23:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alperen_Kartal7 A kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin fotograftakiler kadar kötü değil gerçekte. kendi cihazlarımdan biliyorum. Tabii aşırı bir sızma varsa durum değişir..
  • Benim inceleme işi yalan oldu :D Şimdi oturabildik eşimle, laptop alma sebebimiz pc odamızı bebek odasına çevirmek olduğu ve bugün bir miktar tadilat işi yapma durumumuz olduğu için test yapamadım ama,

    Kullanılan 6 gün içinde Tyranny ve Bioshock ultra ayarlarda oynandı, fix 60 fps. İlk günden fn tuş ayarını yaptı eşim çözdü o durumu. Cihazın Dell ile karşılaştırmasının olduğu videoda eleman sıcaklık ölçüyor. Tuş takımının olduğu sağ üst kısım ORANTISAL OLARAK en ısınan kısmı uzun oyun seanslarında çünkü ekran kartı ordaymış. Arkada ızgaralar olduğu için cihazın içinden çıkan sıcak hava sizi etkilemiyor. Her halükarda ben laptopu coolersız kullanma taraftarı değilim, eskiden kalma bir zalman coolerım vardı, zamanında 100e vatandan almıştım fi tarihinde, şuan 250 olmuş, onu getiricem memleketten, 80 derece de olsa 50 derece de olsa, uzun süre kullanabilmek adına ben kullanmaya niyetliyim cihazı. Ama özet geçmek gerekirse cihaz ISINMIYOR. Bu ısınma mevzusu nedir bilmiyorum ama telefon sektöründeyim, bir markanın bir modelinde olan bir sorunu markanın tüm modellerine mal ettiklerini de gördüğüm için inanmıyorum ben artık "Şu markada şu sorun var" genellemelerine. Adamlar dünyanın her yerinde satış yapıyorlar, türk esnafı mantığından fazlasını gerektirir bunu becermek, kronik arızalarla hiçbir marka ayakta kalamaz, onu bi geçin.

    Klavye kullanışlı ışıkları güzel tek kademe aydınlatma var, gayet ışıl ışıl. Asus'un birçok modelinden bizi caydıran 2 nedenden biri klavye ışıkları (diğeri panelleri hakkındaki kötü yorumlar)

    Ekran mat IPS, geniş açılı görüş alanı olmasa bile muadili gaming laptoplar arasında çok başarılı sayılıyor. Yansıma yapmıyor, sağdan soldan üstten alttan bakarken kararma yok (yine dell ile olan karşılaştırmayı izleyebilirsiniz)

    Sesi zorlamadık maksimumda ama çok olmamakla birlikte laptoplarla ilgili deneyimlerimdeki en iyi ses olduğunu söyleyebilirim, fakat inceleme videosunda dell'in ses çıkışının daha güzel olduğunu söylüyor incelemeyi yapan, ben çok deneyimli değilim o yüzden pek yorumlarımı dikkate almayın, hah, bir müzisyen olarak beni tatmin etti.

    Kutu kargosu aynı arkadaşınki gibi geldi, bir de poşette çantası vardı. Biz bundan önce 17nt'yi alacaktık, tam niyetine girdiğimizde vatan'daki indirimi bitti (350 de hediye çekiyle alacaktık, onu da ssd'ye gömecektik) 19nt'yi alacakken gördük bu modeli/ burda biri sormuş sağolsun almaya karar verdik hemen ama önce soralım dedik stok nasıldır, integrayı aradık direk. GG ve HB'de fark varmış fiyatta haberimiz yoktu bile, modeli gördük, ben araştırdım azıcık, notebook checker'daki ekran kartının fps değerlerini 19nt'nin 960m'i ile karşılaştırınca düşünmedik bile. İntegradaki bayan stok durumlarının adetli olduğunu ve isterlerse direk oradan havale ile de alabileceğimizi söyledi, biz de HP serisi aradığımızı bulur bulmaz alacağımızı söyledik. Fiyat için mail attılar, 3500-3600 iken GG ve HB'de biz 3400'e çantalı aldık. O arada bulduk seriyi hemen kaydettirdik, havaleyi yaptık aynı gün kargoya verdiler, faturasını talebimiz üzerine ertesi güne kestiler. Kargoda bulamayınca takip ile ilgili destek oldular ve öğleyin elimizdeydi cihaz (Eskişehir'de ikamet ediyoruz)

    Uzun lafın kısası, iki gaming pc'yi satıp "Zaten çocuk olunca öyle çok güncel oyun takip edemeyiz, en son oyunları oynatmasa da olur ekonomik olsun f/p olsun" diye çıktık yola, bize 400 liraya falan maloldu cihaz toplamda ve anti laptop eşim bile "Bileydik önceden alırdık" dedi...

    Son olarak cihazın menteşelerini de sormuş arkadaş yine Dell ile karşılaştırma videosunda dell sınıfta kalıyor, görsel olarak sağlam gözükmese de, işyerinde de kullanıyoruz biz yıllardır, sorun yaratacak kadar uyduruk değil.

    Umarım yeterli gelir, sayısal verilerle de gelmek dileği ile

    Iscaladon




  • Noodfan kullanıcısına yanıt
    Uğraşıp yazmışsın hocam teşekkür ediyorum. Ben de siparişi verdim hadi hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3500 buna verene kadar 3900 monster a veririm bin kat iyi.
  • Artıları:
    Ekran kartı ve işlemcisi yönünden fiyatı çok iyi
    Genel olarak sessiz
    Bataryası normalin üstünde

    Eksiler:
    Trackpad'in sağında, sağ bileğimizi koyduğumuz yer bilgisayar normal kullanımda olduğu halde dahi ılık hissettiriyormuş ve terleme yapıyormuş.
    Ekrandan tatmin olmayanlar, ekranının parlaklığını da az bulanlar mevcut.
  • Noodfan kullanıcısına yanıt
    Merhaba acaba sizde de ışık sızması sorunu var mı test ederseniz çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar karışmış.

