Şimdi Ara

Hoşlandığım kızı anlamıyorum ( ciddi cevaplar lütfen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dicaprio96 -- 7 Kasım 2014; 15:57:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hoşlandığın Kızı Anlamak

Hoşlandığın kişiyi anlamak, sağlıklı bir ilişkinin anahtarıdır. Ancak bu zor olabilir, özellikle de karşındaki kişi hakkında çok az şey biliyorsan. İşte hoşlandığın kızı anlamana yardımcı olacak bazı ipuçları:

• İletişimini gözlemle: Söylediklerine ve söylemediklerine dikkat et. Beden dili, ses tonu ve kelime seçimi çok şey anlatabilir.

• Onunla konuş: Onun hakkında daha fazla bilgi edinmenin en iyi yolu iletişim kurmaktır. Sorular sor, aktif dinle ve fikirlerine saygı duy.

• Aktivitelerine dikkat et: Ne yapmaktan hoşlandığına, ne hakkında konuştuğuna ve kimlerle vakit geçirdiğine dikkat et. Bu ipuçları, ilgi alanları ve değerleri hakkında bilgi sağlayabilir.

• Onun bakış açısını anlamaya çalış: Dünyaya onun gözünden bakmaya çalış. Yaşam deneyimlerini, inançlarını ve hedeflerini göz önünde bulundur.

• Hoşuna giden şeyleri sor: Onun için önemli olan nedir? Hobileri, hayalleri ve tutkuları nelerdir? Bu bilgileri, onu daha iyi anlamak için kullanabilirsin.

• Onu olduğun gibi kabul et: Onu değiştirmeye çalışma. Farklılıklarına saygı duy ve onu olduğu gibi kabul et.

Hoşlandığın kızı anlamanın zaman alabileceğini unutma. Sabırlı ol, iletişim kurmaya devam et ve onun bakış açısını anlamaya çalış. Bu çaba, daha güçlü ve anlamlı bir ilişki kurmana yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • En kisa zamanda acil yoksa 1000 yil daha kizi cozmeye ugrasirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pgamer -- 13 Şubat 2014; 18:55:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu uzatma hemen söyle kabul ederse senindir düşüncelerine takılırsan hiç söyleyemessin.
  • yarın açılmam yanlış anlaşılmaz dimi arkadaşlar ?
  • Sen bence ondan umudunu kes derim. O tipler dengesiz olurlar. Bu gün can ciğer olup yarın bir gün hiç beklemediğin yerden vurma potansiyelleri yüksektir. Dobra değillerdir genelde. Sen onları etkilediğin vakit sana dobra gibi gözükürler sadece. Bencildirler de. Aranızda bir kavga çıktığı vakit hep ilk adımı hep senden bekler, sen mesaj atmadan asla mesaj atmazlar. Ayrılık muhabbeti girdiğinde araya ayrıldıktan sonra öyle bi role bürünürler ki mutluyum ayağına yatıp salak salak hareketler yaparlar. NE istediğini bilmeyen bir tip oldukları için senle bu gün iyiyken birden eski sevgilisini özleyip sana soğuk bile davranabilir hatta. Kız dediğin biraz ağır ve zor olmalı. fikirlerinde ve davranışlarında biraz tutarlı olmalı. Ama oda haklı. Eli yüzü düzgün tam istediğin gibi bir kız olsa bu sefer de sen su yapıp istemezsin. Dediğim gibi iki yol sunayım sana ve bu yolları kullan.

1- kızla Fazla kafayı bozmadıysan uzaklaşmanı tavsiye ederim.

2-Yaklaşacaksan da her zaman mesafeli ol ve yüz verme. Kendine aşık etmek mi istiyorsun ? Başta herşeyine eyvallah de. Ne yaparsa anlayışlı ol yani onu biraz sırtında taşı ama sakın kendinden taviz verme. Açılma hatasını 1 , 2 ay konuşmadan asla yapma. Emin ol ulaşılmış nesne olarak bakar sana ve soğur senden kabul etse bile yarın öbür gün istemez. sürekli mesaj atıp çok ilgilenip bıktırma. Biraz ağır takıl yanındaykende bi ağırlığın bir ulaşılmaz yanın her zaman olsun. Güçlü görün sevmek güçsüzlüktür. Sevgini hoşlandığını hiç belli etme. Adam gibi adam ol tabiri caizse. ağırdan kastım Kro gibi kumaş pantolon giyip kundura giymek değil. Fazla samimi olma ve konuşurken doğal ve biraz ciddi tutum sergile. Kafasında seni farklı bir insan gördüğü anda seni sevmeye başlar. o zaman da ipler senin eline geçer. sonrasında Sen aynı şekil bir gün iyi bir gün kötü davransan ona da sana koyduğu gibi koyar fazlasıyla ama sevgiyi kazanmak lazım başta. Sakın taviz verme dostum zamanla olacak bir şey çok uzun yazdım fakat emin ol derin tecrübeler mevcut bu yazıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic54 -- 13 Şubat 2014; 19:29:39 >

