Şimdi Ara

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ] (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.654
Cevap
4
Favori
200.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @cihangonul fileserve upl + down hotfile up + down aldığın hızları resim ile bizimlede paylaşırmısın
  • FO admininden Uploaderlara tavsiyeler

Link
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

FO admininden Uploaderlara tavsiyeler

Link

Gerçekten çok yararlı bir konu olmuş

• Google aramalarında ilk sıralarda olmasa böyle boru öttürmez.

Yeni bir site açıp da Google da yükselmek en az 2 yıl ve sabır ister.
    Önemli olan bir şekilde kullanıcılara ulaşabilmek ve onları kendinize bağlayıp kendi kitlenizi oluşturabilmek.

Ben bir site açayım, sadece oraya yükleyeyim diye işe girerseniz, çok uzun bir süre hiç bir şey kazanamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

quote:

FO admininden Uploaderlara tavsiyeler

Link

Gerçekten çok yararlı bir konu olmuş

Evet öyle. Adam site kurun demiş ama kimse bu tür sitelerin yasal yaptırımları ile ilgili soru sormamış.

Edit: Birisi sormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 8 Aralık 2010; 0:31:42 >

• Arkadaşlar fileserve premiumla indirmelerin devam etme desteği sağlam çalışıyor mu? Ben büyük boyutlu bir dosya indireceksem birazını okulda, birazını cafede falan tamamlayabilirim. Daha önce rapid-share premiumla sorun yaşamamıştım, fileserve de durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addicteddd -- 8 Aralık 2010; 0:49:47 >
  • DMCA olarak fileserve rakipsiz bugün paylaştığım fileserve linkleri uçtu ama alternatif filesonic'de böyle bir durum olmuyor.Fileserve'da 2150 kadar dosya paylaşıyorum DMCA'ya atılan dosya sayısı 2736 Abartısız günde aynı paylaşımı 3 kere yenilediğim oluyor.Genelde bazı paylaşımlarıma kafayı taktılar istediğim kadar yenileyim linkler gümlüyor ama filesonic'teki aynı dosya sapasağlam.Filesonic linkleride sildirseler gam yemem
  • quote:

@cihangonul fileserve upl + down hotfile up + down aldığın hızları resim ile bizimlede paylaşırmısın

FS de 800kb/s
    x7.to da 5mb/s

Test ettiğim bunlar

• Remote varken VPS kullanmak bana pek mantikli gelmiyor. Teker teker download yap, sonra pre uyeligin yoksa ne kadar hosta paylastiracaksan tek tek upload yap. Tek mantikli yani var o da 300MB/1GB vb alternatif partlardan olusan paylasim yapilirsa hani bir nebze cesitlilik yaratacagi icin faydali olabilir. Onun icinde rar birlestir sonra tekrar böl derken islemci gücü gerekli. Ayda 50-60TL lik VPS ile bu isler ne kadar yapilabilir? Belki birde film encode edip kendi mkv mizi yapabiliriz. Onun icinde islemci gücü gerekecek. Benim x3 islemcili canavar bile xvid to mkv yi 1 saatte yapiyorsa VPS kac günde yapar kim bilir. Sonuc olarak VPS kullanan arkadaslar neden kullandiklarini belirtebilirler mi? Belki aklima yatar bende alirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daramdrum -- 8 Aralık 2010; 2:37:32 >
  • @zrb 2 yıl değilde 1 yıl kesin kazanamazsın ama ondan sonra

@addicteddd Evet premium'ların devam etme özelliği var ama büyük boyuttan kastın tek part ise birazını okulda birazını cafe'de indiremezsin. Çoklu part ise dediğini yapabilirsin

@cihangonul Değerler iyi hayırlı olsun tekrardan

@daramdrum Net aleminde marka olmak forumlarda "xxx" kişisinin yaptığı her paylaşım süperdir ondan paylaşımlarını down edelim denmesini istiyorsan vps şart
    Remote yapmayı hiç sevmem şahsen

Edit: FileServe'ye sürekli dosya upload ediyorum ftp ile Storage: kısmı hiç artmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHHMMM -- 8 Aralık 2010; 9:18:29 >

• quote:

@tahta_bacak direk indirme özelliği açık mı ?

