Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Hoşlandığım Kız Benden Büyük (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
12.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BoomBoomPow

Benimle çıkarmısın ne la Öyle bir şey derse hayata küserim yemin ediyorum

Evet sabah akşam 22:00 sabah 07:00 arası. Mola veriyoruz bazen 10dk Ondan hoşlandığımı biliyor yani,belli ettim

Sakın öyle cocuksu bişey söyleme Kızı hep kaybedersin
    Uzun uzun konuşuyosunuz o güzel...
    Biraz daha devam et sonra güzel biyerde buluş..
    Adam gibi hislerini söyle...Sevmiyosa kendi kaybeder boşver

• O da diğerleri gibi giderse bir daha kızlarla konuşmam ama söz mü 3-4 ay sonunda kızlara bir şey oluyor
  • quote:

O da diğerleri gibi giderse bir daha kızlarla konuşmam ama söz mü 3-4 ay sonunda kızlara bir şey oluyor

Eger hevesse 3--4 ayda biter canını sıkma....Ayrılık çanlarının caldıgını hareket ve konuşmalarından anlarsın..
    Bu yaşlarda fazla kaptırmamak gerekiyor....
    Olmazsa eger canını sıkma kardeşim Senin nasibin nasılsa seni biyerlerde bekliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 5 Temmuz 2011; 19:23:08 >

• ondan küçüksen ama onun yaşındaki birinin olgunluğundaysan zaten sen onun için küçük değilsindir.

çok felsefik oldu bu söz.kısaca ver odunu
  • "En büyük aşklar kavgayla başlar dediler,kahveden adam toplayıp sevdiğim kız dövdürdüm" gibi oldu

İnsan kaptırıyor gerçekten ama gerçekten sevmek başka bir duygu.
  • quote:

"En büyük aşklar kavgayla başlar dediler,kahveden adam toplayıp sevdiğim kız dövdürdüm" gibi oldu

Bizde sevdik...Ama yalan oldu fakat suanki ilişkim güzel tam 1.5 sene oldu...
    Hertürlü kızla tanıştım bu zamana kadar tecrübeme dayanarak sana sunu söylim...
    Kendini fazla kaptırma.Benim yaş 20 ama gel görki o kadar cok kızla tanıştımki artık napcaklarını önceden tahmin edebiliyorum..
    Fazla baglanmicaksın,Fazla üstüne gitmiceksin,Cok fazla kıskanmicaksın,
    Bırak o sana baglansın üstüne gelsin kıskansın Sen onun delisi olma o senin delin olsun
    Kız milleti bu güven olmaz...Bak ben kasımda askerim manita beklerim diyor ama ben cok fazla bel baglamıyorum...
    Hep birgün bitebilir düşüncesiyle hareket ederim...
    Önceden cok kıskanctım cok üstüne gdiyodum ama şimdi boş koydum
    Günde en fazla 3--5 mesaj atarım oda napıyosun diye olur...
    Cok uzun sohbet etmem kısa konuşurum hep..
    oda bu durumumu fark etmiş ve geldi bana dediki beni eskisi kadar kıskanmıyosun üstüme gelmiyosun artık beni sevmiyomusun oldu...
    ve şuan Beni o kadar kıskanıyoki facebookdaki bütün kızları silmiş etrafımda kız arkadasımda kalmadı
    Yani uzun lafın kısası suan o benim Delim oldu...
    Bende seviyorum ama ölçülü....Şuanki ilişkimden önce:
    Sivastan bi kızla beraberdim cok iyiydik bigün yurtdışına teyzemin yanına gitcem dedi
    Bende karşı çıktım gitme dedim ama inatlaştı ve kavga ettik...
    Sonucunda nemi oldu beni çiğnedi ona söyledigim laflar yüzünden beni cezalandırmak için Başkasıyla nişanlandı..
    Şuan evli cocuguda oldu facebookda görmüştüm cocugyla eşiyle fotolarını gördüm...
    Ama mutsuz oldugu yüzünden belli ben sivasa gidiyodum bunun yüzünden hesap sormaya...
    Ama iş işten geçmiş neyin hesabını sorim...Sineye cektik Eyvallah dedik.............................
    Biraz uzun oldu ama kusura bakma..Sana tavsiyem fazla kaptırma kendnii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 5 Temmuz 2011; 20:49:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

quote:

