Şimdi Ara

Hoşlanan Kızın Reddetmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Unutamıyorum arkadaşlar çokta vakit olmadı ama ne bileyim öfke mi sindirememe mi aşktan mı bilmiyorum. Sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.

    Bu yaz stajda bir kızla tanıştım, ilkten aklımda ona dair bir şey yoktu ama benimle ilgileniyordu. 10 gün geçti stajda gün boyu beraberiz tabi ister istemez muhabbet ilerledi yakından tanımaya başladım, birazda içimde bir kıpırtı olmaya başlamıştı. Bende bir bahaneyle yemeğe davet ettim kabul etti. On numara bir yere götürdüm çok güzel geçti sohbet muhabbet derken saatin nasıl geçtiğini anlamadık. Neyse ertesi günde stajdan diğer kızla bizim müdüre hediye almaya gideceklerdi. Onu boş ver ben geleyim dedim, olur dedi zaten o da yazmamış görüşmek için senle alalım dedi. Bu hediye işi ayın 25'inde oldu 27'sindede stajı bitiyordu onun. Benimse daha 1 hafta vardı. Stajı bittikten sonra klasik olarak mesajlaşıyorduk gün boyu. Ayın 30 unda bana bir şeyler mi içsek dedi bu akşam. Hayhay dedim aldık biraları sahilde oturuyoruz bir oldu iki oldu üç oldu çokta hızlı içtik, benimde kafa güzel oldu da çaktırmıyorum. Bir adımda atmak istemiyorum alkollüyen, durumdan faydalanmak gibi olmasın diye. Sonra ayağı kalktık tuvalet aramak için, yüyüyemiyordu düzgün, koluna girdim sonra o elimi tuttu felan o gece böyle geçti. Anlam yüklemek istemedim alkoldendir dedim. Sonra bununla ilgili konuşmadık zaten. Ondan sonra sabahtan günaydınla başlayıp akşam iyi gecelere kadar konuşuyorduk. Flörtleşmeye dair herşey vardı imalı laflar cilveleşmeler vs. Bu şekilde 3 kere daha buluştuk hepte alkol aldık el ele kolla gezdik. 1.5 ay geçti beni seviyor sanmıştım gittim açıldım bende, aklımdan hiçbir şekilde olumsuz cevap vereceği geçmemişti. Zamana bırakalım şimdi hazır değilim gibisinden konuştu.

    Anlam veremedim üstüne gittim 2-3 defa, neden sorusuna cevap aradım, tatmin edici cevap alamadım belkide sıktım onu, hep aynı şeyleri söyledi; senden hoşlanıyorum ama zamana bırakalım. İki gün müsade istedim kafa toplamak için ondan sonra yazdığımdaysa her şey çok farklıydı ben hiçbir şey yokmuş gibi konuşuyordum ama o aşırı soğuk davrandı. Görüşmek istedim, istemedi, ısrar ettim geldi ama tavırlar çok farklı konuştuk ettik biraz, gene aynı yere geldi konu ''zaman'' ama tek bir farkla bu sefer ikimizde biraz düşünelim diye ayrıldık

    İki gün sonra beklenen son. Klasik, sen her kızın isticeği özelliklere sahipsin ama diye başlayan, ben düşündüm ve bunun zamanla olmayacağına karar verdim ile biten cümle geldi. Mantıklı bir cevap arıyordum ya nedir başkasını mı unutamadın tipimi mi beğenmedin, yoksa sadece sevişmek mi istiyordun yada ne bileyim sadece eğlenip gezip tozmak mıydı amacın bunlar gibi bir şey söylese tama eyvallah diyip gidicem ama aldığım cevap sadece soğudum. Bunu benim aklım mantığım almadı ters konuştum biraz o da sinirlendi ters konuştu. 2-3 saat sonra sakin kafayla yazdım kusura bakma gibisinden, elveda ettik sonrada 2 hafta yazmadım.

    Bir gün içerken tekrar yazdım ama çok sinirliydim, ağır konuştum engelledi en son whatsapptan yetmedi snapchatten boru gibi mesaj döşedim oradanda engelledi tam facebooktan yazıyordum ki lan dedim ben ne yapıyorum. Sonra ben pişman oldum haksızlık ettiğimi düşündüm.

    Staj defterini imzalatmaya gideceği aklıma geldi son bir kez onu görmek için gittim müdüre dedim üniversitenin açılmasına 2 hafta var gelebilir miyim staj için tamam dedi. Birinci hafta bitti gelmedi ama baktım whatsapptan engeli kaldırmış, neyse zaten gelecek dedim yazmadım bir şey ama ikinci haftada gelmedi. Artık gitmem gerekiyordu üniversite için İstanbul'a. Özür dilemek için yazdım. O da dolmuş patladı ilkten en son ikimizde özür diledik öyle bitti.

