Şimdi Ara

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ] (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.654
Cevap
4
Favori
200.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

cihan gönül rardan çıkarma işlemi ne kadar sürüyor benim makinada 500 700 mb arası dosya 3-4 dk da anca çıkıyor sende nasıl ?

Sıkıştırma şekline bağlı.Depola denilirse en hızlı öyle açılır.

depola kısmını rarlarken görüyorumda çıkarırken depola var mı ? .. bende rarlarken hep en hızlı sekmesini seçiodum adına güvnip en hızlı budur die . şimdi en hızlı rarlama şekli depola mı olmuş oluo ?
  • Evet en hızlı şekilde Depola seçeneği ile rarlama yaparsın.
    Çıkarırkende eğer onu sıkıştıran kişi Depola ile sıkıştırmışsa hızlı olur.
  • Depolada sıkıstırma yapılmıyor zaten .rar içine alıyor o kadar. O yuzden hızlı zaten işlem...
  • Zaten depolayı seçmeyip diğerlerini seçincede en fazla 2mb sıkıştırıyor en iyisi depoladır Benim pc 2003 Yılına ait oldukça eski Bunu bilmeden önce 45dk bir film'i rarlamakla uğraşıyordum şimdi 1dk almıyor :)
  • Arkadaşlar paylaşımlarımı diğer forumlara yaymanın yanında kendime özel bir alan oluşturmak istiyorum. Bunun için forum mu açmalıyım yoksa site mi ?

Birde linkleri partlara yada rar şifresi olarak
  • arkadaşlar bu multiposterdekonuuları gönderiyom sitelere gitti yazıyo ama gönderdi m 10 dosyadan en fazla 3er tanesi sitelerwe ulaşıyo bunun çözümü var mı
  • 700 mb dosyayı kurtarma kaydı olmadan depola ile 4-5 dk da rarlıyor arkadaslar normnal mi ? bu bana sanki yavasmıs gibi geliyor sizde nasıl özellikle 500 ila 1000 mbt arasını ne kdr sürede rarlıyor depola ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: addicteddd

quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

@addicteddd Evet premium'ların devam etme özelliği var ama büyük boyuttan kastın tek part ise birazını okulda birazını cafe'de indiremezsin. Çoklu part ise dediğini yapabilirsin

Hocam diyelim dosya tek part 700 mb. Bunun 300 mb ını okulda indirdim sonra pc yi kapadım (indirme yöneticisiyle indiriyorum tabi) sonra başka bir yerde bağlanırsam devam edemez miyim indirmeye? Rapid-share de böyle oluyordu. Çoklu part ise yapabilirsin derken ne demek istediğini anlamadım. Partı tamamlamak mı gerekiyor fileserve de her türlü yani?

Dediğini laptop ile yapabilirsin bağlandığın yerin hiç önemi yok Benim demek istediğim farklı pclerde tek partın yarınısını birinde yarısını birinde indirme yapamazsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: addicteddd

quote:

@addicteddd Evet premium'ların devam etme özelliği var ama büyük boyuttan kastın tek part ise birazını okulda birazını cafe'de indiremezsin. Çoklu part ise dediğini yapabilirsin

Hocam diyelim dosya tek part 700 mb. Bunun 300 mb ını okulda indirdim sonra pc yi kapadım (indirme yöneticisiyle indiriyorum tabi) sonra başka bir yerde bağlanırsam devam edemez miyim indirmeye? Rapid-share de böyle oluyordu. Çoklu part ise yapabilirsin derken ne demek istediğini anlamadım. Partı tamamlamak mı gerekiyor fileserve de her türlü yani?

Dediğini laptop ile yapabilirsin bağlandığın yerin hiç önemi yok Benim demek istediğim farklı pclerde tek partın yarınısını birinde yarısını birinde indirme yapamazsın

Heh işte bu ya Okulda indirirken işim çıkıyor bazen. 700 mb oluyor genelde dosya, yarıda bırakıp ertesi gün devam edebileceksem yarın alayım premiumu.

Bir de okulun ağında free kullanan da çok fileserve sitesini. Bende aynı bağlantıyı premiumla kullanacağım, sorun olur mu bu durum?

• @addicteddd şifreni paylaşmazsan sorun olmaz hatta onlara zararın olur hızlı indirdiğin için
  • quote:

Dear All,

Christmas greetings from Fileserve! We are having a seasonal promotion for our loyal customers to enjoy the cheerful Christmas holidays.

Starting on the 6th of December, an extra specific percentage of your earnings will be given out as a Christmas bonus on every Monday during the entire December!

For example, on 6th of December, we are giving out an extra 6% of your earnings as Christmas bonus! On the 13th of December you will get 13% bonus and so on.

What are you waiting for? Use Fileserve more and make more money, so you can get bigger Christmas gifts this year!

With the warmest wishes from,
    Fileserve

FilerServe yeni bir açıklama eklemiş

Kısaca Aralık ayı boyunca bonus vericez diyor. 6 Aralıkda %6, 13 Aralıkta %13 bonus hediye olacakmış. Durmayın dosya yükleyin diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHHMMM -- 9 Aralık 2010; 10:01:49 >

• %13 verir %23 kırpar. Yapmadığı haltmış gibi.
  • fileserve siteye videobb'nin reklamını koymuş.Youtube'un para kazandıran versiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 9 Aralık 2010; 13:51:13 >
  •  Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ]

FileServe'in refinden üye olalım arkadaşlar, FileServe kazansın bizler kazanalım. :)
  • Tam incelemedin galiba.Türkiye D grubunda.10 bin izlemeye kısa filmlerde 1 $ veriyor :))
    Bozdur bozdur harca artık :P
  • bildiğim kadarı ile Videobb de fileserve'nin yoksa benmi yanlış biliyorum
  • quote:

quote:

Dear All,

Christmas greetings from Fileserve! We are having a seasonal promotion for our loyal customers to enjoy the cheerful Christmas holidays.

Starting on the 6th of December, an extra specific percentage of your earnings will be given out as a Christmas bonus on every Monday during the entire December!

For example, on 6th of December, we are giving out an extra 6% of your earnings as Christmas bonus! On the 13th of December you will get 13% bonus and so on.

What are you waiting for? Use Fileserve more and make more money, so you can get bigger Christmas gifts this year!

Fileserve

Kısaca Aralık ayı boyunca bonus vericez diyor. 6 Aralıkda %6, 13 Aralıkta %13 bonus hediye olacakmış. Durmayın dosya yükleyin diyor

iyi de biz daha %6 larımızı alamadık ki

• Video/bb işi yaş, uploada devam
  • Premium üyelerin dosyaları indirilmese bile silinmiyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

quote:

Dear All,

Fileserve

iyi de biz daha %6 larımızı alamadık ki

Aynen %6 'sını alan varmı

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.