Açık...
  • quote:

@addicteddd Evet premium'ların devam etme özelliği var ama büyük boyuttan kastın tek part ise birazını okulda birazını cafe'de indiremezsin. Çoklu part ise dediğini yapabilirsin

Hocam diyelim dosya tek part 700 mb. Bunun 300 mb ını okulda indirdim sonra pc yi kapadım (indirme yöneticisiyle indiriyorum tabi) sonra başka bir yerde bağlanırsam devam edemez miyim indirmeye? Rapid-share de böyle oluyordu. Çoklu part ise yapabilirsin derken ne demek istediğini anlamadım. Partı tamamlamak mı gerekiyor fileserve de her türlü yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addicteddd -- 8 Aralık 2010; 10:42:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daramdrum

Remote varken VPS kullanmak bana pek mantikli gelmiyor. Teker teker download yap, sonra pre uyeligin yoksa ne kadar hosta paylastiracaksan tek tek upload yap. Tek mantikli yani var o da 300MB/1GB vb alternatif partlardan olusan paylasim yapilirsa hani bir nebze cesitlilik yaratacagi icin faydali olabilir. Onun icinde rar birlestir sonra tekrar böl derken islemci gücü gerekli. Ayda 50-60TL lik VPS ile bu isler ne kadar yapilabilir? Belki birde film encode edip kendi mkv mizi yapabiliriz. Onun icinde islemci gücü gerekecek. Benim x3 islemcili canavar bile xvid to mkv yi 1 saatte yapiyorsa VPS kac günde yapar kim bilir. Sonuc olarak VPS kullanan arkadaslar neden kullandiklarini belirtebilirler mi? Belki aklima yatar bende alirim :)

Aranıza yeni katıldım bilgimde oldukça az, üstelik daha önce VPS falanda hiç kullanmadım. Download da Upload da RAR lamada gerçekten performans gerçekten iyi, Başkasının linklerini yaklaşık 20-30 dk indirip rarlayıp upload edebiliyorsun. FS için 500 MB 2 dosyayı 11 dk aynı anda upload yaptı ayrıca X7.to da 2,5 dk. Remote kadar hızlı olmasada RAR lara isimni vermek gerkeiyorsa şifre koymak, MD 5 i değiştirmek bunlar daha kaliteli iş çıkartır

• akşam 11 gibi yaptığım 3 siteden premium hız denemesi : sırasıyla hotfile,netload ve fileserve. hızım 8 mbit...sadece tek parta basımda alınan hız budur...birden fazla part indirdiğimizde genelde son hızı alıyoruz hepsinden.Aynı filmin 3 farklı alternatifinden indirilmiştir.Rapidden hızım 950 civarında...Bunlarda da çok partlı şekilde olunca 950 civarında bir hız alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 8 Aralık 2010; 11:58:09 >

• netloadın sunucuları avrupada o yüzden hızlı indirebilirsin fakat hotfile ve fileserve amerikada olduğu için gündüz ve akşam saatleri yavaş olması normal
  • cihan gönül rardan çıkarma işlemi ne kadar sürüyor benim makinada 500 700 mb arası dosya 3-4 dk da anca çıkıyor sende nasıl ?
  • Ödemeler gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

cihan gönül rardan çıkarma işlemi ne kadar sürüyor benim makinada 500 700 mb arası dosya 3-4 dk da anca çıkıyor sende nasıl ?

Sıkıştırma şekline bağlı.Depola denilirse en hızlı öyle açılır.
  • quote:

Ödemeler gelmiş

Benimkide gelmiş

• quote:

Ödemeler gelmiş

Pazar günü pay order, ptesi günü pay out yaptim ve carsamba günü gelmis. Otomatik odemeye baglasalar cok iyi olacak aslinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daramdrum -- 8 Aralık 2010; 14:19:33 >
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.