Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.251
Cevap
182
Favori
462.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 bin TL iken axesste 600+200 kampanya ile almıştım :) güle güle kullanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sende güle güle kullan :) Şimdi visa kart çıkarttım sırf alabilmek için :D

• Rather_34 R kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rather_34 R kullanıcısına yanıt

Vermezler hocam bu normal indirim değil sadece visa ödemeleri için kişiye özel bi indirim. Normal düz indirimle fiyatı inseydi verebilirlerdi. Bu ürünlerin sponsoru visa olduğu için hediye çeki tanımlamazlar

• Byblack58 kullanıcısına yanıt
    Oyuncak ettiler telefonu. Honordan soğudum. Honor fiyata karışmıyor diyorlar. iPhone yi de böyle indirsinler görelim.

• premium üyeler için visa kart ile ödeme de 1000 liraya varan indirim var diyor. fiyat-performans olarak ikinci bir honor 90 vakası olma yolunda gidiyor

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 12 Eylül 2024; 22:27:56 >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Az önce 500TL indirimle sipariş verenler iptal edip yeniden sipariş verir şimdi :)

Düzeltme: 1000TL indirim 30.000TL üstü alımlarda geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 12 Eylül 2024; 22:53:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

premium üyeler için visa kart ile ödeme de 1000 liraya varan indirim var diyor. fiyat-performans olarak ikinci bir honor 90 vakası olma yolunda gidiyor

Daha ne kadar düşecek dedikçe düşüyor alet.

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    Pazarda akşama doğru fiyat iyice düşer ya. Gel vatandaş...

• İndirim + Kulaklık Bekleyenler Derneği Kuruyorum :) Valla Benimkisi İhtiyaç Değil Tamamen Spor. Realme 8 Cihazım İle Çok Mutluyum. Suyunu Çıkarana Kadar Bekliyeceğim. İlla Düşecek Veya Kulaklık Eklenecek :) Belki Bir Süre Yükseltirler Sonra Düşürürler. Honor 90 Gibi Olacak.

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    Telefonu alan bir hafta sonra zarar ediyor. Çok ilginç bir fiyat politikası var HonorTr’nin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeşil alacaktım siyah almışım yanlışlıkla püüüüüü

Ben de sonradan fark etmiştim 😂 siyah da güzel

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

Dün aldık sözde bugün gelecekti , gelmedi. İnş yarın gelir sabırsızlanıyorum :D

• Ben hiç pro modele yönelmedim ama bu videoda biraz irdelenmiş.

Honor 200 / 200 Pro Ana KonuUSTA GÖZLERyoutube
    İçeriklerimden faydalanmak ve kanalıma destek olmak için, videolarımı beğenip kanalıma abone olursanız sevinirim. #¶honor200pro #honor #huawei #günceltelefon #xiaomi14 #xiaomi #xiaomi14t #xiaomi14tpro #pocof6pro #telefonlarşılaştırma #telefoninceleme #fiyatperformans #fiyatperformansmı
    https://www.youtube.com/watch?v=ay6weQ7XqBA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasilyus -- 13 Eylül 2024; 11:0:39 >
  • HB dışında diğer mağazalarda 23K-24K aralığında satılıyor honor 200, ilginç.

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt
    Şayomiyi(Xiaomi ve poco) övmeye çalışmış. 66 watt kablosuz şarj eden alet bulamazsınız diyor. Git şayomı 14 ultrayı da göm. 80 watt kablosuz şarj var. Oled ekranı gömüyor. Ay ponların ekranı da o let. USB 2.0 a sallıyorlardı bazıları da. İphone 16 da USB 2.0 ee eleştirsenize. Yav gidin şayomi samsunkk forumlarında yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rather_34 -- 13 Eylül 2024; 12:35:16 >

Video performansı hakkındaki yorumlarınızı bizimle de paylaşın. :)

• Arka kamera portre modunda çok fazla titriyor benim cihazda, sizlerde durum nasıl? Cihaz düz 200

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Hocam 200 Pro da da bu durum dikkatimi çekti kamera az bişey titrese bulanık çıkıyor fotoğraflar ois devre dışı kalıyor galiba.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.