Şimdi Ara

Hostel 3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
7.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

quote:

Orjinalden alıntı: diabolik191

bu filmin konusu ne arkadaşlar ? freddy gibi bi adammı var yoksa halkadaki gibi gizemli şeylermi ?

Saw filmine benzer diyebilirim.

Az önce part 2'yi izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim ilk önce: evde çoluk, çocuk, karı,kız vs. olmasın izlerken!

Saw serisi yanında bana göre çok masum kalır! Resmen kesip-biçme filmi! Sanırım Part-1 daha da felaketmiş!

Sonuç olarak, net bir konusu olmayan, dehşet ötesi bir film!
    Bazı yorumculara göre verilen bir mesaj var ama, bunu anlatmak için o sahneleri göstermek te pek masum gelmedi bana.

• Arkadaşlar hostel'in ana fikri bence insan iç güdüsünün dışa vurumudur. Bastırılmış hayvani duyguların insanlara işkence ederek gösterilmesini anlatıyor Dikkat ettiyseniz orda ki işkence edenler para karşılığında o kurbanlara sahip oluyor ve dilediklerini yapıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet
    Bana mantık sınırları içerisinde çekilipte çok tutan kaç tane korku filmi gösterebilirsiniz ?

Altıncı His
    Sapık (Alfred Hitchcock'un yönettiği)
    The Shining
    In The Mouth Of Madness
    Gizli Gerçek
    Death Ringers
    Korku Burnu
    Şeytan Çıkmazı
    Tez
    Üçüncü Göz
    Suspiria
    Stigmata

daha sayayımmı?
  • nerde otel 1 nerde otel 2 üçüncüsünü istemiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

quote:

Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet
    Bana mantık sınırları içerisinde çekilipte çok tutan kaç tane korku filmi gösterebilirsiniz ?

Altıncı His
    Sapık (Alfred Hitchcock'un yönettiği)
    The Shining
    In The Mouth Of Madness
    Gizli Gerçek
    Death Ringers
    Korku Burnu
    Şeytan Çıkmazı
    Tez
    Üçüncü Göz
    Suspiria
    Stigmata

daha sayayımmı?

Altıncı his mantıklı ama Otel saçma ???

Güldürmeyin arkadaşlar Hostel Kan sahneleriyle ünlü bir film Hostel Filmine mantık açısından en çok benzeyen filmde Saw filmleridir sanırım

• zaten konusu , işlenişi berbat olsa da kan vahşet olsun yeter değil mi? o yüzden saw da american ninja gibi 50 tane çekilecek.
  • ben otel 1i sevmemiştim o yuzden 2ye gitmedim ama giden arkadaslarım 2nin daha iyi oldugunu soylediler oyuzden bugun cd sini aldım biraz izlicem, bakalım ne kadar guzel??
  • hostel 2 konusunu 1 yıl önce açmıştım ama açmaz olaydım rezalet bi filmdi
  • bunu izleyeceğinize saw serisini izleyin. hiç bi filmi hayalkırıklığına uğratmadı beni. 5. yi bekliyoruz
  • Saw mi Hostel mi ?
  • saw serisinin çok iyi kurgusu var... birden fazla izlemeyi hakediyor. en iyi korku-gerilim bence.

hostel ise sapıkca düşüncelerin oldugu 2 film...hiçbir konu falan yok...bir kerelik izlenir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Saw mi Hostel mi ?

Hostel
  • bıktım artık hostel 3 çıkacak diye

çekilecekse çekilsin çekilmeyecekse artık devamı yok açıklaması yapılsın
  • harbiden konu 2007de acılmıs daha cıkmadı dimi?
  • Saw ile kıyaslayan olmuş. Jigsaw bu filmdeki heriflerin yanında melek kalır. En azından yaşama şansı veriyor. Burdaki psikopatlar bacakdan aldığı et parçasını mum ışığında falan yiyorlardı
  • Hostel güzeldir. 3 Çıkmayacak diye biliyorum en azından bir yerde göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

saw serisinin çok iyi kurgusu var... birden fazla izlemeyi hakediyor. en iyi korku-gerilim bence.

hostel ise sapıkca düşüncelerin oldugu 2 film...hiçbir konu falan yok...bir kerelik izlenir.

Saw güzeldi konusunu çok beğenmiştim ama Saw 2'yi hiç beğenmedim ve serinin devamını izlemedim.Bu tür kesme biçme filmlerini sevmiyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_darth_furkan

quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

saw serisinin çok iyi kurgusu var... birden fazla izlemeyi hakediyor. en iyi korku-gerilim bence.

Saw güzeldi konusunu çok beğenmiştim ama Saw 2'yi hiç beğenmedim ve serinin devamını izlemedim.Bu tür kesme biçme filmlerini sevmiyorum zaten.

şuana kadar saw'ın hiçbir serisini izlemedim

şimdi bluray olarak saw 1-2-3-4-5-6-7

izlicem

napalım hostelin çıkacağı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Hostel 3
    http://youtube.com/watch?v=1bSP4wLfMpA

• Şöyle bir şey var?

http://www.imdb.com/title/tt1255916/

Sinemaya değil de direk DVD/Bluray olarak raflara gelecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 4 Nisan 2011; 15:05:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.