Şimdi Ara

How I Met Your Mother (2005-2014) DİZİ BİTTİ (493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.968
Cevap
53
Favori
381.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi de niye taktınız ki bu kadar güzelli meselesine ben anlamadım?
    "Güzel olacak" diye bi garanti verilmedi ki asla. Dizideki kadınlar yüzünden bi beklenti oluştu galiba da güzel olmasına gerek yoktu zaten bence. Oyunculuğu iyi olsun, 1 sezon götürsün yeter bence.
    Yalnız böyle final olmaz, her şeyi yarım bıraktılar 2 sezondur 1 düğünü yapamadılar arkadaş.

• Aman aga ya ne çirkin kadın çıktı valla büyük hayal kırıklığı oldu ne bahtsız adamsın Ted bi Marshall'ın karısına bi Barney'nin karısına bak bi seninkine bak ulan Ted olsam manyak depresyona girmiştim şimdi çok kötü ya neyse belki kişiliği falan sıcak kanlı komik bişi olur da ısınırız belki
    yannız beyler şimdi araştırdım bi bakıma da insanları direk yargılamamak lazım kız aslında şirin bi yapıya sahip iyi bir oyunculukla vay be dedirtebilir
     How I Met Your Mother (2005-2014) DİZİ BİTTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraveco -- 15 Mayıs 2013; 1:37:01 >

• Bence anne beklenileni karşılamadı fakat tahmin ediyorum ki 9. sezon başladığında doğru bir seçim yapıldığı daha iyi anlaşılacak.Ünlü biri olması iyi olmazdı.Çok güzel olması da Ted'in yanında sırıtmasına sebep olurdu ki ayrıca bana kalırsa minyon tipli olması güzel olmuş.Özgü Namal'a benzeten var mı benden başka ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ßurock

Bence anne beklenileni karşılamadı fakat tahmin ediyorum ki 9. sezon başladığında doğru bir seçim yapıldığı daha iyi anlaşılacak.Ünlü biri olması iyi olmazdı.Çok güzel olması da Ted'in yanında sırıtmasına sebep olurdu ki ayrıca bana kalırsa minyon tipli olması güzel olmuş.Özgü Namal'a benzeten var mı benden başka ?

özgü annenin yanında dünyalar güzeli

• Büyük kahverengi gözlerin sizi ayartmasına izin vermeyin!

not: Bunu hayatlarınız için bir tavsiye olarak da değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca anneye çirkin diyenler ne bekliyorlardı ? Tam Ted'e göre. Sevimli bişey.

Çok güzeldi bölüm, kıpır kıpır izledim valla. 9.sezonda eğlenceli olur inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßurock

Bence anne beklenileni karşılamadı fakat tahmin ediyorum ki 9. sezon başladığında doğru bir seçim yapıldığı daha iyi anlaşılacak.Ünlü biri olması iyi olmazdı.Çok güzel olması da Ted'in yanında sırıtmasına sebep olurdu ki ayrıca bana kalırsa minyon tipli olması güzel olmuş.Özgü Namal'a benzeten var mı benden başka ?

daha çok buna benziyo sanki
     How I Met Your Mother (2005-2014) DİZİ BİTTİ How I Met Your Mother (2005-2014) DİZİ BİTTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkcr1905 -- 15 Mayıs 2013; 3:43:39 >

• İçimde hep bir Zooey Deschanel beklentisi vardı. Kötü oldu haliyle.

Orijinalden alıntı: designr

hala aklım almıyor Robin, Victoria, Stella, Zoey gibi hatunlardan sonra anneye bak. birde bunlar sadece ciddi ilişkiler, reyizin elinden geçen hatunlara bir baksanıza

sonra gidip birde mother'a bakın. pöfff. valla hayal kırıklığı oldu.

Zoey is the best

• Kate Micucci'nin biraz degisik versiyonu bence :)

• diziye daha yeni başladım ve çok hızlı bir sekilde guncele geldim ama goruyorum ki dizi bitmis resmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http://m.youtube.com/#/watch?v=ESIC5cKz3cg&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DESIC5cKz3cg

sesi pek hosmus. sarki soyledigi bir sahnede dogru sarki secimiyle biz bile vuruluruz gibi.

