Şimdi Ara

Hotmail maillerine bakamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizde de aynı sorun var mı? mail adresime giriyorum, kimden hangi mail geldiğini görüyorum ancak mail içeriğini açamıyorum, daha önce mozillayla açamıyor, ancak chrome ile açabiliyordum, şimdi hiçbir browser ile açamıyorum, sebebi ne olabilir? javayla alakalı olabilir mi?
    Yardımlarınızı bekliyorum..

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • evet dostum sorunum o şekilde..
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • yeni explorer yüklemeyi deneyeyim bakalım, saol dostum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: talatcaner

http://www.hotmail.com/ bu adresten giriş yapabilirsin.Aynı sorun bende de var,sebebini bilmiyorum.

yok olmuyor, "yükleniyor" yazısında kalıyor, explorer 8 beta 2 sürümü de para etmedi..
    Outlook okunmuş mail alma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acaba ilk girişte birşeymi yüklüyorda bu şekilde bekletiyor Bir süre bekleyip denermisin açılıyormu.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • yok dostum olmuyor beklesem de, bir de şu maxthon ve operayı deneyeceğim ve outlook'u kurcalayacağım

Orjinalden alıntı: biber2006

evet operada başardım sonunda

Ben operadada açamadım aynı sorun var, sen hangi versiyonu denedin operanın?

Oneplus 9R

• Opera_9.27_International_Setup versiyonu dostum
  • Mozillayı kapatıp.Bilgisayarım/yerel disk c/ kullanıcılar /kullanıcı adı / appdata / local / mozilla / firefox/ profiles klasöründeki 455t6u1f.default (adı farklı olabilir sonu .default) klasörünü silip ccleaner yada herhangi bir temizlik programını çalıştırıp temizledikten sonra denermisin.

Not:Verdiğim yol vistanın xp nin kini unuttum ve bu klasörleri görmek için klasör ayarlarından gizli dosyaları göster açık olması gerekir..

Bu tür bir kaç sorunu böyle yapıp düzeltmiştim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.