|
HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU] (HONOR MAGİC 7 LİTE ÖN SATIŞTA!)
-
-
8/256 mı 😮 Ne yaptın be Honor. Ayrıca pahalı girdi. (lite için diyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 17 Ocak 2025; 2:54:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemcisi Pro ve Düz model de ki en güçlü işlemci, Snapdragon ailesinin bu sene ki en iyi işlemcisi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Magic 7 lite alınır mı arkadaşlar? Mantıklı mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer cihazlara göre fazla bir beklenti yok ise, bence alınır.
Arkadaşlar Honor müşteri temsilcisi ile görüştüm Honor Magic 7 Lite lansman 21 Ocakta ve 512 GB lik versiyonda geliyormuş 👏🏻
Süper, bakalım 512 GB modeli ne kadar olacak Lite modelin
Acaba lite modelinin kamerası sensör modeli nedir
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın
Çin versiyonlu magic 7 pro nasıl globale çevrilir acaba?
Hiçbir sitede rom paylaşımı da göremedim.
-
Ben almadım 😂
6 serisi olmamış işlemci ile pil uzun kullanım süresi verir .
Ah pardon
Evet, bataryası gayet güzel.
Honor 200 8gb'lik versiyonundan +ları nelerdir?
honor 200 batarya hariç her yönden daha üstün bir cihaz. kesinlikle aradaki fark verilip alınır. bu sadece çokça batarya isteyenlere yönelik olmuş. fiyatı oturup 10 bine yaklaşırsa düşünülebilir bataryaya önem verenler tarafından. onun dışında herkes honor 200 alır geçer. diğer marka modellere girmiyorum bile. kendi markası içinde ölü doğmuş bir cihaz.
-
Batarya gözüküyor şu anda. İşlemci sentetik testlere göre daha geride duruyor M7 Lite'da. Cihaz hakkında çok detaylı bilgi de yok gibi depolama ram tipi ne, kamera sensörleri neler vb. Honor 200 almak daha mantıklı gibi hala. Bataryası bayağı ilgimi çekti ama ileride çıkabilecek telefonlarla ilgili göz kırpmış.
-
Honor Magic 7 Lite modeli, Honor 200 varken bu cihazı niye çıkarmışlar pek anlamadım. Tamamen iş telefonu gibi olmuş. Uzun pil ömrü dışında bir özellik dikkati çekmiyor. Fiyatı da Honor 200’ün altında konumlanmalıydı. Şu haliyle çok yakın olmuş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 17 Ocak 2025; 0:43:34 >
X200 pro 16/512 65k iken bu cihaz 12/512 75k cok değil mi.? Vivo daha mantikli kamerasi da aratmaz eş değer gibi 10k için değmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- honor 200 vs a55
- honor magic 6 pro yorumlar
- honor 90 yorumlar
- honor 200 yorumlar
- snapdragon 778g
- honor x9c
- honor kimin markası
- honor magic v3 türkiye"ye ne zaman gelecek
- honor magic 7 pro
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X