"En büyük aşklar kavgayla başlar dediler,kahveden adam toplayıp sevdiğim kız dövdürdüm" gibi oldu

Kendini fazla kaptırma.Benim yaş 20 ama gel görki o kadar cok kızla tanıştımki artık napcaklarını önceden tahmin edebiliyorum..
    Bırak o sana baglansın üstüne gelsin kıskansın Sen onun delisi olma o senin delin olsun
    Kız milleti bu güven olmaz...Bak ben kasımda askerim manita beklerim diyor ama ben cok fazla bel baglamıyorum...
    oda bu durumumu fark etmiş ve geldi bana dediki beni eskisi kadar kıskanmıyosun üstüme gelmiyosun artık beni sevmiyomusun oldu...
    ve şuan Beni o kadar kıskanıyoki facebookdaki bütün kızları silmiş etrafımda kız arkadasımda kalmadı
    Sivastan bi kızla beraberdim cok iyiydik bigün yurtdışına teyzemin yanına gitcem dedi
    Sonucunda nemi oldu beni çiğnedi ona söyledigim laflar yüzünden beni cezalandırmak için Başkasıyla nişanlandı..
    Şuan evli cocuguda oldu facebookda görmüştüm cocugyla eşiyle fotolarını gördüm...
    Ama mutsuz oldugu yüzünden belli ben sivasa gidiyodum bunun yüzünden hesap sormaya...
    Ama iş işten geçmiş neyin hesabını sorim...Sineye cektik Eyvallah dedik.............................

Hocam buraya yazınca insanların neler yaşamış olduklarını görüyorumda, gerçekten yazdığıma pişman oluyor. Geçmiş olsun

Biri gider biri gelir ama, sanki kız yok. Ama doğrusunu bulmuşken de biraz onu takmamak falan risk

• quote:

quote:

quote:

Hocam buraya yazınca insanların neler yaşamış olduklarını görüyorumda, gerçekten yazdığıma pişman oluyor. Geçmiş olsun

Biri gider biri gelir ama, sanki kız yok. Ama doğrusunu bulmuşken de biraz onu takmamak falan risk

O riski alcan göze...Hep boşla demiyorum sana,Mesela cok sık mesaj atma Cok sık arama...
    Kızlara ne kadar deger verirsen o kadar şımarırlar bi tarafları kalkar....

• Zaten Türk insanı cerrah gibi kalkmamış kalmadı
  • quote:

Zaten Türk insanı cerrah gibi kalkmamış kalmadı

Dedigim gibi Yoklugunu biraz belli edeceksinki O Sana duygularını belli etsin...
    Örnek cok veririm Sana bi kız arkadasım vardı Cok mesaj atar arayıp sorardım ama o nerdeyse hiç mesaj atmazdı aramazdıda...
    Ama sonra tam 3 gün mesaj atmadım aramadım....TAM 3 GÜN...
    Oda atmadı...
    Sonraa...........
    Aradı beni Hiç arayıp sormuyosun dedi...Bende işlerim vardı kontörümde yoktu dedim.....
    O günden sonra ilgi ve alakalı oldu hatta bana kontörlerimi bile o atmaya başladı belkide 500 kontör almıştır bana
    sonra Anladımki kız milletinin tamponunu kaldırmican Cok canım cicim demicen...
    Mesela ben aşkım bitanem hayatım kelimelerini hiç kulanmam En cok canım derim...
    Kız arkadasım bu drumu hep yüzüme vurur başka kelime yokmu diye...
    Cokmu kaddar oldum ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 6 Temmuz 2011; 22:31:11 >

• Sana bunu bir bayan olarak söylüyorum sevgili arkadaşım;
    boyum 1.73 çocuğun boyuysa 1.70 idi. Benden bir yaş küçüktü, hiç de bir problemimiz yoktu. En özenilesi ilişki bizimkiydi.

Ama çocuksu hareketlerle sıkmamalı ve olgun olmalısın. Yaş kesinlikle önemsiz bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katherin.e

Sana bunu bir bayan olarak söylüyorum sevgili arkadaşım;
    boyum 1.73 çocuğun boyuysa 1.70 idi. Benden bir yaş küçüktü, hiç de bir problemimiz yoktu. En özenilesi ilişki bizimkiydi.