• Yarın bitir bu meseleyi sincap

• quote:

Orijinalden alıntı: Logic54

Sen bence ondan umudunu kes derim. O tipler dengesiz olurlar. Bu gün can ciğer olup yarın bir gün hiç beklemediğin yerden vurma potansiyelleri yüksektir. Dobra değillerdir genelde. Sen onları etkilediğin vakit sana dobra gibi gözükürler sadece. Bencildirler de. Aranızda bir kavga çıktığı vakit hep ilk adımı hep senden bekler, sen mesaj atmadan asla mesaj atmazlar. Ayrılık muhabbeti girdiğinde araya ayrıldıktan sonra öyle bi role bürünürler ki mutluyum ayağına yatıp salak salak hareketler yaparlar. NE istediğini bilmeyen bir tip oldukları için senle bu gün iyiyken birden eski sevgilisini özleyip sana soğuk bile davranabilir hatta. Kız dediğin biraz ağır ve zor olmalı. fikirlerinde ve davranışlarında biraz tutarlı olmalı. Ama oda haklı. Eli yüzü düzgün tam istediğin gibi bir kız olsa bu sefer de sen su yapıp istemezsin. Dediğim gibi iki yol sunayım sana ve bu yolları kullan.

2-Yaklaşacaksan da her zaman mesafeli ol ve yüz verme. Kendine aşık etmek mi istiyorsun ? Başta herşeyine eyvallah de. Ne yaparsa anlayışlı ol yani onu biraz sırtında taşı ama sakın kendinden taviz verme. sürekli mesaj atıp çok ilgilenip bıktırma. Biraz ağır takıl yanındaykende bi ağırlığın bir ulaşılmaz yanın her zaman olsun. Güçlü görün sevmek güçsüzlüktür. Sevgini hoşlandığını hiç belli etme. Adam gibi adam ol tabiri caizse. ağırdan kastım Kro gibi kumaş pantolon giyip kundura giymek değil. Fazla samimi olma ve konuşurken doğal ve biraz ciddi tutum sergile. Kafasında seni farklı bir insan gördüğü anda seni sevmeye başlar. o zaman da ipler senin eline geçer. sonrasında Sen aynı şekil bir gün iyi bir gün kötü davransan ona da sana koyduğu gibi koyar fazlasıyla ama sevgiyi kazanmak lazım başta. Sakın taviz verme dostum zamanla olacak bir şey çok uzun yazdım fakat emin ol derin tecrübeler mevcut bu yazıda.

kıza kafayı bozdum dostum . 2-3 gündür yok şimdiden deliye döndüm diyebilirm . aslında çok samimi kız . birazda saf . ama gel gör ki bi gün böyle bi gün farklı oluyor . sanki herşeyi ilk benden bekliyormuş gibi . söylediğin şeyler için artık çok gec bence hem yarın açılmayı düşünüyorum olsun bitsin hemde ona çok değerli olduğunu hissetdirdim artık . kendiside biliyor bence . sırf konuşmak için saçma sapan salakça şeyler yapdığım bile oldu . belkide olumlu cevap alırım . ama umursamaz tavırlarıyla fazla uzun süreceğini bende düşünmüyorum . ve konuşmadan duramam , yüzüne bakmadanda . ben 1 gün böyle 1 gün farklı olamam . elimde değil . hele hele hoşlandığım birine karşı .

bide çok falza meraklanıyorum gelip sorduğu bile oldu neden bu kadar ilgilisin bana diye . bende çok mu merak ettin dedim ? evet dedi . şimdi pişmanım . o zaman söyleseydim keşke .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dicaprio96 -- 13 Şubat 2014; 19:35:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı durumu yaşadım, git söyle amacını da sor öğren. ben amacını sorup öğrenmek yerine "madem öyle" diye gurur yapıp kıza postayı koydum, bir yıldır pişmanlık acısı çekiyorum hala eski yakınlığımızı sağlayamıyorum kızla.