    Işık sızmasını anlamak için ortam tamamen karanlıkken siyah ekran açmanız lazım. Fotoğrafta da abartı çıkmış normalde o kadar belli değil.
    Kullanım esnasında beni rahatsız eden bir durum yok. Ama herkesin beklentisi farklı tabii.
  • gaç gayme bu gurban
  • DaniCalifornia kullanıcısına yanıt
    V11. 1 e göre iyi yönleri, ips ekran, 12gb ram, yüksak batarya,. V11. 1 in üyi yönleri, 7700hq,1port fazla usb. Bence hp daha fp ürün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişimi verdim İntegra Bilgisayardan bugün kargolanacak diyor. Aras olmasaydı iyiydi. Şubeyi arayıp şubeden teslim alacağım ürünü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaniCalifornia

    3500 buna verene kadar 3900 monster a veririm bin kat iyi.

    Merak ettiğim konu şu, Hp eskiden kalma sorunlarından dolayı oluşan güvensizlikten mi, monster'a 400 tl daha vermeyi göze alıyorsunuz ? he öyle ise size tavsiyem, biraz mosnterında şikayetlerine bakın. He birde ekliyim, monster Türkiye'de tasarlanan laptoplar. Ayıptır sorması yurdumun malı elin gevurunun malından niye pahalı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konun


    quote:

    Orijinalden alıntı: LooF

    Bende bu bilgisayarı 2 ay içinde alacağım.İnşAllah fiyatlar tavan yapmaz...Şuanki fiyatı çok iyi.

    dolar baya düşecek yaza doğru söylentilere göre 1050 ti li başka bir model alınabilir

    Dolar kuru yıl sonu tahminleri 3.85-4 arası. Doların düşeceği günler yakın değil maalesef. FED'in artık faiz arttırdığının, doları Amerika'ya geri yönlendirdiğinin farkında değilsiniz sanırım. ABD'nin parasal genişleme yaptığı zamanlar çok geride kaldı artık.
  • Monster eşimle ben de çok istemiştik, hatta ilk model arayışı için başlık açtığımda 3500e yaklaşmasın çok, abra 11 ile fark kalmaz, monster kayarız yazmıştım. Ama bir miktar araştırırsanız parça kalitesinin ciddi anlamda kötü olduğu yazıyor monsterların. Yola ilk çıtığımızda bütçe vs olarak 3000i geçmesin, 8gb ram, 960m, i5 6k olsun diyorduk bu fiyata 12 gb ram 1050 ve i5 7k aldık, memnunuz valla.



    Işık süzmesi de deneme fırsatı olmadı ama ekran ayarlarını yaparsanız paneli çok güzel. Zaten bizim samsung tvde de var, alıştık artık siyah ekranda alt ortada şeytan gözü gibi parlayan kısma varsa da vardır, içimize sindi cihaz tamamen.



    Ben çok inceleyemedim dediğim gibi eşim içinden geçti bozdu ayarları, win geri yükledi vs, arayıp sorduğumda atıyorum "şu şöyleymiş biraz kötü" diyorsa beş dakika sonra "yok değilmiş ayarı varmış" diye mesaj atıyordu ilk iki günde.



    Tam fanboy oldum yahu hahhaa, ısrar etmeye gerek yok, elektronik şans işi zaten, bilin ki bu cihazı kullanan iki memnun insan var bizim hanede, ona göre karar verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sanırım Bende Aranıza Katılacağım Bugün Hepsiburadan Siparişi Veriyorum Hp İadesi İle Uyguna Geliyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konun


    quote:

    Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

    sinerjiden alabilirim bu ürünü. en çok korktuğum konu ; ısınma sorunu olur mu ?

    hocam önceki yorumlarda bahsettim baktınızmı bilmiyorum ısınma sorunu bu cihazlarda minimum derecelere indirildi + kullanıcı arkadaşlar şu ana kadar ısınma problemi olmadığını yazmışlar + birde laptop fanı atarsınız altına sıcaklık konusunda hiçbir sıkıntı olmaz merak etmeyin heleki laptoba klavye mouse bağlıyorsanız hiç anlamazsınız bile kendi cihazımdan biliyorum :D

    o zaman bu laptopu almak lazım




  • jk21 kullanıcısına yanıt
    en uygun ne kadar alınabilir hocam,çek-iade vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exclbr

    en uygun ne kadar alınabilir hocam,çek-iade vs.

    valla gitti gidiyor bekledim %5 yapsa bugün yarın 3600 den 3450e iner %5 de (max 150 tl) indirim yapıyor genelde gitti gidiyor 100 de axess den gelse 3350 -480 de hp verse = 2870 e gelebilir sanırım..
    Hepsiburadadan alıyorum 3500 (70 tl paraf bahar kampanyası, 20 tl paraf günümden indirim) 480 tl de hp iade = 2930'a gelecek. malesef çek vs hiçbirşeyim yok :)
  • kanunisezer K kullanıcısına yanıt
    Sadece seri numarası yeterli. Önemli olan ürünü almadan önce Hp teknik destek hattını aramanız.Ordan kodunuz oluşturulacak.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.