Valla beğendiğim bir kız olursa, sadece adını da biliyorsam gidiyorum öğrenci işlerine 5 dakikada hallediyoruz.
öğrenci işleri ?
---------------
Arkadaşlar kızı facebooktan eklesemmi sizce ?
bu kadar korkak olman için baban seni nekadar dövdü acaba hadisene ne duruyorsun senin gibi binlerce insan o kızı istiyo olabilir her geçikmen kızdan bir adım uzaklaşman demektir hadi durma ve ekle onu.
işte ya kız isteği reddedip , dersanede de beni gördüğünde gelip neden ekliyorsun tanışmıyoruz bile falan derse ?
quote:
Orijinalden alıntı: *Libertad*
quote:
Orijinalden alıntı: NiCKytr
Ne yanı yok artık Gidip ismini soramadın mı :S
Ya bi kaç kişi daha böyle dedi de bana o kadar kolay gelmiyor bu isim sorma konuşma falan nedense :S Böyle çok acayip ütopik fikir gibi geliyor gidip kıza ismini sormak. Biraz asosyal olmaktan sanırım bu.
Ya kız sanane falan derse diye :/
Aslında doğru tabi.Burdan böyle atıp tutuyolar ama kızın karşısına geçince dizlerinin bağı çözülüyor ya.O süper oluyor işte.Ama senin taktikte fenaymış ha
quote:
Orijinalden alıntı: *Libertad*
işte ya kız isteği reddedip , dersanede de beni gördüğünde gelip neden ekliyorsun tanışmıyoruz bile falan derse ?
ozaman ondan özürdileyip bir daha karşısına çıkmıyacağını söle ve ondan sonra tekme atıp umursamaz bir çocuk gibi koşarak uzaklara kaç ...
daha kızın ismini cismini soramamışsın bide çıkma teklifi mi edicen güldürme beni liseli...
Tavsiye: bu yaptıklarını al. fotoğraflar ve listelerle kızın yanına git. bakar mısınız? de. uzun zamandır adını öğrenmek istiyordum ama bir türlü cesaret edip soramadım. sonra bunu yaptım de anlat olayı. samimi ol. bu durumdaki birini reddedecek kız tanımıyorum. ismini öğrenmek için neler yapmışsın kendisiyle çıksan neler yaparsın diye düşünmeye sevkedersin kızı ki o an çıkma telifi etsende kabul eder.
quote:
Orijinalden alıntı: Xenical
Kızın ismini nasıl bulduğunu kıza anlat. Yeter de artar zaten.
Böyle yapmalısın. Sonra kız elinde :D
bence kızın ismini öğrenmişin ona çaktırmadan onunla sevgili ol
Kız seni tanımadıktan sonra sen ismini bilsen kaç yazar :D shakira git evlenme teklif et bakalım ne dicek çok nerak ettim isminide biliyon hem
kanka kız sana bakıosa sakın oda benden hoslanıo die düsünme bzm okulda bi kız war onun gözlerinin içine bakıodum oda bana bakıodu sürekli ddm bu kız bana hasta ama öle olmadı işte adını öğrendim faceden ekledim reddetti facede resmim felan wardı sırf tanısın die yeni çekinip koyduydum kaşar 2 kere reddetti ama komik olan hala bana bakıo kevase bu kızları anlayamıom kardesim
konuyu kıza mesaj olarak gönder
Sakın teklifide facebook'tan etmeye kalkma bir anlamı olmuyor kızın yüzüne bakmadıkça çünkü internet bu benimde başıma geldi internet muhabbeti bir yere kadar sakın yalan söyleme dürüst açık sözlü ol labali olma adam gibi adam ol yanlış anlama öyle değilsin demiyorum sadece söylüyorum git hafif tebessümle muhabbet kur ama doğru zamanda yap,işi felan varsa öyle kalırsın sonra tekrar gitmeye cesaret bulamassın ama doğru zamanda doğru yerde doğru cümlelerle muhabbete girebilirsen gerisi zaten gelir ama sana önerim öncelikle kızı araştır sonradan ona açılırsın kızda seni ciddiye alır sonra onun misal yaptığı gerizekalılıkları öğrenirsin ve bir anda soğursun ve o zaman bu seni kişiliksiz biri yapar dikkatli ol liseliiii planlamanı yap kızın evini öğren.
Reddederse üstüne gitme bırak gitsin değmez.
Ve son bir cümlem daha var,onu çokta ciddiye alma oda Allahın kulu yani onu pahabiçilemez birşey haline getirme kafanda çok büyütme.
ulan çok eski konuymuş ama aynı dert bende de var
quote:
Orijinalden alıntı: Andy Dufrense
ARkadşlar çok güzel bir kız var dersanede hoşlandıgım , kızla 1 haftadır falan sürekli göz göze geliyoruz , bazen de ben bilerek gözlerinin içine bakıyorum bana baksa bile çevirmiyorum bakışlarımı kız anlamıştır ondan hoşlandıgımı büyk ihtimalle. Herneyse kızla sürekli bakışıyoruz dersanede ama adını bilmiyordum.
Nasıl öğreneceğim hakkındada bi fikrim yoktu açıkçası ama bugün aklıma çok güzel bişey geldi. Bugün dersanede sınav vardı deneme sınavı gibi birşey.İşte o anda aklıma bir fikir geldi. Kızın sınava gireceği dersliği buldum kızı takip ederek hangi sınıfta girdi hangi sırada oturuyor diye , sonra gittim sınıfın adını öğrendikten sonra panoda sınav isim listeleri var , oraya gittim onun sınıfının isim listesinin fotoğrafını çektim ve eve geldim. Sonra o sınıfta sınava girecek olan tüm kız isimlerine facebooktan baktım ve sonunda kızı buldum ve adını soyadı da öğrenmiş oldum.
Şimdi 1. aşamayı böylece kendi çabalarımla tamamlamış oldum Bundan sonra ne yapsam sizce , adını söyleyerek merhaba, günaydın vs. mi desem , yoksa arkadş aracalığı ile mi iletsem ilk başta ?
Sonuç ne oldu acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme