Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
57
Favori
239.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mümkünse coop uzak dursun bu oyundan, hiç de yakışacağını düşünmüyorum. İçimiz dışımız multi oldu zaten, artık eski kafa single odaklı oyunlara ihtiyaç var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Mümkünse coop uzak dursun bu oyundan, hiç de yakışacağını düşünmüyorum. İçimiz dışımız multi oldu zaten, artık eski kafa single odaklı oyunlara ihtiyaç var.

Bir sorum olacak dostum o zaman sana sadece single oyun oynamak içinmi aldın konsolu?Örnek Dark souls 3 DE DE ONLİNE içeriği var mesela oynamadınmı??Online co-op dan bahsettim çünkü ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Umarım yanılmam ama içimden bir ses bu oyunun çok çok iyi olacağını söylüyor. Hayır trailer'lar falan hype oluşturmadı.

Ekip iyi, ekip çok iyi. yıllarca killzone'un her oyununda üstüne koyarak ilerlediler. Ben sizi bilmem ama killzone oyunlarında hafif bir amatör ruh sezmişimdir hep. Horizon sanki bu adamların ustalık eseri olacak gibi.

Ayrıca ellerindeki grafik motoru gerçekten inanılmaz iyi. Çoğuna göre shadow fall ps4'ün teknoloji demosuydu. Evet çok iyi bir oyun değildi. Ama bir fps oyununda görüp görebileceğiniz en muazzam en üst grafiklere sahip oyundu. Kendi yazdıkları bu grafik motoru gerçekten çok iyi iş çıkarıyor. Kojimanın ellerine vermelerinden de anlarsınız. Death stranding horizon'un ve killzone un da grafik motoruyla yapılmış olacak.

Gel be şubat :)

Niye beni mehdi ilan etmediniz lam :D

Öngörüye gel...

• quote:

quote:

Umarım yanılmam ama içimden bir ses bu oyunun çok çok iyi olacağını söylüyor. Hayır trailer'lar falan hype oluşturmadı.

Ekip iyi, ekip çok iyi. yıllarca killzone'un her oyununda üstüne koyarak ilerlediler. Ben sizi bilmem ama killzone oyunlarında hafif bir amatör ruh sezmişimdir hep. Horizon sanki bu adamların ustalık eseri olacak gibi.

Ayrıca ellerindeki grafik motoru gerçekten inanılmaz iyi. Çoğuna göre shadow fall ps4'ün teknoloji demosuydu. Evet çok iyi bir oyun değildi. Ama bir fps oyununda görüp görebileceğiniz en muazzam en üst grafiklere sahip oyundu. Kendi yazdıkları bu grafik motoru gerçekten çok iyi iş çıkarıyor. Kojimanın ellerine vermelerinden de anlarsınız. Death stranding horizon'un ve killzone un da grafik motoruyla yapılmış olacak.

Gel be şubat :)

Niye beni mehdi ilan etmediniz lam :D

Öngörüye gel...

Valla iyi tutturmussun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• darkdogan kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamak için alıyorum, öyle single, multi diye ayırmam çünkü single oynanacak oyun var multi oynanacak oyun var. Horizon'da single oynanması gereken bir oyun, neyine coop yapılacak? Zoraki ikinci bir karakter ekleyecekler, mekanik değişecek, oyunun yapısı bozulacak neymiş efendim coop oynanacak. Her şeye multi her şeye coop sıkıştırmanın hiçbir esprisi yok. Evet, DS'de de coop var ama DS temelinde coop olarak tasarlanmış bir oyun, elma ile armutu karıştırmayın.
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Şimdi başlasalar 5 yıl sonra çıkacak belkide PS5 oyunu olur devam oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Oyun oynamak için alıyorum, öyle single, multi diye ayırmam çünkü single oynanacak oyun var multi oynanacak oyun var. Horizon'da single oynanması gereken bir oyun, neyine coop yapılacak? Zoraki ikinci bir karakter ekleyecekler, mekanik değişecek, oyunun yapısı bozulacak neymiş efendim coop oynanacak. Her şeye multi her şeye coop sıkıştırmanın hiçbir esprisi yok. Evet, DS'de de coop var ama DS temelinde coop olarak tasarlanmış bir oyun, elma ile armutu karıştırmayın.

.Herkesin görüşü kendine.Neyine co-op yapılacak kısmına gelirsekte; Oyun bittiğinde aval aval bakınmak yerine,şöyle co-op girilebilen Dungeon lar olsa ve herkes single da kastığı AYNI karakterle girse ve ciddi zorluğu olan sadece o görevlere özel devasa Robot boss lar olsa,sonra FF XV deki gibi pot kullanımına ya da tek silah kullanımına izin veren Dungeon lar olsa,sonra en hızlı avı kimin yapacağını görmek için stad tarzı bir bölge olsa,robot yarışları olsa oynamayacaksın yani bu oyunu?