Ama çocuksu hareketlerle sıkmamalı ve olgun olmalısın. Yaş kesinlikle önemsiz bir şey.

Eyvah...
    Keşke bunu yazmasaydınız forumda bi sayfa acılmış DH de kız varmı diye
    Şimdi hepsi başınıza ekşir
    Ama söyledikerlerinze katılıyorum OLgunluk önemli
  • Böyle cahillikler yüzünden diğer ülkelerde geriyiz bence Çok gereksiz ve abaza var forumda
    Ama kızların doğuştan bir havalı tavırları var,onları ezmenin zamanı geldi Fazla olgun durursam sevdiğim kız bana abi demez mi ?

Kız pek yazmıyor -ara ara- bende bıraktım yazmayı. Dönerse benimdir gibi

• Demez, olgun erkek iyidir.
  • quote:

Böyle cahillikler yüzünden diğer ülkelerde geriyiz bence Çok gereksiz ve abaza var forumda
    Ama kızların doğuştan bir havalı tavırları var,onları ezmenin zamanı geldi Fazla olgun durursam sevdiğim kız bana abi demez mi ?

Ama forumda kız varmış sonucta.
    Neyse Olgun erkek iyidirde sadece erkegin olgun olması yetmiyor..
    Bende olgunum ama benim sevgilim benden öyle şeyler istemeye başladıki artık resmen cocuklaştı...
    Güzel söz ve şiir isteyip duruyor...İlgi alaka isteyip duruyor...
    Gösteriyorum ilgimi alakamı ama daha fazlasını istiyor...
    Göstermeyincede sen beni sevmiyomusun hevesin mi kaçtı gibi kelimeler yapıyo...
    Nerden cıkartıyo bunları anlamadım Yada birileri dolduruşa getiriyo
    Hatta ikide bir sen beni üzüyosun deyip duruyor
    Grekçeye gelincede cok sık mesaj atmıyomuşum ilgilenmiyomuşm
    Ne alaka ya Gün içinde işim gücüm var...İşimi bırakıp onunlamı mesajlaşayım akşama kadar..
    Sürekli aynı kısır döngü Bi gün patlicam ama nerde

• Hem kendini kızdan küçügüm diye üzme...
    Benim yaş 20 ama 24 yaşında bi kızlada beraber olduk
    Son derece uyuşurduk......
    Ben seviyorum olgun kızları.
  • 1 yaştan bişey olmaz diego... 1 yaş büyük bi kızla gayet tecrübeliyim... Kızla ayrılmamıza rağmen hala sen farklıydın diyo... Kızı elinde tutmak sana kalmış
  • Sen nediyorsun benimle kız arkadaşımın arasında 7 yaş fark var şimdi ufaktan ufaktan görüşüyoruz gene
    http://forum.donanimhaber.com/m_49240091/tm.htm
  • askin yasi olmaz
  • quote:

quote:

Böyle cahillikler yüzünden diğer ülkelerde geriyiz bence Çok gereksiz ve abaza var forumda

Ama forumda kız varmış sonucta.
    Neyse Olgun erkek iyidirde sadece erkegin olgun olması yetmiyor..
    Bende olgunum ama benim sevgilim benden öyle şeyler istemeye başladıki artık resmen cocuklaştı...
    Güzel söz ve şiir isteyip duruyor...İlgi alaka isteyip duruyor...
    Gösteriyorum ilgimi alakamı ama daha fazlasını istiyor...
    Göstermeyincede sen beni sevmiyomusun hevesin mi kaçtı gibi kelimeler yapıyo...
    Nerden cıkartıyo bunları anlamadım Yada birileri dolduruşa getiriyo
    Hatta ikide bir sen beni üzüyosun deyip duruyor
    Grekçeye gelincede cok sık mesaj atmıyomuşum ilgilenmiyomuşm
    Ne alaka ya Gün içinde işim gücüm var...İşimi bırakıp onunlamı mesajlaşayım akşama kadar..
    Sürekli aynı kısır döngü Bi gün patlicam ama nerde

Milfçi şaka 7 yaş aşmış kendini la

Olur olur, Türk kızıysa her şeyi bekleyebilirsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.