Bildirim
How I Met Your Mother (2005-2014) DİZİ BİTTİ (512. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu sezon son olacak. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: İlluminatici
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa62
Abi Ted'in Robin ile evlenmesi lazımdı ya.
Ters köşe olacağını sanmıyorum bu saatten sonra ama bu anne olmadı be.
nası ted ya ? kesinlikle barney ve robin birbirini buluyor.
Bence Ted hocam.
Barney tamam da Ted daha bir karizma sanki._____________________________ Biz erenler gerçeğiyiz
Has bahçenin çiçeğiyiz
Hacı Bektaş köçeğiyiz
Edep erkan yol bizdedir -
quote:
quote:
quote:
Bence Ted hocam.
Barney tamam da Ted daha bir karizma sanki.
işte buna bakış açısı deniyor izleyenlerın çoğu barneyı seciyor i think barney :) barney daha yakısıklı_____________________________ [simage]flyingblackbirds.blogspot.com[/simage][link=flyingblackbirds.blogspot.com]-
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bence Ted hocam.
işte buna bakış açısı deniyor izleyenlerın çoğu barneyı seciyor i think barney :) barney daha yakısıklı
Ben genelde sakin,oturaklı insanı severim bana o yüzden Ted geliyor olabilir._____________________________ Biz erenler gerçeğiyiz
Has bahçenin çiçeğiyiz
Hacı Bektaş köçeğiyiz
Edep erkan yol bizdedir
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bence Ted hocam.
işte buna bakış açısı deniyor izleyenlerın çoğu barneyı seciyor i think barney :) barney daha yakısıklı
Ben genelde sakin,oturaklı insanı severim bana o yüzden Ted geliyor olabilir.
dediğim gibi bakış açısı_____________________________ [simage]flyingblackbirds.blogspot.com[/simage][link=flyingblackbirds.blogspot.com]-
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bence Ted hocam.
Ben genelde sakin,oturaklı insanı severim bana o yüzden Ted geliyor olabilir.
Ted sakin,oturaklı ama aynı zamanda saf._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sercann35
Bu sezon son olacak.
Finale doğru yetişirim o zaman._____________________________ Your signature is against the rules. || Click to read the signature rules you need to obey. -
Ted bir kizla cikiyordu hani anne de bu kizin ev arkadasiydi. Kiz diyordu ki herkes arkadasima asiliyor sende asilmazsin umarim diye , o kiz bundan 3 kat daha guzelken anne nasil bu olabiliyor anlamak mumkun degil. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: PlayMakers
Ted bir kizla cikiyordu hani anne de bu kizin ev arkadasiydi. Kiz diyordu ki herkes arkadasima asiliyor sende asilmazsin umarim diye , o kiz bundan 3 kat daha guzelken anne nasil bu olabiliyor anlamak mumkun degil.
aslinda extra olarak bi kac bolum anne acisindan gorsek diziyi fena olmaz_____________________________ -
Beyler bende jeton biraz geç düştü galiba bu anne harbiden lily nin kopyasıymış bu ne ya neyse fikrimi değiştirmiyorum belkide oyunculu iyidir de ısınırız karaktere bakalım.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark
How I Met Your Mother - 9. Sezon Türkçe Altyazılı Resmi Tanıtım
23 eylül günü iyii
şaka maka son sezonuda getirdik böylece_____________________________ MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart / AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci / Asus TUF Radeon RX 5600XT 6GB OC 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı / G.Skill Flare X 32gb(4x8GB) 3200MHz DDR4 Ram / CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX / Seagate 3.5" 1TB HDD 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD / Logitech Craft Advanced Klavye / Logitech MX Master USB/Bluetooth Mouse / Logitech V20 2 1 Usb Speakers / Xiaomi Mi Curved 34" 144Hz 4ms WQHD Led Monitör / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Cooler Master SEIDON 120M SIVI SOĞUTMASanDisk 480GB SSD PlusPNY XLR8 500GB NVMe M.2 SSD Disk
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark
How I Met Your Mother - 9. Sezon Türkçe Altyazılı Resmi Tanıtım
23 eylül günü iyii
şaka maka son sezonuda getirdik böylece
aslında biriktirip izliyeceksin ard arda_____________________________
-
http://www.cbs.com/shows/fall-previews-2013/video/lLZtyPeZNYtMGULWZpLz9cgc2gdw9pXN/the-mother-of-all-mondays/ 00:10a dikkat _____________________________ -
Başlasada izlesek _____________________________ Life is like a penis.Simple ,soft , straight , relaxed and hanging freely .Then women make it hard.Every breath is a second chance... -
4.sezonun sonlarındayım da şu Lily'e uyuz olan bir tek ben miyim ? Bazı hareketleri öyle sinir bozucu ki o sahneyi geçesim geliyor. _____________________________
Ashes2Gnashers -
quote:
Orijinalden alıntı: Arm the Homeless
4.sezonun sonlarındayım da şu Lily'e uyuz olan bir tek ben miyim ? Bazı hareketleri öyle sinir bozucu ki o sahneyi geçesim geliyor.
/>
_____________________________ -
az önce ilk bölümü izledim gayet güzel buldum _____________________________ -
Dizi müthiş ama 7. sezonun ortalarından itibaren sıkmaya başladı. Hep aynı şeyler. Bir de 8. sezonun finalinde anneyi görünce iyice soğudum diziden. Umarım anne o değildir. -
HIMYF değilde, şöyle 9. Sezonda ekstradan bir kaç bölüm fazladan yapılsa, tanışma olayı birde anne açısından anlatılsa iyi olur yani
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN&GameCenter : eRsn-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X