< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (213. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Pro güzel seçenek o ayrı. 15-16 bütçe vardı X6 pro ya da S21fe dedim, kullanacak kişiden dolayı tasarımı, zarifliği de göz önünde tuttum. Honor da 187 gram ağır değil ama bilemedim. 15675'e geliyor S21 FE. Kendime olsa zaten Samsung orta seviyede elediğim bir marka. Oyun oynanmayacağı için SD 888 ile ömürlü olur diye de düşündüm. Bir de SD'li S21 FE 2023'te çıktı exynos olana göre, eskimiş sayılmaz.
-
Arkadaslar kullanmadim daha once ama samsungun son serilerinde otomatik programlama var galiba su saatte sunu yap bunu yap gibi. Bizde de var mi bu acaba ?
birde ikinci bolgeyi kullanan oldu mu ? Ben acmadim henuz ama kurulum sirasinda gordugum kadariyla ekrana cift parmak hareketi ile aciliyor. Bu hareketi degistirme imkanimiz var mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Günü ve diğer günleri programlama için ben todoist programını kullanıyorum. çok başarılı bir program.
paralel space o diğeri parmak izi ile plan Private space
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler bi arkadaş inceleme yapmış, telefon 4 k 30 fps çok kasıyor sizde de öyle mi, birde ufs 2 ymiş telefon
Merhaba arkadaşlar AliExpress'ten 250 liraya almış olduğum kılıfım geldi ve bana göre gayet kullanışlı. Özellikle arkasında stant olarak kullanabileceğimiz halk olması benim açımdan çok kullanışlı. Buraya fotoğrafını ve linkini bırakıyorum ilgilenen arkadaşlar için: aliexpress.
Onur için Honor200Pro 5G durumda şeffaf akrilik arka kapak 200 Pro 5G Honar Honer 200Pro Honor200 mıknatıs tutucu yüzük koruyun Fundas - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005007598378018.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60885140094&aff_fcid=98c74a73c9f44f74bdbc8824bb7f2ae5-1732604371709-00369-_EuDOXMp&tt=MG&aff_fsk=_EuDOXMp&aff_platform=default&sk=_EuDOXMp&aff_trace_key=98c74a73c9f44f74bdbc8824bb7f2ae5-1732604371709-00369-_EuDOXMp&shareId=60885140094&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=2618f6d78a0942bf995af95e5e9279df&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2tur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 26 Kasım 2024; 10:0:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam günlük işlerim için onu da gp den indirdim teşekkür ederim. Ama benim talebim daha çok işte şu saatlerde otomatik wifi açılsın. Mobil şurda kapansın. Gece moduna geçsin vs gibi isteklerimdi. Ücretli tasker programı gibi düşünün. Belki kullanmışsınızdır.
-
Bu programı deneyin YouTube da kullanımı hakkında bilgi edinebilirsiniz.
play.google.com
MacroDroid - Device Automation - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.arlosoft.macrodroid -
teşekkür ederim hocam indirdim. Akşam biraz kurcalayayım işten sonra.
-
Gesture alt navigasyon tuş kullanım ayarı nereden değişiyor biliyor musunuz
System navigation diye arayın
Ayarı var mı diye baktım da yokmuş.kilif zorluyor yanlardan çekmeyi.genisleme ayarı var mı diye baktım yok.basit ama olması gereken bi ayar.samsungda vardı.
Bu uygulamada şu özelikler de yapılıyor mu örnek haritalara ve hava durumuna girince konum açılsın uygulama kapatıldığın da konum kapansın
Korktuğum başıma geldi 2 siyah ufak bulut gibi leke çıktı ekranda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazin44 -- 26 Kasım 2024; 16:47:3 >
o ne oluyor
-
Yeni mi oluştu bu gölgeler ? Bir arkadaş daha vardı o garantiye yollamıştı benzer sorundan dolayı. Kronik bir sorun mu mevcut acaba telefonlarda. 256 olan modelden dün ön sipariş geçtim. Temu dan da kılıf aldım bugün. Bu sorunlar düşündürmeye başladı..
-
Kutudan kılıf çıkmıyor mu ?
Şans işi bu işler ben 2009 dan beri garantisiz hep yurt dışı cihaz kullandım hiç bir sorun yaşamadım ,en son op 9pro ve bu cihazımda ilk defa bu sene yaşadım bence takılmayın garantili ürün , şu an için garantiye yollamam eğer çoğalırsa gönderirim acelesi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X