Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Hoşlandığım Kıza Çıkma Teklifi Ettim Ama Cevap Bile Vermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 gün önce hoşlandığım kıza çıkma teklifi ettim ki 4 yıllık arkadaşım çok aşırı samimi olmasakta 4 yıldır tanıyoruz birbirimizi. Çıkma teklifine hiç bir türlü cevap vermedi bende 2-3 gün hiç birşey yazmadım bugün story atmıştı yanıt verdim ona bile cevap vermedi. Aklıma bir sürü seçenek geliyor:
    -Rahatsız olsa veya istemeseydi çoktan engellerdi.
    -Düşünüyor desem üstünden 5 gün geçti.
    -Yedekte filan bekletiyordur dicem pekte öyle bir kız değil.
    -Evet demesine engelleyen bir şey var mı diye düşünüyorum ama aklıma gelmiyor
    -Belki de arkadaş kalmak istiyordur o yüzden cevap vermiyor diye düşünüyorum ama bugün normal arkadaşıymış gibi yazdım ona da cevap vermedi.

Bunun gibi daha çok ihtimal geldi aklıma
    Çıkmazdayım lütfen yardım edin. Unutamıyorum

• Ego kasıyor işte ne olacak hic kimse 5 gun telefonuna bakmadan duramaz

Duygularina deger vermiyor seni insan yerine bile koymuyor insan olsa ya tamam der ya devam ya mutlu eder ya öldürür seni yarali birakiyor birak sevgine de insanligina da degmez

Ne demek unutamam unutacaksin aslanim yoluna bakacaksın

EfLÂtun Tvyoutube
    Leyla ile Mecnun - Yar Yar (Kireçburnu Çakalları)
    https://youtu.be/JWxrN9KqJBk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cevap vermişte sen anlamamışsın
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Anladım da kabullenmek istemiyorum be aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Ego kasıyor işte ne olacak hic kimse 5 gun telefonuna bakmadan duramaz

Duygularina deger vermiyor seni insan yerine bile koymuyor insan olsa ya tamam der ya devam ya mutlu eder ya öldürür seni yarali birakiyor birak sevgine de insanligina da degmez

Ne demek unutamam unutacaksin aslanim yoluna bakacaksın

https://youtu.be/JWxrN9KqJBk
    Keşke unuta bilsem.
  • Aynısının tıpkısı başıma geldi 3 sene önce. Kıza doğum gününde çok güzel bir sürpriz yapmıştım ve hazırladığım el emeği sürprizimin fotoğrafını çekip kıza whatsapptan atmıştım (kızın doğum günüydü, doğum gününü kutlamıştım hazırladığım sürprizle) ama sadece "woww, çok teşekkür ederim" deyip bırakmıştı. Sonra bir gün hiçbir şey yazmadı ben de yazmadım. Bir gün sonunda dayanamayıp "ne düşünüyorsun?" dediğimde kızdan "ne düşünmem gerekiyor?" cevabını almıştım. Sonra iki üç daha yazıştık ama kız hiç oralı bile olmadı, anlamamazlığa geldi, üstüne yattı yani anlayacağın. Ben de üstelemedim bastım engeli kıza. Sonra kız da beni tüm sosyal medya hesaplarından engelledi. (hazırlıkta sınıf arkadaşımdı, her gün yan yana oturuyorduk, etrafımızdakiler bizi sevgili sanıyordu öyle söyleyeyim ama ne hikmetse sevgili olamadık bir türlü, neyse canı ceheneme kızları sallamıyorum artık üstüne üstlük nefret ediyorum, şu saatten sonra hayatımda bir karşı cinse yer yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 19 Temmuz 2019; 23:53:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karşısına geçip yüzüne söyleyeme cesareti bile olmayan bir erkeği ne yapsın kız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GR33K kullanıcısına yanıt
    Şehir dışında 1-1.5 ay ailesinin yanına gitti o yüzden mecburen mesaj atmak zorunda kaldım.
  • Hepinize çok teşşekkür ederim abilerim.Yol gösterdiniz bana herkese iyi geceler,iyi forumlar.
  • Seni insan yerine bile koymuyor işte anla

• quote:

Orijinalden alıntı: sslxx27

Keşke unuta bilsem.

Alıntıları Göster
    Gel koçum o zaman bu konuya

https://forum.donanimhaber.com/bosver-birak-gitsin-gidenler-gitsin-mecnun-biz-burdayiz--139185003

Unutulacak mecbursun mecburum bu böyle olmaz boyle yasanmaz kardeşim

Biz neler gördük gecirdik neler neler oldu hey yavrum hey

Bu da gidecek bu da gececek dayanacaz baska çare mi var

Arthyoutube
    Call of Duty: Modern Warfare 3 - Main Menu Theme Music
    https://youtu.be/USdFkIIb8R0

• Fazla deşme, kendine yazık edersin yoluna hayatına bak vakti gelince iyi ki olmamış dersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aga beeeeeeee.
  • Bence ona guzel bir yazi yaz "insan olan en azindan cevap verir senin gibi insani sevdigim icin asil suclu benim gibi kiza kinaye yaparak laf gedigine yerlestir sonra engelle illaki okur

• Çıkma teklifi ney la 12 yaşında falan mısın ?
  • sizin gibi erkekler oldukça bizim gibilerin işi çok kolay. sana değişmeni öğütlüyorum kankam. başlaman gerek. konumu oku ve kişisel gelişimine başla. istediğin kızı elde etmek çok kolay

• Hoşlandığım Kıza Çıkma Teklifi Ettim Ama Cevap Bile Vermedi

• quote:

Orijinalden alıntı: sslxx27

Şehir dışında 1-1.5 ay ailesinin yanına gitti o yüzden mecburen mesaj atmak zorunda kaldım.
    Şehir dışında olmasa söyleyebilecek miydin? Yemin edebilir misin buna?

• Ego kasıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.