Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.251
Cevap
181
Favori
461.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
Giriş

200 Pro daha iyi bir işlemciye sahip zaten. Sorun yaşayanlar düz 200 kullananlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak honor 200 pro kullanıyorum Aracım 2015 insignia android auto bağlanıyor sonra kopuyor başka cihazlarda sorun yok Apple Samsung VS ne yaptıysam olmadı kabloyu takıyorum açılıyor giderken biranda kopuyor gelişmiş ayarlara kadar değiştirdim denedim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tarotan55 kullanıcısına yanıt

kablo değiştirin mümkünse.

çözüm oldugunu soyleyenler var baska opel araç gruplarinda.

• Arkadaşlar bana tam ekran oturan ekran koruyucu lazım dokunmatik hassasiyetini bozmayacak tavsiyeniz nedir

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

istanbul'da iseniz, kadıköy kuyumcular çarşısı 2.kat yedek parça satan dükkanda makinede taktırdım sorunsuz tavsiye ederim.

• Bir aralar vodofone bayilerinde ekran koruyucu takılıyor diyorlardı. Sordum bulamadım. Kendim pek beceremiyorum

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

My Honor servis günleri var oraya bir bakar mısınız ?

• Çok acil yardım.

Honor 200var. Bu gün galaxy watch 7 aldım. Konum, hava durumu gibi bilgileri ayarlayamadık bir türlü. Saat telefona, telefonda saate yönlendiriyor. Kısır döngü resmen. Telefonunuzda konum ekleyin diyor ama menü, uyarı, bildirim çıkmıyor. Samsung yetkilisi ile 30 dk buna uğraştık. Samsung telefonda sorunsuz çalıştı.

Samsung'un kısıtlaması mı? Yoksa honorun naneliğimi çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: asyagrafik

Çok acil yardım.

Honor 200var. Bu gün galaxy watch 7 aldım. Konum, hava durumu gibi bilgileri ayarlayamadık bir türlü. Saat telefona, telefonda saate yönlendiriyor. Kısır döngü resmen. Telefonunuzda konum ekleyin diyor ama menü, uyarı, bildirim çıkmıyor. Samsung yetkilisi ile 30 dk buna uğraştık. Samsung telefonda sorunsuz çalıştı.

Samsung'un kısıtlaması mı? Yoksa honorun naneliğimi çözemedim.

Honor'da hava durumu uygulamasında konum ayarlanmış durumda mı, bir kontrol eder misiniz?

• Lomax. kullanıcısına yanıt

Ayarlı. Evet.

Sorunu çözemedik.

• 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.