Şimdi Ara

Hoparlörden Ses Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar forumda yeniyim. Bilgisayarımda ne yaptıysam hoparlörden ve kulaklıklardan ses gelmiyor sorun bilgisayarı uyku moduna almıştım açtığımda direk biosa attı pc resetledim yine bios penceresine attı. Biosu sıfırladım yine düzelmedi en son bilgisayarın ramini, ekran kartını ve bios pilini söktüm taktım düzeldi ve bilgisayar açıldı bu sefer ses gelmemeye başladı. Sistemde ses gözüküyor jakları takıyorum jakları bilgisayar görüyor jakları tanımlıyorumHoparlörden Ses Gelmiyor ama ses yok hoparlörden çok az bir ses geliyor kulaklıktan hiç gelmiyor sürücüler güncel bir türlü düzelmedi yardımcı olur musunuz ?

Sistem Özellikleri:
    Ryzen 3 2200g
    Sapphire nitro+ amd radeon rx 570
    Msı B450M M2-pro Anakart
    DATA XPG GAMMIX D10 8GB 3000Mhz

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programa dikkatli bakarsanız sadece ön panelde mikrofon jakının takılı olduğunu algılamış. Arkadaki 3 jak da takılı değil olarak gösteriyor.

Anakarta bağlı, ön paneldeki jakları bağlayan HD AUDIO kablosunu anakarttan çıkartıp o şekilde denediniz mi?
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Anakartta Hd audio kablosunu çıkarttım ama programda hala ön panelde jak takılı gibi gözüküyor. Ve şu an da ses gelmiyor. Hoparlörden Ses GelmiyorHoparlörden Ses Gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mucahit Ateş

Anakartta Hd audio kablosunu çıkarttım ama programda hala ön panelde jak takılı gibi gözüküyor. Ve şu an da ses gelmiyor.
    Ön panelde jak takılı gözükmüyor, bu sefer de anakartın arka kısmında mikrofon girişi bağlı olarak gözüküyor. Kulaklığı (yada hoparlörü) yeşil jaka taktığınızdan emin misiniz?

evet yeşil girişte hoparlör bağlı yeşil de zaten takılı olarak gözüküyor siz yanlış görmüşsünz. bağlı olmayınca daha koyu bir renkte duruyor.
    Şimdi jakların hiçbirisi takılı değil aradaki renk farkını anlayabilirsiniz Hoparlörden Ses Gelmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlörün Birinden Ses Gelmiyor
    13 yıl önce açıldı
    Hoparlörden radyo sesi alıyorum
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.