Şimdi Ara

House / Dexter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi arasında kararsız kaldım. Hangisinin IMDb puanı yüksek ise ona başlamaya karar verdim lâkin ikisi de 8,9.
    Bu sebeple tavsiyelerinizi bekliyorum. Hangisini tavsiye edersiniz

• İkisini de izlemelisin ve ikisini de mutlaka izleyeceksin ama bugün ama yarın.

Hangisine önce başlıyayım dersen; biraz gerilim olsun dersen Dexter, günlük yaşamdan kesitler, ikili ilişkiler üzerine odaklanmış ve hastane ortamı kasmayacaksa House M.D. ile başlayabilirsin.
  • Ben Dexter'ı öneririm. Gerilimi dozunda ve eğlenceli sahneleri de var.
  • ikisinide izlemiş ve ikisinide çok beğenmiş biri olarak söylüyorum genel olarak her bölüm farklı olay istiyorsan house genel bir bütünlük istiyorsan dexter
    onun dışında konular da etkili tabiki biri hastane ortamı diğeri pd
    ikiside anti-hero türünde diziler olduğunu da biliyorsundur zaten
    sana bu türde bir öneride ben bulunayım suits bunun konuda başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

ikisinide izlemiş ve ikisinide çok beğenmiş biri olarak söylüyorum genel olarak her bölüm farklı olay istiyorsan house genel bir bütünlük istiyorsan dexter

Bitmemiş dizilere başlamıyorum. Her hafta bölüm beklemek, beş ay yeni sezonu beklemek pek benim tarzım değil.

• Dexter a başla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mollyket

quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

ikisinide izlemiş ve ikisinide çok beğenmiş biri olarak söylüyorum genel olarak her bölüm farklı olay istiyorsan house genel bir bütünlük istiyorsan dexter

Bitmemiş dizilere başlamıyorum. Her hafta bölüm beklemek, beş ay yeni sezonu beklemek pek benim tarzım değil.

Kendimi gordum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break - Lost - Walking Dead
    10 yıl önce açıldı
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • house izlemedim ama dexter iyidir
    edit:ımdb oy sayılarına baktım house 259 dexter 430 bin oy üzerinden 8.9 puan ortalaması almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal adam -- 27 Haziran 2015; 10:50:51 >
  • Dexter.
    Ama ilk sezon sıkıcıydı bence cidden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • House ilerledikce guzellesiyo. Dexter ise ilerledikce havasini kaybediyor

Ha ortalamalarini alirsak ikiside esittir ve ikiside efsanedir. Hangisine baslarsan basla pisman olmazsin.

Ama mutlaka digerinide izle ilki bitince ve gozun korkmasin uzun diziler diye.

• Bunu sormamın üzerinden bir ay geçti ve aynı ikileme düşen arkadaşlar için şunu söylüyorum; Dexter'a başladım ve 12 bölümlük birinci sezonu hala bitiremedim. Pek sarmıyor.
  • quote:

Bunu sormamın üzerinden bir ay geçti ve aynı ikileme düşen arkadaşlar için şunu söylüyorum; Dexter'a başladım ve 12 bölümlük birinci sezonu hala bitiremedim. Pek sarmıyor.

Valla ben uzun süre önce bitirdim ve yanlış hatırlamıyosam bi çılgınlınlık yapıp 1.sezonun sadece ilk ve son bölümünü izlemiştim sadece ondan sonraki sezonlarda hiç sıkılmadım ama
  • hocam senin tarzın değildi galiba yoksa sağlam dizidir house nasıl başladın mı ona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

hocam senin tarzın değildi galiba yoksa sağlam dizidir house nasıl başladın mı ona?

Henüz başlamadım
  • House M.D.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bunu sormamın üzerinden bir ay geçti ve aynı ikileme düşen arkadaşlar için şunu söylüyorum; Dexter'a başladım ve 12 bölümlük birinci sezonu hala bitiremedim. Pek sarmıyor.

Hocam ilk 6 7 bölüm yabancı geleceksin zaten . bak sana abartısız söylüyorum o finali izledikten sonra ya o finali izlerken ya da dizi bittiğinde o an aklına geldiğinde gözün dolacak.

benim ilk dizim dexterdı ben ilk 2 3 bölümünü izledim sarmadı kapadım 1 ay sonra en baştan başladım 5 6. bölüme kadar böyle gitti sonra kafamda sezon finali hakkında teori oluştu ve doğru da çıktı .
    Sezon sonlarına doğru zaten sende ufaktan düşüneceksin ve ne kadar efsane bir yapıt olduğunu 1. sezon finalinden anlayacaksın.

Güven bana epeyi yabancı dizi izledim bütün efsane diye tabir ettiğimiz dizileri izledim. Dexterın bir çoğundan eksik yanı yok fazlası olduğu diziler var . Sen bana kalırsa en baştan başla ve 6 7 bölümü hızlıca bitir. sonra zaten kendini kaptırırsın. Ama sakın bırakma diziyi gerçekten onu hak etmez bu dizi bu yapım bu oyunculuk

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

quote:

Hocam ilk 6 7 bölüm yabancı geleceksin zaten . bak sana abartısız söylüyorum o finali izledikten sonra ya o finali izlerken ya da dizi bittiğinde o an aklına geldiğinde gözün dolacak.

benim ilk dizim dexterdı ben ilk 2 3 bölümünü izledim sarmadı kapadım 1 ay sonra en baştan başladım 5 6. bölüme kadar böyle gitti sonra kafamda sezon finali hakkında teori oluştu ve doğru da çıktı .
    Sezon sonlarına doğru zaten sende ufaktan düşüneceksin ve ne kadar efsane bir yapıt olduğunu 1. sezon finalinden anlayacaksın.

Güven bana epeyi yabancı dizi izledim bütün efsane diye tabir ettiğimiz dizileri izledim. Dexterın bir çoğundan eksik yanı yok fazlası olduğu diziler var . Sen bana kalırsa en baştan başla ve 6 7 bölümü hızlıca bitir. sonra zaten kendini kaptırırsın. Ama sakın bırakma diziyi gerçekten onu hak etmez bu dizi bu yapım bu oyunculuk

Bırakmak kanaatinde değilim zaten. Bir başka arkadaşım da ikinci sezondaydı ben birinci sezonu izlerken, ikinci sezon çok daha iyi demişti. Beni sarmayan kısım, olayların tek karakter üzerinden yürümesi sanırım. Yine de bir çaba, devam edeceğim.

• dexter efsanedir izle devamı gelir.

ilk sezon sarmadığına göre demekki daha iyi bölümlere gelmemişsin olaylar tam belli olmamış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.