Aloy'un hikayesi Horizon Forbidden West: Burning Shores'ta devam ediyor ![]() Tenakth Clan Lands'in güneyine seyahat ederken Aloy'u sırada neyin beklediğine bir göz atın… Çeviridir : Bugün, Aloy'un artık tehlikeli bir volkanik takımada olan Los Angeles'ın evcilleştirilmemiş vahşi doğasında uğursuz bir tehdidin peşine düştüğü Horizon Forbidden West'e genişlememiz Burning Shores'u duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Tenakth Clan Lands'in güneyindeki tehlikeli yeni bir bölgeye seyahat edecek ve Horizon Forbidden West'in sona erdiği yerden devam eden zorlayıcı bir hikaye, yeni karakterler, maceralar ve daha fazlasını içerecek - çok yakında sizinle paylaşmayı dört gözle beklediğimiz bazı detaylar! Horizon Forbidden West: Burning Shores, 19 Nisan 2023'te PlayStation 5 konsollarına geliyor. Burning Shores için yaratıcı vizyonumuz, Aloy'u Los Angeles harabelerine götürecek iddialı bir genişleme. Su yoluyla ve bir Sunwing'in arkasında uçarak tamamen keşfedilebilen, aşırı büyümüş ve parçalanmış bir şehir. Aloy'un tüm beceri ve yeteneklerini kullanarak üstesinden gelmesi gereken büyük bir zorluk olan devasa bir makine tehdidi gölgelerinde pusuda bekliyor. Teknik ve yaratıcı olarak bu büyük vizyona ulaşmak için zor bir karar alarak tüm çabalarımızı yalnızca PlayStation 5 konsolu için inanılmaz bir deneyim yaratmaya odakladık. Sevginiz ve desteğiniz için tüm harika hayranlarımıza tekrar teşekkürler! Çok yakında sizinle daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Horizon Forbidden West: Burning Shores - Announce Trailer | PS5 Games ![]() http://horizonforbiddenwest.com/
Horizon Forbidden West: Burning Shores sees Aloy pursue a sinister threat in the untamed wilds of Los Angeles, now a treacherous volcanic archipelago.
Horizon Forbidden West: Burning Shores is coming to PS5 on 19 April 2023.
#ps5 #ps5games #horizonforbiddenwest https://www.youtube.com/watch?v=ShJuY6Zl2Aw |
Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (184. sayfa)

-
-
Oyunun değilde ps5 in dlc si olmuş bu, dlc yi oynamak istiyorsan ps5 alacaksın diyorlar.
-
Arkadaşım neden ps4 e çıkmıyor bizim canımız yok mu? Ana oyunu ps4 de varken dlc sini sadece ps5 e getirmek neden. Allah kahretsin bunları ya .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni birşeyler mi deniycekler acaba grafik,ışıklandırma,animasyon vs bakalım eğer hiç bişeyi geliştirmeden ps4'ü es geçerlerse büyük saçmalık olur,ps5 sahibiyim ama ps4'e ana oyunu çıkan oyunun dlc'sinin çıkmaması garip ve saçma 🤔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun plus'a gelsin oynarım diyordum.
DLC geldiğine göre daha çok var.
Olmadı alayım oyunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benmi çıkarmıyorum bana niye kızıyorsun:) bana görede ana oyunu çıkarıp dlc yi çıkarmamak tuhaf ve saçma.
Arkadaşlar başka konulara da yazmıştım ama buraya da yazayım aynısını. Game awards ta ilk kez tanıtılan oyunların (benim gördüğüm kadarıyla) tamamı yeni nesle çıkıyor. Halbuki Microsoft ve ÖZELLİKLE SONY 2024 e kadar eski nesle oyun çıkacak demisti. Hatta sony ps5 stok sıkıntısı olduğundan ps4 üretmeyi kesmediğini aksine daha cok üretilecegini ve yeni çıkan oyunların da geleceğini söyledi. Ancak gerçekler bambaşka.
