Şimdi Ara

Hotpoint-Ariston AQ93F29EU Çamaşır Makinesini Kullanan var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
31.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://www.hizlial.com/u04.006.1271.0060/samsung-wf9902lww-9-kg-1200-devir-a-enerji-sinifi-camasir-makinesi

hotpoint mi?
    http://www.hizlial.com/u04.006.4410.0044/hotpoint-ariston-aq93f29eu-aqualtis-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-a-enerji-sinifi

arkadaşlar kararsız kaldım. yorumlarını okudum ancak bir sonuca varamadım:) soru cevap şeklinde sorsam? hangisi daha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: bekmez

samsung mu?
    http://www.hizlial.com/u04.006.1271.0060/samsung-wf9902lww-9-kg-1200-devir-a-enerji-sinifi-camasir-makinesi

hotpoint mi?
    http://www.hizlial.com/u04.006.4410.0044/hotpoint-ariston-aq93f29eu-aqualtis-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-a-enerji-sinifi

arkadaşlar kararsız kaldım. yorumlarını okudum ancak bir sonuca varamadım:) soru cevap şeklinde sorsam? hangisi daha mantıklı

iki ürünüde inceleme fırsatınızvarsa o sekilde karar verin samsungun bu ürünü hakkında bilgim yokda ust sınıf urunleri haricindeki ürünleri gordugum kadarı ile cok kucuk kazana sahip program sayısıda yeterince çeşitli degil ve bu linkteki üründe 54 Db ses seviyesi var sanırım kömurlu motor

• malesef inceleme fırsatım yok ürünleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekmez

malesef inceleme fırsatım yok ürünleri.

Baslıgı Basından Okuduysan Alanların memnun kaldıgını Görmüssündür alan birdaha ugramıyor :D
  • up
  • bende bizimiklere bu makineyi aldırmak için uğraşmıştım ama aldıramadım candy hoover indesit leri pek beğenmiyorum Ama hotpoint aqualtis serisi hoş gerçekten ne kadar eleştirilsede kullananlar memnun izlenimlerince fiyatta güzel ayrıca.Ayrı bir nokta biz türk malı diye beğenmiyoruz ürünleri ama hotpoint manisa tesisleri üretim kalite ödülü alıyor.şimdi birkaç kişi hotpoint sonuçta Türkiyedeki fabrikası ödül alıyorsa siz düşünün diyecek ama en son okuduğum bir yazıda artık boschta dışarıda fabrika kapatıp Türkiyeye yeni fabrika açma eğiliminde ve Türkiyedeki ürün kalitesinden memnun olduklarını beliritiyorlardı.
  • "Hotpoint AQ93F29EU" cihaz 4 kere servise gitti, servis değişimi yaptı. Sıkıntılarım ön yıkama yapmaması, durulama kısmında kazanın dönmemesi ve aşırı su almasıydı. Yeni gelen cihazda da aynı sorunlar olduğundan dolayı bu hafta hakem heyetine başvuracağım. SİZE TAVSİYEM HOTPOİNT'TEN, ÖZELLİKLE DE BU MODELDEN UZAK DURMANIZ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srctr

"Hotpoint AQ93F29EU" cihaz 4 kere servise gitti, servis değişimi yaptı. Sıkıntılarım ön yıkama yapmaması, durulama kısmında kazanın dönmemesi ve aşırı su almasıydı. Yeni gelen cihazda da aynı sorunlar olduğundan dolayı bu hafta hakem heyetine başvuracağım. SİZE TAVSİYEM HOTPOİNT'TEN, ÖZELLİKLE DE BU MODELDEN UZAK DURMANIZ...

Halbuki yeni çıkan modelinede programlara ön yıkama ekleme tuşuda eklenmisti garip.

• quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

quote:

Orijinalden alıntı: Srctr

"Hotpoint AQ93F29EU" cihaz 4 kere servise gitti, servis değişimi yaptı. Sıkıntılarım ön yıkama yapmaması, durulama kısmında kazanın dönmemesi ve aşırı su almasıydı. Yeni gelen cihazda da aynı sorunlar olduğundan dolayı bu hafta hakem heyetine başvuracağım. SİZE TAVSİYEM HOTPOİNT'TEN, ÖZELLİKLE DE BU MODELDEN UZAK DURMANIZ...