    Ama benim aklımdan çıkmadı unutamıyorum sinirden mi öfkeden mi aşktan mı bilmiyorum en son geçen geldim tekrar memlekete görüşelim mi dedim beklediğim gibi hayır dedi bende bana dair bir şey yoksa içinde engelle beni heryerden dedim saniyesine tamam diyip engelledi :) Şimdi de unutmak istiyorum ama olmuyor bok gibi dolanıyorum ortalıkta halbuki fazla bir zamanda geçmedi 1.5 ay takıldık açılmamın üzerindende 1.5 ay geçti ama ne bileyim işte böyle olmamalıydı.

    Edit: Gittim konuştuk tekrar bir bok olmadı arkadaşlar aynı şeyleri konuştuk ayrıca birisiyle konuşuyormuş 2 haftadır peki o zaman beni birdaha görmeyeceksin dedim gittim ama acıtıyor allah kahretsin ki koyuyor insana, bunlar hep iyi olduğum üstüne düştüğüm için oldu gelecekte buraları okuyan olursa ders olarak kalsın hakikaten kaçan kovalanıyor, seven kaybediyor, karşısındakinin egosunu tatmin etmekten başka bir bokta olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blyss -- 29 Kasım 2017; 20:44:14 >







  • Okumadım.
  • Okudum.

    Hatalı olan taraf kız.

    Klasik ; Sana çok fazla ümit vermiş. Sonra reddetmiş. En sevmediğim kız tipi. Sevmiyorsan ümit vermeyeceksin.

    Bu arada aklıma birşey takıldı. Seni sevmeyen kız senle üst üste içmeye gitmez. Bir ihtimal senden bir sebepten dolayı soğumuş olabilir.
  • Yedektesin kardesim.senden iyisine bakacak bir süre bulamazsa sana gelir ama bu süre uzayabilir sen baska kizlara ilgin oldugu göster senide kacirmamak icin gelecektir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skip next yap hocam. O kadar uğraşmışsın olmamış bundan sonra da olacağını sanmıyorum.
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    Çok güzel zaman geçiriyorduk zaten ben açılana kadar ama 2 günde değişti 1 hafta sonrada tamamen kesti, anlayamadığım noktada bu soğudum cevabını benim aklım almıyor oyuncak mıyız anasını satayım. Ne derslere konstanre olabiliyorum ne yediğim yemekten tat alıyorum madem iki güne soğuyacaktın neden ilgi gösterdin hadi ilgi gösterdin bari elimi tutma öpme beni, başka ne düşünebilirdim ki onunla ilgili, onunda sevdiğini sandım
  • Okudum ama ne diyeceğimi bilmiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blyss

    Çok güzel zaman geçiriyorduk zaten ben açılana kadar ama 2 günde değişti 1 hafta sonrada tamamen kesti, anlayamadığım noktada bu soğudum cevabını benim aklım almıyor oyuncak mıyız anasını satayım. Ne derslere konstanre olabiliyorum ne yediğim yemekten tat alıyorum madem iki güne soğuyacaktın neden ilgi gösterdin hadi ilgi gösterdin bari elimi tutma öpme beni, başka ne düşünebilirdim ki onunla ilgili, onunda sevdiğini sandım

    Arkadaş çevren iyiyse kızı pas geç diğer kızlara yol al. Bu olay seni olumsuz etkilese bile ilerki ilişkilerinde sana tecrübe katacaktır her türlü. O yüzden aynı hatayı yapmazsın. Ben babama bile güvenmem. O yüzden daha flört aşamasında olduğun birine güvenmemelisin asla. Her zaman anı yaşa ve keyif al ama bağlanma. Bağlanırsan eğer o kişi gittiği zaman üzülmen kaçınılmaz bir son olacaktır. Bu devirde herkes kendini düşünüyor olabildiğince. Senin ne hissettiğin onun umrunda bile değil emin ol. Seni düşünmeyen birini de düşünmemelisin.




  • Yaşlar Kaç ?
  • Niye teklif ediyosun ki?

    Hiç anlam veremiyorum bütün işi berbat etmişsin, zaten sevgili gibiymişsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kız eski sevgilisiyle kavga etmişti ayrılmıştı herneyse çsenle tanışınca da iyi geldi ortam takıldı etti sonra eski eleman buna yazdı veya o unutamadı gitti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cok sacma davranmissin ben sana soyliym. Kiz zamana birakalim fln deyince takilmaya devam etseydin muhtemelen kendiliginden gelisecekti hersey. Sen bi notere gidip kiza sevgiliyiz artik resmi olarak diye imza attirmadigin kalmis gibi ustelemissin. Birak hayatini yasa kizla guzel zaman gecir iste ne diye herseyi berbat ediyosun ki ?

