Şimdi Ara

Hotmail'e neler oluyor */*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugünlerde hotmaillere Worm uzantılı virüslü mailler geliyor. Edindiğim bilgilere göre de bir çok arkadaşıma gelmiş..

Nedir bu? yeni bir saldırı ile karşı karşıyamıyız? MSN bu mailleri zaten açmıyor ancak, işin ilginç yanı maili siliyorum tekrar geliyor.

Bunu nasıl çözeceğiz bilgisi olan varmı?

Paylaşalım....

• Arkadaşlar sizde oluyomu bilmiyom ama benim hotmail'ime bazı msj lar geliyo. içinde bir tane çalışmadan iş hayatından bahsediyo. çok gıcık bir şey. bu msj hotmailden gelmiyo. mynet'teki adresimede geldi. nedir bu bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: paraglidingpilot

Arkadaşlar bugünlerde hotmaillere Worm uzantılı virüslü mailler geliyor. Edindiğim bilgilere göre de bir çok arkadaşıma gelmiş..

Nedir bu? yeni bir saldırı ile karşı karşıyamıyız? MSN bu mailleri zaten açmıyor ancak, işin ilginç yanı maili siliyorum tekrar geliyor.

Bunu nasıl çözeceğiz bilgisi olan varmı?

Paylaşalım....

Rus hackerlar türk hackerlara savaş açmış bu kapsamda birisi o adresine gönderilen virüsü açarsa bütün kişi listesindeki kişilerde bu virüsü alıyor...
    Kahrolsun rus hackerlar...
  • Mail adreslerinize gelen tanımadığınız mesajları açmadan silmenizi öneririm. Ayrıca göndereni de engelleyin. Bu arada virüs koruma programlarınızı da güncelleyin arkadaşlar...
  • bu tur bılınmedık maıllerı acmamanızı onerırım bı yerde basıma gelmıstı hotmaıle ya da mynete asırı derece de bı saldırı var arkadasın dadedıgı gıbı ruslar bu tur vıruslerı actıgınız anda kısı lıstenızdekı ya da ag da kı kullanıcılara otomatık olarak sızın adınız altında vıruslu maıl gıdıyor yanı acarsanız sızın kullanıcılarınıza gıdecek olana maıl sızın adınızı tasıyor acmamanız ıyı olur
  • Son zamanlarda baya arttı bu mailler gerçekten, ben zaten kişi listemdekiler hariç gelen mailleri hiç bakmadan direk siliyorum öyle çok mail alan biriside değilim zaten ama genede olur olmadık bir sürü mail geliyo
  • ya bana ne mail geliyo ne bilmedigim biri ekliyo ilginc :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_I_am

ya bana ne mail geliyo ne bilmedigim biri ekliyo ilginc :)

sana gelmesede başına gelme ihtimali var sana hiç gelmeden ona göre.seni kişi listesinde bulundurana gelmeside yeterli olur
  • benım mynettde war tanımadıgım kısılerden mesajlar gelmıs su anda 4899 tane mesaj war sılıyorum tekrar gelıyor bende maılı artıkın kulanmıyom
  • Junk mail olarak işaretleyip silmenizi öneririm.Veya Block koyun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.