200 Pro daha iyi bir işlemciye sahip zaten. Sorun yaşayanlar düz 200 kullananlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (463. sayfa)

-
-
Arkadaşlar bir sorum olacak honor 200 pro kullanıyorum Aracım 2015 insignia android auto bağlanıyor sonra kopuyor başka cihazlarda sorun yok Apple Samsung VS ne yaptıysam olmadı kabloyu takıyorum açılıyor giderken biranda kopuyor gelişmiş ayarlara kadar değiştirdim denedim yardımcı olursanız sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kablo değiştirin mümkünse.
çözüm oldugunu soyleyenler var baska opel araç gruplarinda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bana tam ekran oturan ekran koruyucu lazım dokunmatik hassasiyetini bozmayacak tavsiyeniz nedir
istanbul'da iseniz, kadıköy kuyumcular çarşısı 2.kat yedek parça satan dükkanda makinede taktırdım sorunsuz tavsiye ederim.
-
Bir aralar vodofone bayilerinde ekran koruyucu takılıyor diyorlardı. Sordum bulamadım. Kendim pek beceremiyorum
My Honor servis günleri var oraya bir bakar mısınız ?
Çok acil yardım.
Honor 200var. Bu gün galaxy watch 7 aldım. Konum, hava durumu gibi bilgileri ayarlayamadık bir türlü. Saat telefona, telefonda saate yönlendiriyor. Kısır döngü resmen. Telefonunuzda konum ekleyin diyor ama menü, uyarı, bildirim çıkmıyor. Samsung yetkilisi ile 30 dk buna uğraştık. Samsung telefonda sorunsuz çalıştı.
Samsung'un kısıtlaması mı? Yoksa honorun naneliğimi çözemedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: asyagrafikÇok acil yardım.
Honor 200var. Bu gün galaxy watch 7 aldım. Konum, hava durumu gibi bilgileri ayarlayamadık bir türlü. Saat telefona, telefonda saate yönlendiriyor. Kısır döngü resmen. Telefonunuzda konum ekleyin diyor ama menü, uyarı, bildirim çıkmıyor. Samsung yetkilisi ile 30 dk buna uğraştık. Samsung telefonda sorunsuz çalıştı.
Samsung'un kısıtlaması mı? Yoksa honorun naneliğimi çözemedim.
Honor'da hava durumu uygulamasında konum ayarlanmış durumda mı, bir kontrol eder misiniz?
-
Ayarlı. Evet.
Sorunu çözemedik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X