Halbuki yeni çıkan modelinede programlara ön yıkama ekleme tuşuda eklenmisti garip.

Ön yıkama tuşu bazı programlarda geçerli. Zaten ön yıkamalı olarak çalışması gereken programlar var; ön yıkama yapmıyor. Su alıyor; ama ön yıkama yapmadan, ön yıkama için yumuşatıcı almadan normal yıkamaya geçiyor. Durulama kısmına gelince dakikalarca su alıyor, kazanı döndürmüyor ve 8 kova (vileda kovalarından) su boşaltıyor. Sizce normal mi bu? Zaten firma ürün beğenin gönderelim dedi ama Hotpoint istemiyorum; para iadesi alacağım.
    Buradan Hotpoint'i kötülüyorum gibi algılamayın. 4 yıldır bulaşık makinesini kullanıyorum hiç sorunum olmadı. Ama bu modelde (AQ93F29EU) seri hatası var haberiniz olsun. Yoksa firma kolay kolay değiştirelim/para iadesi yapalım demez. Eğer para iademi yarın da yapmazlarsa tüketici derneğiyle piyasadan toplatılması için dava açacağım. Zaten aldığım fiyat itibariyle şikayetlerime tüketici hakları mahkemesi bakıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S2hrd3Ge0yY
    bu tanıtım videosunda 2 kez üst üsste inverter motor demesine rağmen grafikte bildiğiniz kayışlı sistem???

inverter motor ve direct drive motorun acilimini anlamadan/bilmeden mesaj atmissiniz hocam.
    Kayisli kayissiz farki farklidir biraz arastirarak dogru bilgiye ulasabilirsiniz.

Bu sayede iki teknoloji hakkinda daha bilerek mesaj atabilirsiniz.
    Saygilarimla
    Ugur

Doğrudur üstat kusura bakmayın aydınlattığınız için sağolun..

• quote:

Orijinalden alıntı: recursive1234

Ben de aldım makineyi, gerçekten sessiz bir makine. Sigara olayı baya fantastik olmuş :) Fakat sıkmada sigara öyle durur mu?, olmadı ben de bir deneyeyim :) Olmadı bir video hazırlamayı düşünüyorum önümüzdeki günlerde. Henüz yoğun bir şekilde kullanmaya başlamadık. Biraz yük bindirip bir denemek lazım. İlk izlenimlerim olumlu fakat zaman içerisinde edinilen tecrübelerle daha sağlıklı bir değerlendirme yapılabilinir. +100 liraya 7 yıl garanti yapılabiliniyormuş. Onu düşünüyoruz şimdi. 6 ay süresi varmış garantisini 7 yıla uzatmak için. Bakalım zaman içerisinde karar vericez.

Sanırım 8 ay filan oldu siz makinayı alalı. Nasıl memnun musunuz makinadan. Bir sıkıntı oldu mu. Bende almayı düşünüyorum, tavsiye edermisiniz.

• son 2 aydır aq114d 697d eu modelini kullanıyoruz aradığım özellikleri bu makinede buldum çokta memnunuz. Özellikle bu makineyi herkese tavsiye ederim.
  • alan arkadaslar memnunmu makineden acaba?
  • bu makinayı dün taktırdım sıkmada makina yerinden fırlayacak gibi kullanan arkadaşlar bu gibi şikayetleri varmı? yoksa bendemi sorun var cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacan58

bu makinayı dün taktırdım sıkmada makina yerinden fırlayacak gibi kullanan arkadaşlar bu gibi şikayetleri varmı? yoksa bendemi sorun var cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekürler

servis ayak ayararını yapmadıysa kontrol edin eğer olmazsa aynı çeşit çamaşrlarla yıkama yapın yoksa direk iade edin uğraşmaya değmez.
  • Bu makineyi 1 seneden fazladır kullanıyorum. Şu ana kadar çok memnunum. Sıkma esnasındaki sarsılması normaldir bence, annemin eski arçeliği çok daha beterdi.
    Onun dışında sessiz bir makine. Gayet güzel yıkıyor. Fiyatına göre bence çok iyi. Programları çok kullanışlı. Çok akılcı ve mantıklı programlar koymuşlar.
  • arkadaşlar bu makinenin benzeri var 1350 TL bonus ile 1250 TL ye gelecek . Nasıl sizce alınır mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.