|
Ben Hightower'li Hand'i çok begendim. İnşallah o gitmez. |
|

Popüler Konular listesinde
|
Ben Hightower'li Hand'i çok begendim. İnşallah o gitmez. |
|
|
Zaman atlanacağı söyleniyor,prenses oldukça yaşlanacakmış,o yüzden kral,kardeşi,hand..vb hepsinin diziden gitmesi normal. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 30 Ağustos 2022; 7:24:48 > |
|
Demir tahta bir yerini kesenin krallığı uzun sürmez diye bir rivayet var. O el çürümesi de yakında büyük hastalığa dönüşür. |
|
Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148 MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 30 Ağustos 2022; 22:19:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Amerikan dizilerinde pilot bölüm sonrası,birçok dizide rating %20 düşüyor. Yeni dizimizde 2.bölüm ratingi ilk bölümden de yüksek,demek ki abd'de bile dizi beğenilmiş. Umarım GOT sonrası en az 4-5 sezonluk efsane bir dizi haline dönüşür bu da.. House of the Dragon: Season One Ratings https://tvseriesfinale.com/tv-show/house-of-the-dragon-season-one-ratings/ |
|
Bu diziyi şuan için beğenmemek zor zaten hocam, Güzel tarafı olayların sonuçları belli olduğu için kafalarına göre got gibi saçmalama ihtimalleri yok, Üstelik altyapıları çok sağlam yine got sayesinde benim beklentilerimi tam olarak karşıladı ilk iki bölüm olarak |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
|
Edit: Buldum teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 31 Ağustos 2022; 15:55:12 > |
|
Takip mesajı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 31 Ağustos 2022; 19:58:49 > |
|
Dizi aynı zamanda HBO'nun aktif dizileri arasında açık ara en fazla reytinge sahip dizi oldu en yakın rakibi Euphoria'ya 4 kat fark atmış durumda bunun da karşılığı olacaktır muhtemelen 2.sezonda dizide bütçe daha da artacaktır ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 31 Ağustos 2022; 20:6:45 > |
|
Ben de aynı düşüncedeyim,GOT gibi bizleri müthiş bir dizi daha bekliyor,ama umarım bu zaman atlaması sadece bir seferliğe özgü olur.Her sezon aynı şey olursa zaman atlaması, farklı karakterler ..vb dizi için olumsuz olur. |
|
Ben çok büyük bir zaman atlaması olacağını düşünmüyorum . Mesela şuan ki prenses kızı aylardır reklam yüzü olarak afişlerde kullanıyorlar . Yani sadece 5-6 bölüm için böyle Pr çalışması yapmazlar diye düşünüyorum. ben zaman atlaması olacağını ama hâla aynı kişilerin karakterleri oynayacağını düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Donanım Haber Steam Topluluğu
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
|
@dersimo62 TV veya açtığınız monitör/cihaz Dolby Vision desteklemediğinden dolayı. 2160p'nin SDR veya düz HDR olanı varsa ona bakın. |
|