yakın bir zamanda her şeyi açıklayıp amacını sorduğumda ise o da beni soğuk gördüğünü, yaklaşmaya çekindiğini ve o yüzden bazen uzak kalmış olduğunu söyledi. hem kızın günahını aldım, hem de hayatım boyunca tanıyabileceğim en iyi insanın kalbini kırmış oldum. üstüne bir de kızı kaybettim. inanılmaz bir bunalım içindeyim, psikolojik çöküntü yaşıyorum yaptıklarıma ceza olarak. aynı yanlışa düşme derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 13 Şubat 2014; 19:40:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kaçan kovalanır.çok uzatma arayı niyetini söyle olursa olur olmazsa da hayırlısı.
  • bence böyle takılmaya devam etmelisin dostum. şöyle düşün;
    bazen cok samımı bazen cok sıradan oluyor arkadaslıgın ama birlikte vakit geciriyorsun ve mutlusun cunku yanında.
    eger söylersen sen böyle bir şey nasıl düşünürsün seni yanlış tanımışım birdaha görüşmeyeceğiz diyecek ve her şey bitecek üzüleceksin işte o zaman boşa oyalandıgın zamana dırıırırı

hoşlandıgın kızla hiç muhabetin de olmayabilirdi olanlarla yetin iyinin kötüsü bu

• çok kötü bir durummuş gerçekden hocam . aynı yanlışa düşmemeye çalışıcam . kafaya koydum zaten . konuşmak en iyi çözüm .

SantiagoMontail.13 öyle şey söylemez zaten . kıza ondan hoşlandığımı hissetdirdim . bi söylemek kaldı . kabul etmese bile arayı birden bire kapatmaz . ve böyle olmasındansa olmaması daha iyi . en azından çabucak unuturum .
  • İcinde hoslanmadigina dair en ufak bir suphe varsa kesinlikle hoslanmiyordur emin olabilirsin. Ha istisnalar olabilir ama bu boyle yani fazla umutlanip uzulme diye soyledim. Ama ne olursa olsun git acil, en kotu ne olabilir ki?

• Aklımda azcok kızın profilini cıkardım hocam. Bu kıza cok dikkatli yaklasman gerek, Kıza karsı direk senden hoslanıyorum gibisinden yanasmanı önermem. Kızın bos bi anında git yanına az sohbet et, hal hatrını sor, espiri felan yap ve ondan sonra cok hoslandıgını söyle. Ama bunu yarın yapma bence, sevgililer gününde sevgili yapma mantıgı dogar sonra kızda bundan hoslanmaz. Sevgilisi yoksa eger, bi sevgiler günü acısını ceksin ondan sonra iyi zamanlardır.
  • Al çiçeğini 14 şubatı yalnız geçirmek istemiyorum de tüm duygularını anlat eğer istemediğin cevap verirse şaka yaptım dersin inanmaz o yüzden gün boyu bütü samimi olduğun kızlara bunu yap
  • Logic54 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş doğru demiş hiç bir zaman dünden razıymış gibi davranmayın. Mesafe herzaman sizi çekici kılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicaprio96

quote:

Sen bence ondan umudunu kes derim. O tipler dengesiz olurlar. Bu gün can ciğer olup yarın bir gün hiç beklemediğin yerden vurma potansiyelleri yüksektir. Dobra değillerdir genelde. Sen onları etkilediğin vakit sana dobra gibi gözükürler sadece. Bencildirler de. Aranızda bir kavga çıktığı vakit hep ilk adımı hep senden bekler, sen mesaj atmadan asla mesaj atmazlar. Ayrılık muhabbeti girdiğinde araya ayrıldıktan sonra öyle bi role bürünürler ki mutluyum ayağına yatıp salak salak hareketler yaparlar. NE istediğini bilmeyen bir tip oldukları için senle bu gün iyiyken birden eski sevgilisini özleyip sana soğuk bile davranabilir hatta. Kız dediğin biraz ağır ve zor olmalı. fikirlerinde ve davranışlarında biraz tutarlı olmalı. Ama oda haklı. Eli yüzü düzgün tam istediğin gibi bir kız olsa bu sefer de sen su yapıp istemezsin. Dediğim gibi iki yol sunayım sana ve bu yolları kullan.