• Playstationın kendi stüdyolarında üretilen hangi oyunda coop olmuşki hocam, adamlar yapmıyor senaryo odaklı gidiyorlar, coop içinse m.platformla idare ediyoruz, böylesi de fena değil ama arada şöyle gears of war gibi borderlands gibi arkadaşlarınla oynayacağın bir oyun yapsalar hiç fena olmaz, ama yapmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Mart 2017; 21:50:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Playstationın kendi stüdyolarında üretilen hangi oyunda coop olmuşki hocam, adamlar yapmıyor senaryo odaklı gidiyorlar, coop içinse m.platformla idare ediyoruz, böylesi de fena değil ama arada şöyle gears of war gibi borderlands gibi arkadaşlarınla oynayacağın bir oyun yapsalar hiç fena olmaz, ama yapmazlar

Budur işte,beni anladığın için teşekkürler.Co-op oyunların aslında ne kadar zevkli olduğunu bilen bir oyuncu arkadaşım. Neyse olurda böyle modları çıkarsa seve seve oynarım valla kim ne derse desin.

• co-op saçmalığı için sürüyle abuk subuk oyun var. gidin onları oynayın.

single oyun kalmadı bu sığ düşünceler yüzünden.

multiniz de batsın co-op'unuz da.

single adamdır, gerisi madam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

co-op saçmalığı için sürüyle abuk subuk oyun var. gidin onları oynayın.

single oyun kalmadı bu sığ düşünceler yüzünden.

multiniz de batsın co-op'unuz da.

single adamdır, gerisi madam.

• darkdogan kullanıcısına yanıt
    Mesele coop zevkli zevksiz olayı değil ki; Witcher'da da aval aval bakıyorsun onda da coop istedin mi ya da Deus Ex'de Elder Scrolls'da, Fallout'da? İnsanlarla beraber dungeon girmek o kadar öncelikli ise senin için mmorpg oynarsın, yanlış oyunlardan yanlış beklentilere girmemiş olursun.
  • Bu konuda @ melkor23 haklı. Her oyun coop veya multi player içeriğe uygun değildir.Eğer zorlar ve bu içerikleri oyuna eklemeye kalkarsanız bu single player kısmında genellikle kötü bir şekilde bitecek olan değişikliklere yol açar ve oyunun single kısmı da yalan olur. Bu işi en iyi beceren firma Geow üçlemesi ile epic games'dir herhalde. Sony keşke Epic Games'e hazır boştayken Geow tarzı bir oyun yaptırsa. Coop ve multi kısmında PS tarafının bariz bir exclusive eksikliği var.

- Oyuna dönecek olursak oyunu resmen sömürüyorum. Daha adam akıllı ana görev yapmadan 11 saat gömdüm. İlk kez bir açık dünya oyununda gezinmekten sıkılmıyorum. Witcher 3 bile özellikle ana oyunda bazen ciddi sıkmıştı. Zaten ana oyuna göre, Hearts of Stone ve özellikle Blood and Wine paketinden daha çok memnun kalmıştım. HZD atmosfer olarak çok büyüleyici gözüküyor, işlediği konsept ve hikaye de son derece özgün. Guerrilla Games, çok riskli bir işin altına girmiş ve başarıyla da altından kalkmış. Özellikle ilk açık dünya rpg'lerini de yaptıklarını hesaba katarsak ortaya harika bir ilk oyun çıkarmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 7 Mart 2017; 0:1:7 >

• Horizon, witcher, skyrim gibi oyunlara zaten coop gitmez arkadaşlar, uncharted, last of us'a bile gitmez (ellie ile joel hikaye odaklı ayrı ayrı bölümler bile vardı çünkü)

Ama mesela ghost recon wildlands gibi oyunu ubiçöp yapacağına çok daha sağlam bir şekilde sonyden bir firma yapabilir ben şahsen oynarım, single'ın yeri ayrı online zevkin de yeri ayrıdır, her ne kadar oynadığım, bitirdiğim oyunlar içerisinde %70 single oyunlar yer kaplasa da online da arada zevkli oluyor.
  • Coop olsa bu oyun bu kalitede olamazdi. Sipsak halledilmiyor bu oyunlar onu koy bunu koy sistemi dagit corba et sonra elinde koca bir copluk olsun.

Bunun ornegi cok. İyi ki her yapimci bunu dusunmuyor. İyi ki Guerilla da corba etmemis.

• Nedit bu coop merakı böyle bi oyunda coop mu istiyorsunuz. Oyunun birinci önceliği hikaye. Yani bir tane başrol olmak zorunda yani tek kişilik bir oyun. Bu oyunun amacı bu.

İkinci öncelik ise atmosferi içine alıp götürüyor oyuncuyu.

Güzel olmuş güzel. Başka bi söze gerek yok. İyi oyunlar.

• Oyunu %100 bitirmeye çalışıyorum fakat bu metal flowerlar,ancient deprisleri falan toplamak çok baydı ya. Keşke sayılarını daha az yapsalarmış.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Kardeşm maşallah her konuda mesajını görüyorum sanki senden başka adam yok ps bölümünde vallahi rüyalarıma giriyo artık nickin iş güç vs ne durumda merak ettim İstanbullu msn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 7 Mart 2017; 4:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Playstationın kendi stüdyolarında üretilen hangi oyunda coop olmuşki hocam, adamlar yapmıyor senaryo odaklı gidiyorlar, coop içinse m.platformla idare ediyoruz, böylesi de fena değil ama arada şöyle gears of war gibi borderlands gibi arkadaşlarınla oynayacağın bir oyun yapsalar hiç fena olmaz, ama yapmazlar

Aslinda yine Guerilla Gamesin yaptigi killzone 3te split screen co-op vardi ama artik cag disi görülüyor split screen olayi.

• Fairy Tail kullanıcısına yanıt
    campları açıp sınırsız fast travel itemini satın alın geçişlerde daha az zorlanırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.