    Suclu kiz degil bastan sona sensin bu islerde cok tecrubesiz oldugun belli. Zaten sonra 50 tane platformdan kiza kufurler fln etmissin diycek lafim yok artik.

    Bi dahakine akisina birak olay cikarma hemen, olacagi varsa olur ztn.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobilephone

    Bence kız eski sevgilisiyle kavga etmişti ayrılmıştı herneyse çsenle tanışınca da iyi geldi ortam takıldı etti sonra eski eleman buna yazdı veya o unutamadı gitti

    Yedek lastik yapmak istemiş sanırım, Allah korumuş arkadaşı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoşlansa geri dönerdi demek ki senin kendini biraz eleştirmen ve tecrübe edinip daha güçlü önüne bakman gerekir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Hocam kızın gönlü olsaydı eğer teklifi beklerdi. Çünkü kızlarda ilişkinin adını koyma hastalığı var. Biz şimdi neyiz durumu yani. Hiç lafını yapmamış anı yaşamış. Tahminimce bu arkadaşı yedekten ilerletti sonra da yol verdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @The Loner Arkadaş çevremde kızlarda var ama birine karşı bir şey hissetmeden hele aklımda hala o varken yaklaşmak ne bileyim yapamıyorum, zaten utangaç biriyim genel olarak insanlarla iletişim kuramam ama böyle bir şey yapmam belki karışıdaki kızıda benim şuanki durumuma düşürecek, kendimi iyi hissetmek için başkasının canını yakmak istemem ha karşıma sadece takılmak isteyen bir kız çıkarsa tabiki o başka.

    @chupacabra Ben 22 o 21

    @Mad Hatter Ne bileyim bekliyor gibiydi benden bir adım, evet belkide ben berbat ettim her şeyi

    @mobilephone Yok hocam 1.5 yıl önce ayrılmış 5 yıllık sevgilisiyle onun haricinde başkasıda olmamış hayatında ama unutamadıysa
    üstüne basa basa söyledim başkası varsa aklında söyle diye yok diyor, mantıklı bir şey söylese ben zaten efendi gibi
    tamam deyip çeker giderdim böyle olunca insan umut ediyor hala en kötüsüde bu sanırım

    @yakup13 Benziyor hocam yaşananlar, sanırım fazla mı duygusal düşünüyoruz

    @inonu88 Asla küfür etmedim etmemde zaten. Muhtemelen haklısın zaman bıraksaydım böyle olmucaktı ama ne yapayım duramadım düz
    adamım ben varsa vardır yoksa yoktur aklım almadı o an çok üstüne gittim sonra anladım ama iş işten geçmişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blyss -- 11 Ekim 2017; 14:53:57 >




  • Blyss B kullanıcısına yanıt
    Hocam kızların geçmiş ilişki hikayelerini onların anlattığı kadar bilirsin. Tabi hikayeler doğruysa. Haa ben demiyorum bu kız önüne gelenle oynaşmış diye ama kızların geçmişiyle alakalı hiç bi zaman doğrusunu bilemezsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben onun geçmişini kurcalamadım zaten bir gece kendi lafını açtı ben anlattım biraz, o anlattı başka muhabbeti dönmedi, ben zaten o kadar dedim başkası varsa kafanda söyle bileyim ki unutmam kolay olsun ama yok diyor, öyle biri değil zaten insan olarak iyi biriydi sanmıyorum beni yedekten ilerletsin yada yedeğe alsın. Ya da ben çok salağım hala göremiyorum şuan hiç bir şey bilmiyorum sanırım.
  • yedektesin kardeşim,bunlar böyle egolarını okşarlar kendi kendilerine.dünyada bu kadar egolu tripli topluluk bi türk kızları.6 yıl ülke ülke gezdim.yurtdısındaki kızlara evlenmen için öncelikle paran ve işin olması gerektigini söyliyince hepsi güldü,dalga geçti. sorun bizde cok kaldırdık bi taraflarını.yedektesin dedigim gibi,bekler 1yıl bulamazsa kimseyi yazar tekrar sana.maksimum 1yılı var.bir şekilde gözükür sana.6yıllık ilişkim bitti hala kurtulamıyorum kızdan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 11 Ekim 2017; 15:18:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blyss B kullanıcısına yanıt
    şuan normaldir kim ne derse desin boş. 1 ay sonra gönderiyi bidaha oku bazı şeyleri kendin anlıycaksın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.