Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
57
Favori
238.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunda Türkçe altyazı olacaktır.Her Sony oyununda Türkçe olmuyor.Doğru fakat olmayanların çoğu Japonya firmalarının oyunları gibi.
    Killzone de olduğu gibi Türkçe olacaktır.Türkçe gelmeyen oyunlar Türkiye de fazla satış rakamı ve ilgi görmesini beklenmeyen oyunlar olduğu için Türkçe için uğraşılmıyor tahminim.
    Beklenen satışı yapamama korkusu var Gravity Rush gibi oyunlarda.Aynı şekilde Yakuza seriside Avrupa ya çıktığı zaman Türkçe gelmeyebilir.Türkçe gelmesi gerek hata yaparlar yine.

Horizon Zero Dawn,Detroit Become Human,Gran Turismo gibi bu yıl çıkacak oyunlarda Türkçe olacaktır
  • En iyi ihtimalle beklentilerin altında kalacak ama bence bir çöp arzı endam ediyor. Efenim biz çöpe çöp, d...'e ....öt deriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr gelmeyen oyunların hepsi agırlıklı olarak genele hitap etmeyen, japonya pazarı düsünülerek cıkarılan avrupada türkiyede vs pek satıs beklenmeyen japon yapımcıların oyunları. Gravıty rush 1-2, let it die, yakuza ve nioh gibi..gerçi bunlarında tr olması gerekli ama burda suç sony türkiyenin başındaki isimlerdir.

Bu oyun türkçe altyazı ile gelecek merak etmeyin. Gecen sene acıklamıslardı bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun da beklentileri karşılamazsa guerillayı kapatın gitsin KZ2'den sonra KZ'yi batırdılar...
  • İki sayfadır altyazı var mı yok mu başka bir şey konuşulmuyor, biraz konuyu dağıtayım.

Yayınladıkları hikaye videosu güzel bilgiler veriyor. İki tip makine olduğunu öğrendik, biri kadim makineler diye geçiyor ve bunlar diğer makineleri kontrol edip kendi safına çekebilme gücüne sahip. Kontrol edilenler siyah renge bürünüp, üstlerinden kırmızı-siyah dumanlar yükselmeye başlıyor. Bu kadim makineler galiba ilk yapılanlar çünkü görüntüleri de birkaç ayaklı basit tasarıma sahip,http://i.hizliresim.com/77pyjL.jpg diğerlerine bakınca çok yavan ve eski tarz duruyorlar. Sanıyorum kadim makinelerden biri, ki o da bu sanırımhttp://i.hizliresim.com/d8a7kp.jpg bilinçli ya da değil ama bir şekilde diğerlerini kontrol ederek modern dünyanın yok olmasına sebep olacak savaş ya da savaşları başlatıyor. Belli ki bir noktada bu kadim robotlar durdurulmuş, çünkü video da manyak bir eleman bizim olanı almak için bu kadimleri tekrar canlandırmaktan bahsediyor ve ilginçtir yerin altından çıkarıyorlar.

GG, Killzone'da büyük bir evren yaratmıştı ama o heybeti pek yansıtamadılar, oyunlardaki hikaye hep yavan kaldı. Adamların hikaye yaratmakta sıkıntıları yok ama başarılı bir şekilde anlatmak da ciddi sıkıntıları var, Horizon için en büyük sorun bence bu. Hadi Killzone aksiyonu bir an olsun durmayan bir oyun, bir şekilde kendini oynattırıyor ama Horizon RPG temelli ve hikayenin önemi çok daha büyük zira oyuncuyu içine sokması lazım, yoksa sıkar. Mesela Witcher 3'de koca oyunun hikayesi Ciri'yi bulma üzerine olmasına rağmen bunu öyle farklı karakter ve hikayeler üzerinden anlatıp, yaşattılar ki odak noktasının ne kadar basit olduğunun bir önemi kalmadı. Bu oyunla ilgili sürekli hatırlattığım şeylerden biri Witcher 3'ün görev sisteminde çalışmış bazı elemanların GG'ye katılmış olmasıydı, bu durumun tam da bu noktada fark yaratacağını umut ediyorum.