Benim herkese tavsiyem durumu olmayana geçmiş olsun. Durumu olan ise kesinlikle eski nesil cihazların satsın bir şekilde yeni nesle geçsin. Maalesef eski neslin üzerine toprak atmaya başladılar. Ve bunu ilk yapan horizon da değil. Cyberpunk dlc si de yalnızca yeni nesle gelecek.
Plus için daha baya var 2024 2.çeyrek anca gelir belki. Pc ye geleceği gün ona yakın çıkartırlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 10 Aralık 2022; 19:45:6 >
-
Bir türlü indirime girmedi.
Dünya nın gelmiş geçmiş en iyi grafikli oyunlarında 1. sırada.
Cdli versiyonunu 400 tlye satıyorum açılmamış kutu. İsteyen olursa iletişime geçebilir.
Zero Dawn'ı yeni bitirdim. Playstationu aldığımda Forbidden West kuponu vermişlerdi onu aktif etmeye değer mi? Youtubeden izledim çok benzer olduğunu gördüm. Oyun süresi zero dawn gibi kısa mı bunda da? Eğer değmez derseniz en son çıkacak olan oyunu bekleyeceğim.
-
Hocam ikinci oyun çok daha iyi, hem gameplay hem içersinde ki dünyanın büyüklüğü, hem de nefis grafikleri ama ilk oyunu yeni bitirmişsiniz az da olsa aran verin ama mutlaka devam oyununu oynayın derim ben
hocam 2. oyun grafik,animasyon,oynanış olarak çok çok daha iyi 1. oyundan, yan görevler daha özen gösterilmiş ve en büyük artısıda türkçe altyazı var,ben severek bitirmiştim,ilk oyunu sevdiysen 2. oyunu çok seversin 👍🏻
Teşekkürler arkadaşlar. Birinci oyunu bitirdiğimi bile anlamamıştım looming shadow görevini 5 defa falan yapmışım. Dil sorunu yüzünden sinematikleri hiç izlememiştim konuya da vakıf olamadım. Bu oyunun oynanış süresi Zero Dawn gibi çok kısa değilse aktif edeceğim kodu
-
25 saate yakın ana görevler,50 saate yakında yan görevlerle birlikte sürüyordu diye hatırlıyorum hocam,88 saat oynamıştım ben platinlemiştim oyunu platinede kasarsanız 60-65 saati bulur oyun süresi 👍🏻
İlk oyunun hikayesini bir video ya da yazısı ile iyice anlayın kavrayın hocam ikinci oyuna hazır olup hikayenin nereye vardığını daha iyi anlarsınız Türkçe olduğu için yoksa ikinci oyunda kafanız karışır sanırım YouTube da altyazılı seri şeklinde videolar mevcut sinematikleri orda. Takip etmenizde fayda var şimdiden iyi eğlenceler.
Buradaki yazıdan itibaren sırayla mesajları geçerek okumanı tavsiye ederim. Sonra zaten büyük ihtimal kendin kimseye danışmadan Forbidden West'i aktif edip oynamaya başlarsın :)
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152030130#152030130
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Hikayeyi anlayarak başladım işe. Youtubeden videoları bir tur izledim yarın sakin kafayla bir tur daha izlerim. Biraz fazla detaylı ve az da olsa zorlama bir hikaye ama macera güzel. Umarım bu oyunda saçma sapan "xxx'in anası en son nerede görülmüş git bul" tarzı ayak işleri çok yoktur :)
Zero Dawnda en sinir olduğum şey ayak işleri. Ayak işlerini yaptığın adamların hep bir kenar köşede, dağ başında uzaklara bakması. Hiç biride demiyorki kız thunderjawlarla kapışmış gelmiş obaya ineyimde bir hoşgeldin diyeyim diyen yok. Dağın doruğunda ayağına gitmeni bekliyor hepsi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X