Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: technoroom , technoroom Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.837
Cevap
156
Favori
316.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üzerine iki nesil çıkmış üstelik FE serisi, ben s23 fe'den 200 Pro ya geçtim hiç pişman değilim. Üstelik daha zarif.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • newfel kullanıcısına yanıt

Pro güzel seçenek o ayrı. 15-16 bütçe vardı X6 pro ya da S21fe dedim, kullanacak kişiden dolayı tasarımı, zarifliği de göz önünde tuttum. Honor da 187 gram ağır değil ama bilemedim. 15675'e geliyor S21 FE. Kendime olsa zaten Samsung orta seviyede elediğim bir marka. Oyun oynanmayacağı için SD 888 ile ömürlü olur diye de düşündüm. Bir de SD'li S21 FE 2023'te çıktı exynos olana göre, eskimiş sayılmaz.

• Arkadaslar kullanmadim daha once ama samsungun son serilerinde otomatik programlama var galiba su saatte sunu yap bunu yap gibi. Bizde de var mi bu acaba ?

birde ikinci bolgeyi kullanan oldu mu ? Ben acmadim henuz ama kurulum sirasinda gordugum kadariyla ekrana cift parmak hareketi ile aciliyor. Bu hareketi degistirme imkanimiz var mi ?

• blocktrade B kullanıcısına yanıt
    Günü ve diğer günleri programlama için ben todoist programını kullanıyorum. çok başarılı bir program.

paralel space o diğeri parmak izi ile plan Private space

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bi arkadaş inceleme yapmış, telefon 4 k 30 fps çok kasıyor sizde de öyle mi, birde ufs 2 ymiş telefon

• Merhaba arkadaşlar AliExpress'ten 250 liraya almış olduğum kılıfım geldi ve bana göre gayet kullanışlı. Özellikle arkasında stant olarak kullanabileceğimiz halk olması benim açımdan çok kullanışlı. Buraya fotoğrafını ve linkini bırakıyorum ilgilenen arkadaşlar için:

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 26 Kasım 2024; 10:0:24 >

• zaltun kullanıcısına yanıt

Hocam günlük işlerim için onu da gp den indirdim teşekkür ederim. Ama benim talebim daha çok işte şu saatlerde otomatik wifi açılsın. Mobil şurda kapansın. Gece moduna geçsin vs gibi isteklerimdi. Ücretli tasker programı gibi düşünün. Belki kullanmışsınızdır.

Bu programı deneyin YouTube da kullanımı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

play.google.com
    MacroDroid - Device Automation - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arlosoft.macrodroid

teşekkür ederim hocam indirdim. Akşam biraz kurcalayayım işten sonra.

• Gesture alt navigasyon tuş kullanım ayarı nereden değişiyor biliyor musunuz

• System navigation diye arayın

• crusht C kullanıcısına yanıt
    Ayarı var mı diye baktım da yokmuş.kilif zorluyor yanlardan çekmeyi.genisleme ayarı var mı diye baktım yok.basit ama olması gereken bi ayar.samsungda vardı.

Bu uygulamada şu özelikler de yapılıyor mu örnek haritalara ve hava durumuna girince konum açılsın uygulama kapatıldığın da konum kapansın

• Korktuğum başıma geldi 2 siyah ufak bulut gibi leke çıktı ekranda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazin44 -- 26 Kasım 2024; 16:47:3 >
  • hazin44 H kullanıcısına yanıt

o ne oluyor

• Honor 200 / 200 Pro Ana Konu
    Daire içine aldığım yerlerde hafif bulutsu hare var .

• hazin44 H kullanıcısına yanıt

Yeni mi oluştu bu gölgeler ? Bir arkadaş daha vardı o garantiye yollamıştı benzer sorundan dolayı. Kronik bir sorun mu mevcut acaba telefonlarda. 256 olan modelden dün ön sipariş geçtim. Temu dan da kılıf aldım bugün. Bu sorunlar düşündürmeye başladı..

• Kutudan kılıf çıkmıyor mu ?

• bfi kullanıcısına yanıt

Şans işi bu işler ben 2009 dan beri garantisiz hep yurt dışı cihaz kullandım hiç bir sorun yaşamadım ,en son op 9pro ve bu cihazımda ilk defa bu sene yaşadım bence takılmayın garantili ürün , şu an için garantiye yollamam eğer çoğalırsa gönderirim acelesi yok

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.