Şimdi Ara

Hotmail'e veda! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
4
Favori
7.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kişileri aktar sekmesinde hotmail yok. nasıl yapacağız ?
  • msn çalışmayacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiko. -- 2 Ağustos 2012; 0:56:54 >
  • şu kişileri taşımayı çözemedim yahu.
  • Arkadaşlar outlook mail alınca otomatik olarak msn,mail vs outlook mailinize geçmiş oluyor eğer siz msnde hotmail hesabınızı kullanmak isyirosanız giriş yapamayacaksıznı o hesapla ve bu hesap yok gibi bir uyarı alacaksınız dün başıma geldi oyüzden çözümü yazayım buraya konuyu açan arkadaşta ilk mesaja koyarsa herkes görmüş olur.

quote:

Bu hesabınıza geri ulaşmak için diğer emali kaldırmanız gerekir. ve daha sonra eski emalinizi tekrar eklemeniz gerekir. Bunun için aşağıdaki bilgilerden faydalanın.
    1.https://account.live.com/ManageAssocIds giriniz.

2.Diğer ekli olan email adresinin yanındaki Kaldır butonunu tıklayınız.

4. Daha sonra kaldırma işlemini onaylayınız.

Takma adı kaldırdıktan sonra , eski email adresinizi yeniden kullanabilirsiniz.

5.Bunun içinhttps://account.live.com/summarypage.aspx gidiniz.,

6. Email adresini güncelleyini tıklatın.

7. Farklı bir email adresi kullanın kutusunun içerisine email adresinizi yazın ve kaydet'e basın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

Arkadaşlar outlook mail alınca otomatik olarak msn,mail vs outlook mailinize geçmiş oluyor eğer siz msnde hotmail hesabınızı kullanmak isyirosanız giriş yapamayacaksıznı o hesapla ve bu hesap yok gibi bir uyarı alacaksınız dün başıma geldi oyüzden çözümü yazayım buraya konuyu açan arkadaşta ilk mesaja koyarsa herkes görmüş olur.

quote:

Bu hesabınıza geri ulaşmak için diğer emali kaldırmanız gerekir. ve daha sonra eski emalinizi tekrar eklemeniz gerekir. Bunun için aşağıdaki bilgilerden faydalanın.

7. Farklı bir email adresi kullanın kutusunun içerisine email adresinizi yazın ve kaydet'e basın.

kardeş kişileri nasıl taşıyoruz outlook'a

• Diğer adı oluştur diyo bu ne?

Hotmail'e veda!
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Arkadaşlar outlook mail alınca otomatik olarak msn,mail vs outlook mailinize geçmiş oluyor eğer siz msnde hotmail hesabınızı kullanmak isyirosanız giriş yapamayacaksıznı o hesapla ve bu hesap yok gibi bir uyarı alacaksınız dün başıma geldi oyüzden çözümü yazayım buraya konuyu açan arkadaşta ilk mesaja koyarsa herkes görmüş olur.

quote:

kardeş kişileri nasıl taşıyoruz outlook'a

kişi taşıma otomatik oluyor siz sadece outlook.com dan giriş yapıyosunuz maillerinizde outlook tan gelen bir mail olacak ona tıklayıp içerisinden yeni id al dediğinizde outlook idniz otomatik olarak yeni mail adresiniz oluyor benim yukarıda verdiğim olurda outlook adresini istemezseniz msnde kullanmak için eski haline getirebilirsiniz ve sonradan outlook mailini ekleyebilirsiniz aynı hesaba böylece hem hotmail hemde outlook uzantılı mail adresiniz olacak ikiside aynı gelen kutusunu kullanacak yada isterseniz ikisi içinde ayıra bilirsiniz.

Zaten dikkat ettiyseniz Microsoft hesabı diyor bu demek oluyorki microsoft bütün uygulamalarını tek bir sistem üzerinde topluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: persons

Diğer adı oluştur diyo bu ne?

