Bildirim
Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ] (201. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
@.AnasoN. o zaman hiç bulaşmıyalım
@rks028 evet para sonradan yatıyor hesaba en geç yarın yatar -
@HHHMMM
Geriye dönüp çok bakamıyorum aslında ama sayım konusunda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Örneğin dün paylaştığım fileserve ve duckload linklerinin indirilme sayıları çok yakın. Ama tıklanma ve indirilme sayıları arasında baya bi fark oluşuyor. Bir de ben çok sitede paylaşım yapmıyorum. Bazen 2-3 bazen tek sitede paylaştığım oluyor. (Biraz da hobi amaçlı takılıyorum.) Vakti olan arkadaşlar uğraşırlarsa iyi bir gelir edebilirler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: comm
@Daramdrum vadesiz TL hesabı açsam kredi kartına gerek kalmadan sadece o hesapla paramı paypaldan hesaba aktarabilirmiyim.Bu arada eğer öğrenciysen hesap işletim ücretini geri alma şansın var yada telefon aç esip gürle itiraz et parayı iade edebilirler.Malesef bankalar böyle sesini çıkarmazsan parayı çekiyorlar.Sanki hesabında milyon dolarların varda hesap işletim ücreti alıyorlar.
Evet acabilirsin. 5-7 gün icinde paypal parayi herhangi bir ücret almadan hesaba yolluyor. Kredi kartlari icinde 5$ gibi bir komisyon tutari kestikten sonra yolluyor.
Bu arada garanti bankasinin bu ilk sessiz sedasiz kesintisi degil. Daha oncede param eksildi naptiniz dedim sigortaladik sizi dediler ($aka degil gercek). İtiraz edip ücretin iadesini sağlamıştım. Gereksiz kampanya haberlerini cep telefonumuza SMS olarak atmaya üşenmiyorlar hesabimizdan para gasp ederken ses seda yok. Söyleselerdi belki hesabimi kullanmayi reddedip kapaticaktim o parayi vermemek için ama sorgusuz sualsin el koyuyorlar paraya. Böyle şey olmaz resmen kravatlı soygunculuk. Degil 17TL 1 kurusumu yedirmicem geri alicam bir sekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daramdrum -- 7 Aralık 2010; 20:25:54 >
-
@priamos19 o zaman biz deneme yanılma yönetemini kullanıcaz
@daramdrum kredi kartına para gönderme $5,00 USD alıyor paypal hesaba çekmek daha avantajlı ücret ödemiyorsun -
Edit: Çeviri yapıldı ilk mesaja eklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 7 Aralık 2010; 22:44:48 > -
Arkadaşlar, VPS kiralamak istiyorum, Anladığım kadarıyla, İnternetten VPS ye download edip RAR lardan çıkarıp tekrar rarlyacağız (MD5 i değiştirmek için) sonra kendi hesabımıza upload edeceğiz. Daha önce hiç VPS kullanmadım hatta uzaktan masa üstü bağlantı yapmadım bu konuyu anlatacak biri varmı ? -
@.AnasoN. sen onları türkçeye çevirip bana pm at hemen eklerim sorun olmaz Google'nın tarzanca çevirisini muhtaç kalmıyalım
-
@cihangonul Dediğin gibi olur evet ama torrent kullanırsan sadece upload yaparken rarla uğraşman gerekir. Uzak masaüstü bağlantısı çok kolay bir şey. Donatılardan uzak masaüstü bağlantısına giriyorsun, oradan vpsyi aldığın kişinin sana verdiği ip ve şifreyi yazıyorsun, bu kadar. -
Işlemci : Intel® Xeon E550 2.67GHz 12MB Cache
Ram : 2048 DDR Ram
Hard Disk : 80 GB SaS HDD
Panel : Plesk Panel 8.6 ve 9.0 Ücretsiz Kurulmaktadır.
Bağlantı : 1000 Mbit
Trafik : Limitlendirilmemiş.
Lokasyon: Amerika veya İngiltere Lokasyon seçmeli.