yalniz anne sezon basinda bas calarken ve tren garinda beklerken bildigin balik etliydi. senaristler keske o sahne icin de minyon bir kiz bulsalarmis. herhalde o an kizin tipinin nasil olacagina karar vermemisler ya da o sirada sectikleri kizla bir puruz cikti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkes bu kadının olmadığına inanmış inanmak istiyor.
    teoriler bile üretilmiş
    umarım ters köşe yaparlar ve bu kadın olmaz.bu kadının gittiği yerde o eşyaları unutur ona vermek için bunları apar topar alırkende ted o başkasını görüp bu işte der
    kadir kalk olum ölü gibisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Vasat bir dizi, dizinin sonu o kadar öngörülebilir ki.. Alın size olacakları söylüyorum, finalde gene koca bir güruh oha ne sondu adamlar çok zeki final yaptı vay be falan diyecek Ted'in hikayeleri anlattığı çocuklar kendi çocukları değil, hiç bir zaman my kids demiyor her zaman kids diyor, ve anlattığı anne çocukların annesi olacak diye bir bilgi de yok, haliyle dizi finalinde Ted Robin ile evlenecek ve Barney'de bu bölümde gördüğümüz safinaz kılıklı dandik mother ile evlenecek. Çocuklar barneynin çocukları, robin de teyzeleri çıkacak, Orta zekanın hemen altında yer alan seyirci kitlesi de şaşırıp takdir edecek

Bir bolumde Star Wars izleme olayini gostermislerdi 2015te Ted "kendi" kizini kucagina alip izliyordu filmi. Hangi bolum oldgunu unuttum. Belki hatirlayan cikar. Her 3 senede bir izliyorlardi hatta filmleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Anne o değil. O kızın arkadaşı çıkacak. Zamanı gelince hortlatırım.

Aynen. Ted'in profesorken ciktigi kizin arkadasiydi anne. O bolumde anne dustan cikinca ayak bilegi gozukuyordu. Bu kiz olamaz gibi duruyordu.

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Vasat bir dizi, dizinin sonu o kadar öngörülebilir ki.. Alın size olacakları söylüyorum, finalde gene koca bir güruh oha ne sondu adamlar çok zeki final yaptı vay be falan diyecek Ted'in hikayeleri anlattığı çocuklar kendi çocukları değil, hiç bir zaman my kids demiyor her zaman kids diyor, ve anlattığı anne çocukların annesi olacak diye bir bilgi de yok, haliyle dizi finalinde Ted Robin ile evlenecek ve Barney'de bu bölümde gördüğümüz safinaz kılıklı dandik mother ile evlenecek. Çocuklar barneynin çocukları, robin de teyzeleri çıkacak, Orta zekanın hemen altında yer alan seyirci kitlesi de şaşırıp takdir edecek

Bir bolumde Star Wars izleme olayini gostermislerdi 2015te Ted "kendi" kizini kucagina alip izliyordu filmi. Hangi bolum oldgunu unuttum. Belki hatirlayan cikar. Her 3 senede bir izliyorlardi hatta filmleri.

Bahsettiklerin 7.sezon 20.bölümde geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

İyi de niye taktınız ki bu kadar güzelli meselesine ben anlamadım?
    "Güzel olacak" diye bi garanti verilmedi ki asla. Dizideki kadınlar yüzünden bi beklenti oluştu galiba da güzel olmasına gerek yoktu zaten bence. Oyunculuğu iyi olsun, 1 sezon götürsün yeter bence.
    Yalnız böyle final olmaz, her şeyi yarım bıraktılar 2 sezondur 1 düğünü yapamadılar arkadaş.

Şu gözle bak üstad.

8 yıldır bu diziyi izliyoruz. Karakterlerde kendinden parçalar görüyorsun, benimsiyorsun, Ted'in aşkı arayışı içinde kim olsa bir türlü yakıştıramıyorsun derken böyle bi tip hayatının kadını diye bize tanıtılıyor. Yani Ted senin abin, kardeşin, arkadaşın oluyo 8 senede ve sen de doğal olarak çok sevdiğin bi abine, kardeşine, arkadaşına böyle birini yakıştıramıyorsun.

Tıpkı sevdiğin bir insanın yanında birini görüp de 'Sen daha iyilerine layıksın' demek gibi.

Kesinlikle çok seksi manken gibi bi tip hiç beklemedim zaten anne olarak ama daha tatlı biri olmalıydı. Zoey gibi, Victoria gibi...

Ya hepsini geç Maggie'yi görüp de unutabilen var mıdır? veya Naomi'yi? Katie Holmes gibi bi hatun saçma bir rolde harcandı resmen, daha sıradan bi hatun koyabilirlerdi.

• Ted'in kızının da oğlunun da gözleri renkli annenin gözleri kahverengi babanın da gözleri kahverengi, 2 koyu renkli gözü olan ailenin çocuğunun gözlerinin renkli olma ihtimali %1 gibi bir şey bunun 2 çocuğununda gözleri renkli olmuş... ki bence anne değil ya, ters köşe yapabilirler.

Boom boom, bang bang, lie down, you're dead.

Steam: kaan0zer | Origin: ikista | Twitter: kaanoz3r | last.fm: kaan-ozer
  • 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.