Şimdi Ara

Hoşlandığım Kız Benden Büyük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
12.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi arkadaşlarım benim bir derdim var,o yüzden size başvuruyorum. Amacım hem gülmek hemde yardımınızı almak Olaya geçelim artık...

Benim tanıdığım bir kız var. Benden büyük. Kız 1.68 boyunda. Ben ise 1,70 civarıyım. Burda o kadar çok sorun yok yani,önemsiz. Fakat ben ona bir arkadaştan çok daha samimi olmak istiyorum. Aradaki yaş farkı 1 ayrıca. Çok değil ama kızlar kendinden küçük biriyle çıkar mı ? Kız havalı biri değil,gayet dürüst,TÜRKÇE yazabiliyor. (msj atrmsn ? xP gibi yazmıyor) Ben tatlı biriyim yani,kızlarla aram çok çok iyidir. Kız benim ondan küçük olduğunu bilmiyor yani önemsemedi. Bu konuyu bu saatte açmamın nedeni sabahlara kadar konuşmam,onla mesajlaşmam. Kıza yanında olduğumu nasıl hissettirebilirim ? Yoksa yaş farkı çok mu önemli

• Tecrübeyle sabittir.
    Değil

Hatta o yaşa 3-4 daha ekle,yine değil.
  • Yoo önemli değil benim annem babamdan 1 yaş büyük üstelik şu an bizim bir arkadaş kendisinden 3 yaş büyükle çıkıyor.Bence hiç bir problem değil.Zamanla herşey kendiliğinden olur eğer kızda hoşlanırsa.
  • 2 yaş çıktım benden büyük fakat bilmem kızdan kıza değişir. Burda tecrübeli insanlar var
  • 1 yaş mı? Nolcak ondan ya. Alt tarafı onun babası 1 sene önce işe başlamış
  • Yaşla alakası yok böyle işlerin
  • Son 3 kız arkadaşımla yaş farklarımız en az 1'di. Problem yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız benden kaçıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tatlıyım demişsin fotoğrafını koysana
  • quote:

Orijinalden alıntı: adt1

tatlıyım demişsin fotoğrafını koysana

ılık
  • Dert etme bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 2 bunlarin lafi bile olmaz
  • duruma göre değişen şeyler bunlar. ama nasılsa hayat bi çiçekle geçmiyor. evlenmek de gereksiz. bu durumda insan ne yapmalı? diyelim ki 40 yaşında bi erkek sohbet için kendinden 20 yaş büyük akıllı bi kadını ve cinsellik için kendinden 20 yaş küçük güzel bi kadını dost edinmeli. akla yatkın olanı bu.
  • Zina olur hocam bana böyle öğretildi -brazzers kullanıcısıyım-

No SS,No Güven Kızın fotoğrafını koymamı istermisiniz ?
  • Benim kız benden 5 yaş büyük Ben 20 o ise 25 yaşında.Bi sorun olmaz yani rahat ol.
  • farketmezzz
  • Tecrübeliyim...
    Ben 20 yaşındaym 24 yaşında bi kızla beraber oldum hem gercek yaşımıda biliyodu Sorun olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 5 Temmuz 2011; 12:32:36 >
  • Yaşım Kimlikte Küçük Yazılmıştır Dersin
    Normalde Kimlikten 2 Yaş Büyğümdür
    Sal Kobrayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

Yaşım Kimlikte Küçük Yazılmıştır Dersin
    Normalde Kimlikten 2 Yaş Büyğümdür
    Sal Kobrayı

• sen sabahlara kadar mesajlaşıyorsan zaten kızı bağlamışsın daha derdin ne ille "benimle çıkarmısın" tarzında liseli cümlelerinin mi geçmesi gerekiyo aranızda ? gez toz onun adı sevgililik olur zaten
  • Benimle çıkarmısın ne la Öyle bir şey derse hayata küserim yemin ediyorum

Evet sabah akşam 22:00 sabah 07:00 arası. Mola veriyoruz bazen 10dk Ondan hoşlandığımı biliyor yani,belli ettim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.