Hotmail'e veda!

bu şuan kullanmakta olduğun mail hesabınıza entegre bir outlook hesabı eklemeni sağlayan birşey.
  • @ MrTrmn

kardeş teşekkürler , ama ben yeni bir hesap açtım buna nasıl aktarırım diğer hotmaildeki arkadaslarımı onu sordum ben verdiğin bilgiler için tesekkürler
  • quote:

@ MrTrmn

kardeş teşekkürler , ama ben yeni bir hesap açtım buna nasıl aktarırım diğer hotmaildeki arkadaslarımı onu sordum ben verdiğin bilgiler için tesekkürler

Hotmail hesabından kişi al/ver gibi birşey var oradan kişileri dosya olarak bilgisayarına kaydedeceksin daha sonra outlookc hesabındanda aynı şekilde o dosyayı yükleyeceksin ve olacak seçenekler kısmında dediğim kişi al/ver kısmını bulabilirsin.
  • quote:

quote:

@ MrTrmn

Hotmail hesabından kişi al/ver gibi birşey var oradan kişileri dosya olarak bilgisayarına kaydedeceksin daha sonra outlookc hesabındanda aynı şekilde o dosyayı yükleyeceksin ve olacak seçenekler kısmında dediğim kişi al/ver kısmını bulabilirsin.

deniyeyim , teşekkürler :)

• Çok sade bir arayüzü var . Gmail ' den bile daha sade . Ben çok sevdim .
  • quote:

quote:

Hotmail'e veda!

bu şuan kullanmakta olduğun mail hesabınıza entegre bir outlook hesabı eklemeni sağlayan birşey.

Teşekkürler şimdi ben @outlook.com diye bir mail adresi aldım. isim soy isim şeklinde hotmaille biten outlook mu oldu yoksa iki ayrı mail adresim mi oldu? İkisini birleştirmek mümkün mü?

• Böyle birşey olmaz paypal hesapları ne olucak önemli mailler ne olucak abone olduğumuz siteler ne olucak hotmail msn olarak kullanılmıyor fakat mail olarak yanına yaklaşıcak bir ikincisi yok
  • quote:

quote:

quote:

Hotmail'e veda!

Teşekkürler şimdi ben @outlook.com diye bir mail adresi aldım. isim soy isim şeklinde hotmaille biten outlook mu oldu yoksa iki ayrı mail adresim mi oldu? İkisini birleştirmek mümkün mü?

iki ayrı mail adresin oldu şimdi ben hotmail hesabım açıkken almıştım oyüzden ikisi birleşmişti ve ana hesap outlook hesabım olmuştu sen ikisini birleştimek için outlok hesabına giriş yaptıktan sonra sağ üstte isme tıkladığında çıkan hesap ayarları kısmında E-posta adresini güncelleştir e tıklayarak eski mail adresini ana hesap yapabilirsin yada İzinler>> bağlantılı hesaplar >> Bağlantılı hesap ekle ekle diyerek outlook maili altına eski mail adresini ekleye bilirsin anlatabilmişimdir inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: söny

Böyle birşey olmaz paypal hesapları ne olucak önemli mailler ne olucak abone olduğumuz siteler ne olucak hotmail msn olarak kullanılmıyor fakat mail olarak yanına yaklaşıcak bir ikincisi yok

hotmail kalıyor zaten kapatmaları imkansız okadar kullanıcı ne yapacak yoksa gerçi hotmail plus adı altında yenibirşey çıkarmış aylık ücretli belki onun satılması için böyle birşey planlıyor olabilirler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hotmail'e veda!

iki ayrı mail adresin oldu şimdi ben hotmail hesabım açıkken almıştım oyüzden ikisi birleşmişti ve ana hesap outlook hesabım olmuştu sen ikisini birleştimek için outlok hesabına giriş yaptıktan sonra sağ üstte isme tıkladığında çıkan hesap ayarları kısmında E-posta adresini güncelleştir e tıklayarak eski mail adresini ana hesap yapabilirsin yada İzinler>> bağlantılı hesaplar >> Bağlantılı hesap ekle ekle diyerek outlook maili altına eski mail adresini ekleye bilirsin anlatabilmişimdir inşallah.

Teşekkürler anladım. Outlook hesabına hotmaili bağladım. Maillerim 48 saat içinde geçicek sanırım. Msn çalışıcak mı deniycem.

• inlook@outlook.com kullanıma uygun değilmiş yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: hKncnnrT

zaten android aldıgımdan beri gmail kullanıyodum bi oyunlarda hotmail oda eskiden kalma zaten metin2 bile gmail kabul ediyoMUŞ sadece

1999

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hotmail hesabımı outlooka geçirip@outlook.com yaptım peki bana @hotmail diye mail yollayanlar ne yapacak ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.