2-Yaklaşacaksan da her zaman mesafeli ol ve yüz verme. Kendine aşık etmek mi istiyorsun ? Başta herşeyine eyvallah de. Ne yaparsa anlayışlı ol yani onu biraz sırtında taşı ama sakın kendinden taviz verme. sürekli mesaj atıp çok ilgilenip bıktırma. Biraz ağır takıl yanındaykende bi ağırlığın bir ulaşılmaz yanın her zaman olsun. Güçlü görün sevmek güçsüzlüktür. Sevgini hoşlandığını hiç belli etme. Adam gibi adam ol tabiri caizse. ağırdan kastım Kro gibi kumaş pantolon giyip kundura giymek değil. Fazla samimi olma ve konuşurken doğal ve biraz ciddi tutum sergile. Kafasında seni farklı bir insan gördüğü anda seni sevmeye başlar. o zaman da ipler senin eline geçer. sonrasında Sen aynı şekil bir gün iyi bir gün kötü davransan ona da sana koyduğu gibi koyar fazlasıyla ama sevgiyi kazanmak lazım başta. Sakın taviz verme dostum zamanla olacak bir şey çok uzun yazdım fakat emin ol derin tecrübeler mevcut bu yazıda.

kıza kafayı bozdum dostum . 2-3 gündür yok şimdiden deliye döndüm diyebilirm . aslında çok samimi kız . birazda saf . ama gel gör ki bi gün böyle bi gün farklı oluyor . sanki herşeyi ilk benden bekliyormuş gibi . söylediğin şeyler için artık çok gec bence hem yarın açılmayı düşünüyorum olsun bitsin hemde ona çok değerli olduğunu hissetdirdim artık . kendiside biliyor bence . sırf konuşmak için saçma sapan salakça şeyler yapdığım bile oldu . belkide olumlu cevap alırım . ama umursamaz tavırlarıyla fazla uzun süreceğini bende düşünmüyorum . ve konuşmadan duramam , yüzüne bakmadanda . ben 1 gün böyle 1 gün farklı olamam . elimde değil . hele hele hoşlandığım birine karşı .

bide çok falza meraklanıyorum gelip sorduğu bile oldu neden bu kadar ilgilisin bana diye . bende çok mu merak ettin dedim ? evet dedi . şimdi pişmanım . o zaman söyleseydim keşke .

Çok acele etmişsin dostum. Kızda sana karşı bir sevgi olşturmak için uzun zaman gerekli. Senin yerinde olsam mesafeli durur 1 2 ay olmadan teklif bile etmezdim ilgimi az az belli edip kendime alıştırırdım. Sonrasında zor erkek görüp bırakamıyorlar zati. Ama sen şimdi ona gidip açılırsan. Seni çantada keklik görür ve pek itibar edip iplemez seni başlarda canın yanabilir söyleyim. Senden hoşlantısı varsa eğer kabul eder. Ama yine böyle kaçamak davranıişlara devam eder. Çünkü sevgisi yok sana karşı tek hoşlantı var. Bi gün sıcak gibi bir gün buz gibi olur hiç anlamazsın bile. Yaklaşsan bile ilgisiz biraz odun ol emin ol iyidir. Kızdan beklenti içine girmektense sen onu beklenti içine sokmalısın ama kız seni sevmeden beklenti içine girmez. Sevgi ortamı oluşturmak içinse çabala derim. Ama sakın kendinden taviz verme İlgin ve sevgini göstermen hep az olsun. Herşeyin azı kıymetli. Hem kaybetsen bile koymaz sana bu 1 birde seni çözemez kolay kolay ve güçlü görür. Kendisine 2 günde aşkını ilan eden erkeklerden farkın olur en azından. Dediğimi uygula derim açılcam ulan ne olursa olsun diyosan git açıl. En azından kafan rahat olur olmasa ble kovalamazsın. Kabul ederse mesafeli ol her daim. Kendinden taviz verdikçe ufalırsın. Kolay gelsin

• quote:

2-Yaklaşacaksan da her zaman mesafeli ol ve yüz verme. Kendine aşık etmek mi istiyorsun ? Başta herşeyine eyvallah de. Ne yaparsa anlayışlı ol yani onu biraz sırtında taşı ama sakın kendinden taviz verme. Açılma hatasını 1 , 2 ay konuşmadan asla yapma. Emin ol ulaşılmış nesne olarak bakar sana ve soğur senden kabul etse bile yarın öbür gün istemez. sürekli mesaj atıp çok ilgilenip bıktırma. Biraz ağır takıl yanındaykende bi ağırlığın bir ulaşılmaz yanın her zaman olsun. Güçlü görün sevmek güçsüzlüktür. Sevgini hoşlandığını hiç belli etme. Adam gibi adam ol tabiri caizse. ağırdan kastım Kro gibi kumaş pantolon giyip kundura giymek değil. Fazla samimi olma ve konuşurken doğal ve biraz ciddi tutum sergile. Kafasında seni farklı bir insan gördüğü anda seni sevmeye başlar. o zaman da ipler senin eline geçer. sonrasında Sen aynı şekil bir gün iyi bir gün kötü davransan ona da sana koyduğu gibi koyar fazlasıyla ama sevgiyi kazanmak lazım başta. Sakın taviz verme dostum zamanla olacak bir şey çok uzun yazdım fakat emin ol derin tecrübeler mevcut bu yazıda.

