Şimdi Ara

hotmail imi nasıl 250 mb yaparım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hotmail hesabınızın kapasitesini artırmak için yapılacaklar ilk olarak 25 mb ve 1 ay sonunda 250 mb olucak ayrıca isterseniz türkçede yapabilirsiniz

http://www.hotmail.com adresine girin ve hesabınız açın

ordan

Options>>>>My Personels (Profil) yerine girin.

Country: United States

State: New York

mail code: 11100

language seçeneğine girin ingilizce yapın.

Adres çubuğunda yazan adresi siliphttp://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose linki yapıştırın ve entera basın ve hesabınızı kapatın sonra

http://www.hotmail.com adresine girin ve mail adresi ve şifrenizi yapıp hesabınızı açın active etme sayfası çıkacak hesabınızı aktif edin sonra hotmail

yönetmeliğinin bir yazısı çıkacak orda bir şeye tıklamadan önce adres çubuğunda yazan adresin sonuna &_lang=tr ekleyin ama dikkat edin yazan adresi

silmeden sadece sonuna ekleme yapıcaksınız ve sonra ekleme yaptıktan sonra entera basın sayfa tekrar türkçe olarak açılacak ve kabul ediyorum u

tıklayıp ilerleyin hesabınız 25 oldu ve bir ay sonra 250 mb olucak , kolay gelsin...

Arkadaşlar bu bilgileri yine bu siteden bi arkadaştan aldım ama Yukarıdaki Mail kodun ne anlama geldiğini anlamadım.Yani personelde böyle bu kodu girebileceğimiz bi yer yok..Neyi kasdetmiş burda

• cok önceden di o artık olmuyor ve daha önceden verilmişti araştırsaydın forumda bulurdun bir konu acmadan önce araştırmanı tavsiye ederim
  • Valla benim bildiğimde ise artık 250 olmuyor ben 25 yapabildim max. hatta msn'le olan topicte de öle deniyordu ama
  • donanım habere yeni üye oldum.Çömezim..Hem sormadan nasıl araştırabilirimki?Bide nasıl rütbe yükseliyo.Er olarak mı kalıcam :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: calisemrem

donanım habere yeni üye oldum.Çömezim..Hem sormadan nasıl araştırabilirimki?Bide nasıl rütbe yükseliyo.Er olarak mı kalıcam :(
    ben 20 dolar verdim 2 gb yaptım :)
    adresim güzel oldugu için

ileri@msn.com

alper ileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrakOff

ben 20 dolar verdim 2 gb yaptım :)
    adresim güzel oldugu için

ileri@msn.com

alper ileri

Alıntıları Göster
    hocam nasıl yaptın onu oyle ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eedbs

hocam nasıl yaptın onu oyle ya..

Alıntıları Göster
    arkadaşalar hotmailde o olayı yaptıktan sonra 25mb oluyor daha sonra yani 3 ay sonra hotmail otomatik olarak 250mb a çıkartıyor hesabınızı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vauva

arkadaşalar hotmailde o olayı yaptıktan sonra 25mb oluyor daha sonra yani 3 ay sonra hotmail otomatik olarak 250mb a çıkartıyor hesabınızı...

Alıntıları Göster
    mesaj sayın 40 geçyiğinde çavuş 100 ü geçtiğindede teğmen oluyon ilerisini bende göremedim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarafeyn

mesaj sayın 40 geçyiğinde çavuş 100 ü geçtiğindede teğmen oluyon ilerisini bende göremedim daha

Alıntıları Göster
    Ya ben de uyguladım 25mb sonra 250 yazıyodu forumda kolpa çıktı ya, 25mbye yükselten varsa nasıl yapıyo bi anlatıversin bi zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevorkian

Ya ben de uyguladım 25mb sonra 250 yazıyodu forumda kolpa çıktı ya, 25mbye yükselten varsa nasıl yapıyo bi anlatıversin bi zahmet

Alıntıları Göster
    forumda vardı bu yukseltım işini anlatan şeyler... Ama ben bir turlu yukseltemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: eedbs

forumda vardı bu yukseltım işini anlatan şeyler... Ama ben bir turlu yukseltemedim

Alıntıları Göster
    senin verdiğin yöntemle ben 250mb yaptım ama geçen seneydi bu. şu an sanırım 25mb oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanaydos

senin verdiğin yöntemle ben 250mb yaptım ama geçen seneydi bu. şu an sanırım 25mb oluyor.

Alıntıları Göster
    donanımhaber de cömezim diyorsunda yukarda ARAMA butonu var.ordan istedıgın yada merak ettıgın herseyı bulabılıyorsun artık 250 mb olmuyor.ben 25mb yapabıldım 1 yıl önceydi o olay.halen 250 olacak dıyenler bosuna beklemeyın olmuyor bunun yerıne gmail de alabılırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vauva

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vauva

arkadaş haklı bende de aynı olay oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Orjinalden alıntı: vauva

arkadaş haklı bende de aynı olay oldu :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim hem msn uzantılı hem de hotmail uzantılı maillerimin ikisi de şuan 250 MB ve Türkçe. Yeter ki prosedürleri doğru bi şekilde uygulayalım. 25 MB hemen oluyo ama 250 için bir süre beklemek gerekiyo en fazla 1 ay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrSallaso -- 4 Şubat 2006 13:15:49 >

• 25 Mb a çıktı fakat dil ingilizce oldu. Nasıl değiştirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ha.Mim.Ra

25 Mb a çıktı fakat dil ingilizce oldu. Nasıl değiştirebilirim
    bende geçen sene yapmıştım önceleri bir kaç ay 25mb dı şimdi 250 mb. ama gmail varken çokta önemli değil 250 mb olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcay

bende geçen sene yapmıştım önceleri bir kaç ay 25mb dı şimdi 250 mb. ama gmail varken çokta önemli değil 250 mb olması

Alıntıları Göster
    bu topicin açılması iyi oldu yaw elinize sağlık mail adresim almanca olmuş düzelttim en sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLoCouST

bu topicin açılması iyi oldu yaw elinize sağlık mail adresim almanca olmuş düzelttim en sonunda

Alıntıları Göster
    Ya biraz üst konuya bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoniss

Valla benim bildiğimde ise artık 250 olmuyor ben 25 yapabildim max. hatta msn'le olan topicte de öle deniyordu ama
    quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

Valla benim bildiğimde ise artık 250 olmuyor ben 25 yapabildim max. hatta msn'le olan topicte de öle deniyordu ama

benin hotmail yaklaşık 5 ay önce 25 mb, 2 ay öncede 250 oldu. sabredin biraz olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21azo

quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

benin hotmail yaklaşık 5 ay önce 25 mb, 2 ay öncede 250 oldu. sabredin biraz olacak..

Alıntıları Göster
    Slm arkadaşlar ben yaptım bundan bi ay önce sonra 250mb oldu ama artık olmuyormuş duyduğuma göre ...........

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.