< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vermezler hocam bu normal indirim değil sadece visa ödemeleri için kişiye özel bi indirim. Normal düz indirimle fiyatı inseydi verebilirlerdi. Bu ürünlerin sponsoru visa olduğu için hediye çeki tanımlamazlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Az önce 500TL indirimle sipariş verenler iptal edip yeniden sipariş verir şimdi :) Düzeltme: 1000TL indirim 30.000TL üstü alımlarda geçerli. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 12 Eylül 2024; 22:53:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dün aldık sözde bugün gelecekti , gelmedi. İnş yarın gelir sabırsızlanıyorum :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben hiç pro modele yönelmedim ama bu videoda biraz irdelenmiş. ![]() İçeriklerimden faydalanmak ve kanalıma destek olmak için, videolarımı beğenip kanalıma abone olursanız sevinirim.
#¶honor200pro #honor #huawei #günceltelefon #xiaomi14 #xiaomi #xiaomi14t #xiaomi14tpro #pocof6pro #telefonlarşılaştırma #telefoninceleme #fiyatperformans #fiyatperformansmı https://www.youtube.com/watch?v=ay6weQ7XqBA< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasilyus -- 13 Eylül 2024; 11:0:39 > |
HB dışında diğer mağazalarda 23K-24K aralığında satılıyor honor 200, ilginç. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rather_34 -- 13 Eylül 2024; 12:35:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Video performansı hakkındaki yorumlarınızı bizimle de paylaşın. :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |