Şimdi Ara

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.654
Cevap
4
Favori
200.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ogameci

Ordan baktım istastikler bölümü açıldı fakat dosyalarımdan bakınca en az 70 defa indirilmiş hala 0.00 saymıycakmı fileserve
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearman1

ogameci

Ordan baktım istastikler bölümü açıldı fakat dosyalarımdan bakınca en az 70 defa indirilmiş hala 0.00 saymıycakmı fileserve

Senin şansına sorunlu olduğu gün indirilmiş olarak gözükebilir dün bir karışıklık oldu biraz sabret düzelir saymasında bir sorun yok fileserve'nin
  • Free hızları çok düşük. Bir kaç forumun admini pm atmış. Yakında fileserve banlıcam diye haber veriyorlar. Düşük hız yüzünden çok şikayet alıyorlarmış userlerden . Onlarda haklı olarak forumda linkine izin vermicek. Bu bir sorun !
  • Bana düşük hız değil de ekstrem bekleme süresi denk geldi.
    Geçenlerde 2 part indireyim dedim, 40 yılın başı işim düştü. İlk linkten sonra 3 saat bekledim 2.si için.
    100 kb ile iniyor dosya ama 2. part için her denememde son aşamaya geldiğim halde bekle babam bekle diyor. Diğerleri gibi en baştan desene ne diye uğraştırıyorsun deve.
    IP değiştirmek de istemedim, neyse akşam oldu da geldi dosya. Sabit ip'li binlerce insan var yurtdışında, kimsenin nazını çekmezler valla böyleyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::2010DH::.

Free hızları çok düşük. Bir kaç forumun admini pm atmış. Yakında fileserve banlıcam diye haber veriyorlar. Düşük hız yüzünden çok şikayet alıyorlarmış userlerden . Onlarda haklı olarak forumda linkine izin vermicek. Bu bir sorun !

Hızı free kullanıcılar için 400 kb/s bence türkiye ortamında yeterli ama dışarısı için sorun olabilir
  • FileServe ben 8 Mb net Limitsiz kullanıcısıyım > 60 KB geçemedim Downloadda bende indirmiyorum kesinlikle burdan dosya .
  • quote:

Free hızları çok düşük. Bir kaç forumun admini pm atmış. Yakında fileserve banlıcam diye haber veriyorlar. Düşük hız yüzünden çok şikayet alıyorlarmış userlerden . Onlarda haklı olarak forumda linkine izin vermicek. Bu bir sorun !

Hemen bağlantıya geçtim elemanla, 12 server daha ekleyeceklermiş.

"I see users saying our free speed is quite fast.
    Depends where they are downloading from and which server they are downloading from.
    I can inform you that the overall speed for all servers will increase tremendously while we are in the process of adding 12 new servers."
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Hemen bağlantıya geçtim elemanla, 12 server daha ekleyeceklermiş.

"I see users saying our free speed is quite fast.
    Depends where they are downloading from and which server they are downloading from.
    I can inform you that the overall speed for all servers will increase tremendously while we are in the process of adding 12 new servers."

Güzel hareket ogameci

Bu şekilde sorunlarımızı dile getirecek ingilizcesi iyi bir aracı lazım bize. Bu kişide belli oldu "ogameci"

• Sağol .::2010DH::.
  • Aynen @ogameci teşekkürler fileserve'nın bu alanda ne kadar kararlı olduğunun kanıtları geliyor bize yavaş yavaş
  • Aslında free indirme hızı yavaş değil. 4mbit ile 300kb'ın altına düşmüyor. Bekleme süresi uzaklaştırıyor siteden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gD

Aslında free indirme hızı yavaş değil. 4mbit ile 300kb'ın altına düşmüyor. Bekleme süresi uzaklaştırıyor siteden.

bekleme süresi fazla ama bunuda film, oyun gibi şeyleri 3-4 alternatif vererek aşabiliriz
  • Alternatif verirsen premium sattıramazsın. Bence hiç deneme, link hamallığı yapmış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Alternatif verirsen premium sattıramazsın. Bence hiç deneme, link hamallığı yapmış olursun.

ben min 3 alternatif veriyorum yoksa gidip alternatif verenden indiriyorlar
  • quote:

Alternatif verirsen premium sattıramazsın. Bence hiç deneme, link hamallığı yapmış olursun.

Fileserve'de premium sattırmak kazanç sağlamıyor TRQX
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Fileserve'de premium sattırmak kazanç sağlamıyor TRQX

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ]

Site açarız.

quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

ben min 3 alternatif veriyorum yoksa gidip alternatif verenden indiriyorlar

Hangi host'u kullanırsam kullanayım alternatif vermem, seve seve indiriyorlar. Gidip 100.000 kişinin upload ettiği şeyi zaten paylaşmayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 2 Temmuz 2010; 18:42:24 >

• quote:

Hangi host'u kullanırsam kullanayım alternatif vermem, seve seve indiriyorlar. Gidip 100.000 kişinin upload ettiği şeyi zaten paylaşmayacaksın.

o kadar uğraşmıyorum 100.000 kişinin vermediğini bulmak için TRQX piyasada bir itibarın oluyor zaten belli bir zaman sonra millet sadece senin linklerini indiriyor
  • Tek tek 100.000 kişi ne vermemiş diye bakmayacaksın zaten. Gündemden biraz uzaklaş bulursun.
    Yoksa yeni bir oyun çıkıyor, ilk gününde hoooop 500 konu en üstte. Yeni bir film çıkıyor aynısı keza.

Ama piyasa tecrübesi olunca kendiliğinden geliyor ne yapman gerektiği aklına, çorap söküğü gibi.
    Sonra şikayet edilme ihtimalin de az. Dark Knight'ı atmıştım 8GB, 16 saat sonra gümlemişti.

1.5 senedir silinmeyen HD filmlerim var, yapımcısı zaten paraya doymuş sallamıyor demek ki.
    Çok kopya olmadığı için iyi de indirilmiş meret.
  • @TRQX o konuda haklısın ben genelde nostarji diye torrente düşen dosyları upload ederim daha fazla ilgi görüyor çünkü
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.