IP Adresi : 1 Adet / Arttırılabilir.
55TL
Nasıl acaba -
Önceden Dashboard'a girdiğim zaman en çok yüklenen 10 dosyanın listesi aşağıda olurdu.Ne yazıkki kaldırmışlar -
@cihangonul sas disc hızlı olur ama denemen lazım kesin kanı için -
@cihangonul
Satan kişiyle konuştun mu ? Stok varmıymış bana yok demişti de
Ayrıca Sas disk değildir o yazdığına bakma. Kimse 55 liraya 80Gb sas disk vermez. Anca 30-40 GB verirlir sas olsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 7 Aralık 2010; 22:30:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: comm
Önceden Dashboard'a girdiğim zaman en çok yüklenen 10 dosyanın listesi aşağıda olurdu.Ne yazıkki kaldırmışlar
Yogun istek yapalim geri koysunlar :) -
Türkçe çeviri için @.AnasoN. teşekkürler (İlk sayfaya'da eklenmiştir...)
Mavi İşaret : Paranızın Payout Hesabına Transfer Edildiğini
Sarı İşaret : Ödemenizin Onaylandığını
Yeşil İşaret : Ödemenizin Paypal Hesabınıza Yatırıldığını Gösterir ( Ödemeler genellikle Çarşamba günleri yapılır)
Ödeme Almak İçin Yapmanız Gerekenler:
Öncelikle kazancınızı Payout hesabına aktarmanız gerekir.
1. Kazanç Hesabınıza (Earnings Account) girin. Link: www.fileserve.com/my-earnings-downloads.php
"Transfer to Payout Account" linkine tıklayın.
Bu işlemi her Pazar FServe saatine göre 11.59PM den önce yapmalısınız.
2.Transfer işlemi tamamlanana kadar bekleyin (1 Gün yada daha kısa sürebilir)
Transfer tamamlandıktan sonra(Mavi İşaretli olacak) sırasıyla;
My Earnings > Payable tıklayın.
Şimdi burda iki seçeneğimiz var. İstersek paramız ile **Premium satın alabiliriz(Redeem) yada paramızı Paypal hesabımıza çekebiliriz.
3. Paypal hesabımıza para çekmek için :http://www.fileserve.com/my-earnings.php
Linkine giriyoruz ve Payout butonuna tıklıyoruz.
4. Paramızın Paypal hesabımıza gelmesini bekliyoruz
En geç Çarşamba gününe kadar para Paypal hesabınıza gelir.
Toplu ödeme, Çarşamba günleri Fserve saatine(EST) göre 6-7AM de yapılıyor.
** Premium almak için; Kaç aylık istiyorsak seçiyoruz ve Redeem butonuna taklıyoruz.
Bize bi kod verecek bu koduhttp://www.fileserve.com/redeem.php
Linkindeki boş kutuya yazıp onaylıyoruz. (Payable bölümünde para varsa aynı işlemi direk bu linktende yapabiliriz)
-
Umarım faydalı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 7 Aralık 2010; 22:42:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: .AnasoN.
@cihangonul
Satan kişiyle konuştun mu ? Stok varmıymış bana yok demişti de
Ayrıca Sas disk değildir o yazdığına bakma. Kimse 55 liraya 80Gb sas disk vermez. Anca 30-40 GB verirlir sas olsa
Arkadaş gerçekten çok yardımcı oldu şuanda gayet iyi çalışıyor sistem -
@cihangonul
Demekki stok var. Bana niye yok dedi acaba -
Eline sağlık AnasoN. pay out dedim bakalim yarin gelcek mi?
Bu arada FS son 2 gündür cakildi ayin 6 ve 7 si yari yariya dustu hasilat. -
quote:
Orijinalden alıntı: .AnasoN.
@cihangonul
Demekki stok var. Bana niye yok dedi acaba
Bilmiyorum, gerçekten VPS ap ayrı bir dünya. Kortuğum hiç bir şey gelmediği çok sorunsuz bir yapı.
Anason PM attım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangonul -- 7 Aralık 2010; 23:53:57 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X