• Oyunun duyurulduğundan beri bir çok kişi gibi benimde tek korkum hikayenin nasıl aktarılacağı konusuydu, bunu da bir çok kez dile getirdim zaten. Herkes bu durumdan endişe duyuyor, yoksa grafik olarak mükemmel duruyor, oynanış dinamikleri de iyi olacaktır eminim. Ancak bu adamların hikayenin oyuna yansıtılması konusunda sabıkaları var, bu yönden baya bir eksikler , killzone shadow fall ı iki saat sonra kapattım dayanamadım çok sıkmıştı beni.

Bu oyunda witcher deki elemanlar çalışmış olduğundan umutlu bir şekilde oyunun çıkışını bekliyorum inşallah umduğumuz gibi çıkar.
    oyunun çok fazla uzun olmamasını da olumlu buldum, bu alanda yaptıkları ilk oyun olacağından fazla riske girmemiş olurlar. Tekrar eden oynanış ile oyuncuları sıkmak yerine bu şekilde uzun olmaması daha iyi, tekrar eden oyun yapısı nedeniyle milletin yarıda bırakacağı bir oyun olmasındansa, ortalamanın üzerinde olsa bile bir şeklide oyuncular tarafından oynanır ve bitirilir diye düşünüyorum.

• Horizon Zero Dawn - Türkçe Altyazılı Hikaye Fragmanı / PS4

• Oyunun E3 2016 ile 2017 görüntüleri karşılaştırılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Oyunun E3 2016 ile 2017 görüntüleri karşılaştırılmış.

Oyun baya bi ps3 grafiğine geri dönmüş ikinci bi ubisoft vakası

• Bu videoyu hazirlayan elemanlan neogafta dalga geciyorlar hala bu tarz videolara inaniyormusunuz su videoya bakinca bile videonun kasitli yapildigi belli oluyor biri yuksek cozunurluklen hazirlanmis digeri cozunurlugu cok dusuk tutulmus ve bu videolara inanlar var hala.
    HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]
    [/url]
    Herifler okadar video yayinladilar oyun icinden hemde ps4 versiyonundan bu saatten sonra butur seylerle ugrasmamak lazim ama videoyu source koyunca art niyet aramaklazim sony ex olunca.
    Herifler witcher ve fallout ekibinden adam topladılar bir cok kisiyi ters kose yapabilirler ekibin tamami horizona odaklansin diye baska bir projeyi iptal etmisler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 24 Ocak 2017; 11:57:40 >

• Facebook dan sormuştum cevap geldi az önce

Merhaba hagiosmann, Horizon Zero Dawn oyununda Türkçe altyazı veya dublaj seçeneği bulunmayacak. İlgin için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

Facebook dan sormuştum cevap geldi az önce

Merhaba hagiosmann, Horizon Zero Dawn oyununda Türkçe altyazı veya dublaj seçeneği bulunmayacak. İlgin için teşekkür ederiz.

Türkçe alt yazı cidden olmıcak mi ps4 satışları türiyede iyi değil sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper0416

quote:

Onla ilgisi yoktur hocam çünkü gereğinden fazla satmıştır ve hala satıyorda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Casper0416

quote:

Satış ile ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü knack gibi bir oyunu bile sırf türkçe diye alıp oynayan ben dahil tonla insan var. Umarım admin saçmalamıştır; bana gelen cevap bu
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Çok kötü bir haber,büyük ihtimalle genele hitap eden,herkesin bildiği God Of War gibi oyunlara türkçe gelir

• Casper0416 C kullanıcısına yanıt
    Konsol satışları oldukça iyi olduğunu açıklamıştı müdür,link bulursam atarım.Fakat burda konsol satışları önemli değil,oyunlara bakılıyor.Ayrıca kurda çok yüksek,tercihlerinin sebebi bu

• Kötü olmuş o zaman keşke her oyun Türkçe gelse
  • Bir oyuna altyazı koydurmak ne kadar masraflı olabilir?
    The Last Guardian Türkçe çıktı şu oyunu es geçerlerse yazık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 24 Ocak 2017; 14:16:15 >
  • Verilen cevap gayet doğrudur. Aynı şeyleri Heavy Rain'de yaşadık. Önce inanmadık ama sonrasında gerçek olduğu ortaya çıktı. Sony satışlardan memnun değil demekki.

İlk kez bir exclusive oyunu almayacağım. Kendileri bu yolu seçtiler.
  • Vay be dublaj hayalleri kurarken aldığımız cevaba bakın.
    HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.