< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (211. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Magic 6 pro ilede çok para farki var. Bence değmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
256/8 ön siparişte şuan akıllı saat hediyesi var..
-
Hocam bazı markalardan hiç bir şey çıkmıyor, kutudan çıkan kılıflarda açıkçası beni hiç tatmin etmedi bugüne kadar. Piyasada İphone ve belli başlı Samsung modeller haricinde kılıf bulmak çok zor. Satıcılara bu konuda sürekli serzenişte bulunuyordum Samsung kullanırken ama onlarda haklı. 2 ayda bir sen sordun bu modelin kılıfını niye satalım diyorlar.
Diğer markalar koymasın sorun değil.onlarda daha telefon çıkar çıkmaz piyasada alternetif çok oluyor.bunda yok sorun o zaten.kaliteli olmasının da gereği yok.korusun biraz yeter.bu model ozelinde ise kaymasin yeter.cihaz çok kayıyor arka kapağı nasıl yaptılarsa elde tutmak çok zor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S24 ultra kullanmadım, bilmiyorum.
-
Arkadaşlar merhaba. Ay sonu yeni telefon alacağım. Samsung s24 fe, xiaomi 14t, Honor 200 pro ve Realme gt6 256 gb arasında kaldım. Hepsi 28-30 bin lira arasındadır. Xiaomi yazılımınında sorun olabileceği, Nova launcher desteklememesi ve tasarımını beğenmediğim için eledim. Samsung s24 fe 8 gb Ram ve yavaş şarj olması sorunlu. Realme marka bilinirliği çok az ve kamera kalitesi şüpheli dxomark vs incelemesi yoktur. Realme ile honor hem tasarım hem özellik olarak çok yakın. Realme 120w, bluetooth 5.4 5500mah batarya ile önde iken honor 512 gb ile önde. Honor 200 pro hakkında birkaç sorun olacaktır. Yardımcı olan olursa memnun olurum.
1. Kaç yıl Android sürümü alacaktır?
2. Nova launcher destekler mi?
3. Knockon ve knockoff var mıdır?
4. 0 dan %100 e kaç dakikada şarj olmaktadır?
5. Always on var mıdır?
Teşekkürler.
Hocam en iyisi bir teknosa ya git. 200 Cihazını ı Hot spottan İnternete bağla merak ettiğin herşey dene. Menüde bulamadığını Google veya YouTube dan bak.
Oğlana alırken ben öyle yaptım. Ona aldıktan sonra da kurcalamaya devam edip kendime de Pro aldım.
3 yıl Android 4 yıl güvenlik güncellemesi alacağı söyleniyor.
Launcher desteği mevcut.
Knockon var, off yok maalesef.
Ortalama 50 dakikada şarj oluyor.
AOD mevcut, tam ekran veya kısmi olarak.
Hangi satıcı
Kumanda özelliği iyi çalışıyor 👍
knock of özelliği benim 8 yıllık Huawei de var, tamam çift tıklamıyor ama aşağı sabit ekrana koyunca tek seferde kapatıyorum ekranı, bunda yok mu o özellik
www.hepsiburada.com
HONOR 200 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Beyaz Fiyatıhttps://app.hb.biz/MxFbJbjoZIPQ -
Arkadaşlar cihazda dokunmatik titreşim kapalı olmasına rağmen alarm ayarlarken, youtube videosunu ilerletirken, karşı çağırıyı cevaplayınca titreşim devam ediyor. Yok mu bunu kapatmanın bir yolu?
-
Ekran yenileme hızını dinamikte mi kullandınız yoksa yüksekte mi?
-
Herkese merhaba, artık emekliliği yaklaşmakta olan beş yıllık bir Huawei Mate 20 Pro kullanıyorum.
Google sorunları sebebiyle Huawei yerine Honor dikkatimi çekti.
Yüksek ihtimalle kıyas kabul etmez diyeceksiniz belki ama, Magic 6 Pro ve 200 Pro arasında kaldım.
Mate 20 Pro'dan geçecek bir kullanıcı için fiyat farkını göze alıp Magic 6 Pro mu alınır dersiniz, yoksa 200 Pro da eski telefonu aratmaz o da alınıp kullanılabilir mi dersiniz merak ettim.
Görüş ve değerlendirmelerinizi okumak isterim... 👍🏻
Kendimce örnek vermem gerekirse benim ekran koruyucusunu takan Çinli arkadaş yamuk takmış sağolsun :D kılıfı çıkartıp takarken yanlardan açılmaya başladı pek iyi durmuyor. Bir de kullanmaya başlayalı çok fazla olmasına rağmen jelatin çiziklerle olmaya başladı. Yakın zamanda değiştiririm jelatini.
-
-
https://app.hb.biz/njgUuVIcLVQ2
200 Pro beyaz rengi gelmiş
Size zahmet resim atabilir misin hocam nasılmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X