Şimdi Ara

House of the Dragon (2022 - ) | HBO (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.703
Cevap
36
Favori
66.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #6
Giriş

Ben Hightower'li Hand'i çok begendim. İnşallah o gitmez.

Zaman atlanacağı söyleniyor,prenses oldukça yaşlanacakmış,o yüzden kral,kardeşi,hand..vb hepsinin diziden gitmesi normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 30 Ağustos 2022; 7:24:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Demir tahta bir yerini kesenin krallığı uzun sürmez diye bir rivayet var. O el çürümesi de yakında büyük hastalığa dönüşür.

Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • Bazı oyuncuların değişeceği zaman atlaması
    6.
    bölümde gerçekleşecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 30 Ağustos 2022; 22:19:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikan dizilerinde pilot bölüm sonrası,birçok dizide rating %20 düşüyor.

Yeni dizimizde 2.bölüm ratingi ilk bölümden de yüksek,demek ki abd'de bile dizi beğenilmiş.

Umarım GOT sonrası en az 4-5 sezonluk efsane bir dizi haline dönüşür bu da..

House of the Dragon (2022 - ) | HBO
    House of the Dragon (2022 - ) | HBOcanceled + renewed tv shows - tv series finale
    House of the Dragon: Season One Ratings
    https://tvseriesfinale.com/tv-show/house-of-the-dragon-season-one-ratings/

Bu diziyi şuan için beğenmemek zor zaten hocam, Güzel tarafı olayların sonuçları belli olduğu için kafalarına göre got gibi saçmalama ihtimalleri yok, Üstelik altyapıları çok sağlam yine got sayesinde benim beklentilerimi tam olarak karşıladı ilk iki bölüm olarakHouse of the Dragon (2022 - ) | HBO 

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Edit: Buldum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 31 Ağustos 2022; 15:55:12 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 31 Ağustos 2022; 19:58:49 >

Dizi aynı zamanda HBO'nun aktif dizileri arasında açık ara en fazla reytinge sahip dizi oldu en yakın rakibi Euphoria'ya 4 kat fark atmış durumda bunun da karşılığı olacaktır muhtemelen 2.sezonda dizide bütçe daha da artacaktır

House of the Dragon (2022 - ) | HBO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 31 Ağustos 2022; 20:6:45 >

Ben de aynı düşüncedeyim,GOT gibi bizleri müthiş bir dizi daha bekliyor,ama umarım bu zaman atlaması sadece bir seferliğe özgü olur.Her sezon aynı şey olursa zaman atlaması, farklı karakterler ..vb dizi için olumsuz olur.

Ben çok büyük bir zaman atlaması olacağını düşünmüyorum . Mesela şuan ki prenses kızı aylardır reklam yüzü olarak afişlerde kullanıyorlar . Yani sadece 5-6 bölüm için böyle Pr çalışması yapmazlar diye düşünüyorum.

ben zaman atlaması olacağını ama hâla aynı kişilerin karakterleri oynayacağını düşünüyorum.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • dersimo62 D kullanıcısına yanıt

@dersimo62 TV veya açtığınız monitör/cihaz Dolby Vision desteklemediğinden dolayı. 2160p'nin SDR veya düz HDR olanı varsa ona bakın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Alice i oynayan kişi gayet iyi olmuş ama Targeryen prensesi bana biraz olmamış gibi geldi.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.