yeni yılda hediye aldım

zevk için evine 1 koli çikolata gönderdim

sevdiğimi söylemedim ama normal değil anlamıştır diye düşünüyorum şimdi yine alsam mı hediye yoksa hiç cevapta vermiyor aynı sorun bendede var 1 gün merhaba demiyorum 1 gün yapışıyor

2 kere sinemaya gidiyoruz diye ekti bunuda eklemek lazım ama hala seviyorum anasını satayım ya

• quote:

quote:

quote:

Çok acele etmişsin dostum. Kızda sana karşı bir sevgi olşturmak için uzun zaman gerekli. Senin yerinde olsam mesafeli durur 1 2 ay olmadan teklif bile etmezdim ilgimi az az belli edip kendime alıştırırdım. Sonrasında zor erkek görüp bırakamıyorlar zati. Ama sen şimdi ona gidip açılırsan. Seni çantada keklik görür ve pek itibar edip iplemez seni başlarda canın yanabilir söyleyim. Senden hoşlantısı varsa eğer kabul eder. Ama yine böyle kaçamak davranıişlara devam eder. Çünkü sevgisi yok sana karşı tek hoşlantı var. Bi gün sıcak gibi bir gün buz gibi olur hiç anlamazsın bile. Yaklaşsan bile ilgisiz biraz odun ol emin ol iyidir. Kızdan beklenti içine girmektense sen onu beklenti içine sokmalısın ama kız seni sevmeden beklenti içine girmez. Sevgi ortamı oluşturmak içinse çabala derim. Ama sakın kendinden taviz verme İlgin ve sevgini göstermen hep az olsun. Herşeyin azı kıymetli. Hem kaybetsen bile koymaz sana bu 1 birde seni çözemez kolay kolay ve güçlü görür. Kendisine 2 günde aşkını ilan eden erkeklerden farkın olur en azından. Dediğimi uygula derim açılcam ulan ne olursa olsun diyosan git açıl. En azından kafan rahat olur olmasa ble kovalamazsın. Kabul ederse mesafeli ol her daim. Kendinden taviz verdikçe ufalırsın. Kolay gelsin

hayır hocam kafaya koydum yarın söylüycem 2-3 ay çok fazla süre . bu günün yarını belli olmaz . onu başqa birisiyle görmek dahada acı olur . aylardır samimiyiz hocam . sadece son zamanlarda böyle . hoşlandığımı hissetdiğinden beri . kabul ettikden sonra belkide ben ona yaparım söylediğiniz şeyleri . sevgiye dönüştüre bilirim söylediğiniz gibi . çok gec olmasın istiyorum . ve nasıl açılmamı önerirsiniz hocam ? ne söyleyeyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dicaprio96 -- 13 Şubat 2014; 20:23:19 >

• quote:

merhaba arkadaşlar . böyle konuları açmam pek . ama gerçekden bu sefer anlamıyorum . mesela kızla bu gün çok samimi oluyoruz yarın bi selam bile vermiyor . bazen benimle konuşmak için geliyor bazen konuşmasam konuşmaz bile . 1 saat susar . son zamanlarda hoşlandığımı belli ediyorum . bazen kaçamak bakışlarını yakalıyorum baktığım anda dönüyor . benle konuşmadığı zaman diğerleriyle konuşup gülüyor . bazen benden hoşlandığını düşündürecek şeyler yapıyor bazende anlamıyorum gerçekden . 3 gündür söylemeyi planlıyordum . ama göremedim daha . yarın söylemeyi düşünüyorum . istediğim cevabı almasam bile artık amacını anlamak istiyorum . yani bu yükü atmak istiyorum . sizce nasıl söylemem lazım ?

forumda böyle tonlarca konu var . ve tonlarcada saçma sapan yorumlar var . 1-2 tane iyi yorum var yok . saçma sapan yorum yapacak olanlar şimdiden gitsin lütfen .

oha aynısı la benımkısı cıkma teklıf ettı 2 kez kabul etmedm 1 kez ben etmedım ama cıdden aynısı yardımlar beklenıyor :D ( kabul etmeme sebebım benım bu bı gun ıyı bı gun kotu davranmasıydı pışmanım vurmayın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eISgood -- 13 Şubat 2014; 20:25:10 >

• Ne yapalim bilader bende soyledim daha dun ondan oncede soyledim hep olumsuz hep olunsuz senden rahatsiz oluyorum dedi bende bi daha mesaj atmicam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.